Skoči na vsebino
nakup nove mazde v tujini
Napisano

Kako jih NI? >> http://goo.gl/zJBi2v

skitched-20140516-095421.jpg

Pri uvozu bo pa se poleg te cene se nekaj dodatnih stroskov in si pomoje zelo hitro blizu kaksnega od teh, ki se prodajajo pri nas ... 

RES JIH NI. Tole kar si prilepil ti so ali limuzina in ne karavan, ali pa je bencinar in ne dizel. Dizla karavan ni niti enega in to ?e kar dva, tri mesece ne. Ampak pravijo da kdor ?aka ta do?aka..... sam ne vem ali bom jaz ?e imel voljo ?akat na Slovenijo ali se bom res  s kak?nim uvoznikom zmenil?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup nove mazde v tujini
Napisano

Ker v SLO i??em kak?no novo Mazdo 6 (staro cca leto dni) in je ?al NI, sem za firbec pokukal na eno Nem?ko stran. Tam je tak?nih avtov zelo veliko in sedaj me zanima kako je s ceno, z uvozom, z davkom...., skratka o tem NIMAM POJMA.

Na primer tale ima ceno 22.950

(LINK: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mazda-6-kombi-2-2-diesel-center-line-geldern/191437765.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=21&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=16800&makeModelVariant1.modelId=7&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2013-01-01&negativeFeatures=EXPORT&colors=GREY&colors=GOLD&colors=BROWN&colors=BLACK&colors=SILVER&colors=WHITE&colors=BEIGE&maxMileage=70000&categories=EstateCar

Sedaj pa me zanima kako poteka to pri nas. ?e ga kupim in uvozim, ali je ?e kak dodatni davek, ali ga lahko v SLO normalno registriram ali moram ?e kaj storiti, itd...

Ker nimam pojma o tem, se vsakemu ki mi bo dal pametno informacijo resni?no zahvaljujem!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

naredu servis na  mazdi 6 160 000km in na CX-5 servis na 40 000km.. hvala Ekipi 1A za pomo?... pa simonu tudi za korektno delo.. aja pri CX-5 pa sta sla oba zadnja kon?nika in to pri samo tolkih km.. kr mi je malo cudno..

Tudi mene kmalu ?aka ta servis na 160 000 na moji mazdi 6 (letnik 2008-2009). Koliko pribli?no te je pri?el cenovno da se znam malo pripravit. Hvala za odgovor in LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.