Skoči na vsebino
4x4 kaj kupiti?
Napisano (urejeno)
2 minutes ago, J.J. said:

Ta je bil rabljen, služben, v bistvu promocijski, od Olimpije. In je tam. Čaka name. Tolk časa, kolikor traja, da zrihtam leasing in registracijo :)

Aaaaa ja. Sem šel malo povohat v salon pred parimi mesci in so ga ravno pripeljali :) Najs.

Popravljeno od amatej
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba: bencin vs. dizel
Napisano (urejeno)
On 10/6/2020 at 12:37 PM, mazda3 2010 said:

Samo prva verzija je bila HB, vse ostale tri sedan.

Črna je še vedno pri meni :) Kdaj boš prodajal belo? :P

Popravljeno od amatej
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ma ja sej to je čudno :) Vse številke (letnik itd) in cena ne vem, če mi gre skupaj :) Če bi izbiral, bi vzel črno usnje.

Ma ja malo gledam, računam in premišljujem če bi prodal trojko in zamenjal. Sicer se mi ne mudi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Citat

Prodaja se ljubiteljsko vožen Porsche 911 Cabrio

Ljubiteljsko vožen? Še pridevnik ala. super diesel, premium olje, extreme braking system  🙄 Eh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)

Glede na to, da se avto prodaja že n časa in še vedno vztraja pri cenah 25.600€, 25.250€, 25.199 in po dogovoru sicer ni ravno zanimiv oglas... je pa opomba toliko bolj :)

1067559.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 Karavan CD150 Revolution beri opombe , letnik:2019,0 EUR :: www.Avto.net ::

Citat

RES DA SMO V ČASU "KORONA" KRIZE IN DA JE PRIHODNOST VSEH NAS ZELO NEJASNA IN NEPREDVIDLJIVA. SEM PRIPRAVLJEN NA VSE(DO NEKE PAMETNE MERE RAZUMA) IN VEM OZ. SE ZAVEDAM DA JE TEŽKO REČI KDAJ BO BOLJE. ZATO SEM SE ODLOČIL DA VAM DAM MOŽNOST DA SAMI PONUDITE OZ. POŠLJETE PONUDBO (SMS ALI EMAIL NASLOV xyz@xyz.com). POTEM PA SI JO PREGLEDAM IN MOGOČE RAVNO VAŠO ODOBRIM, ČE BO TISTA PRAVA(TU MISLIM PREDVSEM DA BO PRIMERNA OZ. POŠTENA ZA OBE STRANI). HVALA ZA RAZUMEVANJE IN ODGOVOR OZ. POVPRAŠEVANJE. VABLJENI VSI TISTI, KI ZNATE CENITI DOBER IN ZANESLJIV AVTO TE ZNAMKE. OB OGLEDU VOZILA DOREČEMO TISTO ZADNJO PIKO NA I.OGLED VOZILA MOŽEN VSE DNI V TEDNU, CEL DAN. RESEN IN POŠTEN KUPEC DOBI LEPO DARILO.

SLO vozilo, vinjeta 2020.Avto je v tovarniški garanciji(5let). Menjave niso možne. Na voljo je tudi komplet zimskih pnevmatik(ugodno)

Popravljeno od amatej
Zabluran email
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

KIA za 32k? 🤣 To dobim dve, še eno za ženo? :D

Mi je prav žal ampak moral sem napisat :D

Popravljeno od amatej
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 19 urami je NevLado napisal:

POVPRAŠAJTE PRODAJALCE ZA POSEBNO AKCIJSKO PONUDBO ZA TO VOZILO.

Sem klical, gre za čisto obično ceno.. plus dajo še mislm da cca. 2,5k popusta. Mislim, da je isto pri ostalih modelih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)

pred 21 urami je Boss napisal:

Če je vse OK - mogoče 25k max.

Mislim, da je imel ceno malo čez 25k..

Tista G192 je pa še vedno gor. Cena identična.

pred 12 urami je Z M A J napisal:

S tem bodo plačali davek na POŽREŠNOST! :)

Pa še korona je malo usekala...

Popravljeno od amatej
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano (urejeno)

Imel iste težave nad 130. Po centriranju gum je bilo OK. Na zadnji levi je manjko 55g. Nisem niti spraševal zakaj -.-

Takoj, ko sem vulkanizerju omenil tresenje je izstrelil zadnje gume.

Popravljeno od amatej
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)

Prvi stavek je reklama, da lahko uredijo tudi uvoz xyz avtomobila. Spodaj so dejanski podatki avtomobila, ki je bil kupljen v Mazda Selmar.  

Popravljeno od amatej
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz sem se zanimal ampak potem nisem šel na ogled. Se prodaja že nekaj časa, gre pa za nov oglas z isto ceno kot star.

Kaj pa tole? Kaj poznanega?

1045628.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 Karavan CD175 AWD Revolution Top črno usnje Avt., letnik:2016,18990 EUR :: www.Avto.net ::

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano

?ivjo,

mogo?e kdo pozna kak?no dobro / poceni / majhno avto kamero? Namre? nekaj ?asa nazaj so mi prerezali gumo (avto parkiran OK, niti ne vem, da bi se komu zameril) in bi sedaj malo posnel okolico avtomobila, da vidim kako in kaj. Idealno bi bilo, da bi jo nekako tako postavil, da bi posnela del pri gumah itd.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.