Skoči na vsebino
Keyless entry hack
Napisano

Ko prides do avta, samo pritisnes gumb na kljuki in odpres vrata... se vsedes v avto, pritisnes gumb za zagon in se odpeljes... Ko prides na cilj, avto ugasnes z gumbom, odpres vrata, izstopis in ko se oddaljis od avta, se zaklene ... Kljuc je ves cas v zepu ... 

Nekateri bi pa radi imel vse "old school" ... Se kljuc bi najraje vtikali v kljucavnico na vratih, pa se stegovali do sovoznikovih vrat, da jih odklenejo ali odprejo ... :P ... Pa najbolje, da je se tako, da je en kljuc za odklepanje vrat, drugi za zagon avta in tretji za pokrovcek rezervoarja   :jezicek:  :harhar:  ... imeli bi vsi enake hlace, majice, srajce, jakne... enake frizure... enake cevlje ...  :P ... itd... naj domislijija dela svoje ...  :cheers:  :punk:

Ko se enkrat navadis na zadevo, je fajn ... vsaj meni... In dobro, da smo ljudje razlicni... drugace bi se vsi vozili v enakih avtih, z enako opremo in v enakih barvah ...  :ne vem:  :vesel:

Tudi meni je ta stvar zelo v?e?. Drugi avto na navaden klju? mi je ?e kr neki:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V lesch imas stacuno od operi-avto.si (nasproti jura oz. takoj zravn GMT-ja). Notri je zaposleni z imenom Damjan. Polira avte od a do ? in zrihta zelo dobro. Avtohise furajo k njemu avte da jih kompletno spolira oni jih pa nato prodajo. Meni osebno je spoliral zaromete kolegu pa usnje v audiju a6 in je bil zelo zadovoljen. Clovek je dobesedno perfekcionist. Glede cene ti pa nebi znal svetovati, ker je nam zrihtal po prijateljski, ampak mislim, da ne bi smel biti ful drag. Je pa seveda odvisno od tega kaj stranka zeli :).

U hvala za tole info:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e je usnje pravo je neuni?ljivo. razpoka pa zato, ker ni prav uzdr?evano z oljem ali kremami.

Seveda pride do obrabe ampak pravo usnje ne po?i kar tako.

To pa ni glih neka reklama za kvalitetno izdelavo. :whatever:

Moja ma 210 tiso? km pa je sede? ?samo? napokan. Ker pa? se prej nekomu najbr? ni dalo mazat sede?a. A kdo koga na Gorenskem pozna, da bi po?timal to?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veriga pri mazdi 6
Napisano

Ce bi bila panika z verigo,bi ti utripala DPF lucka. Utripat zacne pri PID okoli 10,5 in takrat se ponavadi menjavajo. Tudi Pelko menja pri 10,5.

Hvala za ifo.Tega nism vedla.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veriga pri mazdi 6
Napisano

Si mogo?e imela kaj izmerjeno v zadnjem ?asu? Me zanima, kako dolgo kaj zdr?i po prvi menjavi...

Jaz sem jo menjal v za?etku meseca pri PID skoraj 11, prevo?enih pa malce manj kot 130.000.

Imela sem na rednem servisu pri Pelkotu. To je to. Pri naslednjem servisu pa bom ?e ekstra rekla, da naj bodo pozorni. Al me mora bit strah pa peljem samo to pogledat in ekstra re?t :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

tole s krozisci je za popizdit...vsaj za LJ govorim

a sploh kdo zna uporabljat krozisca?

vsi vozijo po zunanjem krogu, neverjetno....sploh ta pri zalah, in potem je kolona zaradi sebicnezev, notranji krog pa je kroh duhov...vedno prazen...

Povsod je tko...tudi kro?i??e  Lesce-Bled je tko, da me je strah pravilno pelajt.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

ha ha....moj je pri sedmih mesecih gledal naprej, ker mu njegova hiperaktivnost ni pustila gledati v strop. Potem ko se je obrnil se je umiril in spal z gledanjem ven. ?E danes pri 10 zaspi v avtu ... :rolleyes: Isto mali.

Res sta popotnika, cel dan ?e je treba brez problema

ja ja seveda. Upajmo samo, da ne bomo nikoli v situaciji ?E sami. Sam si pa? ne predstavljam otroka obrnjenega nazaj ko je star eno leto - SEVEDA GOVORIM KO ZAPUSTI LUPINCO (govora je od 12 mesecev naprej tukaj). Tak otrok je ?e kar velik...

skandinavci gredo druga?e do 4h let

http://www.telegraph.co.uk/cars/advice/child-car-seat-advice/

Ej moj je ?ivc pa morem re?t, da nimamo problemov. Bo star dve leti pa smo ?e zmeri v kontra smer. Dokler bo pa? ?lo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.