Kako je z odpiranjem vrat od znotraj na voznikovi strani zadaj? Recimo js ne morem od znotraj odpret vrat za sovoznikovimi vrati, od zunaj pa deluje normalno ter zadklep deluje tudi normalno...tako od znotraj kot zunaj?
Sicer Imam izklopljen sovoznikov Airbag zaradi tamalega, pa me zanima ce to kaj vpliva na to?
Verjetno bom nabavil te ene Ultrazvocne ter jih sam namontiral ter priklopil brez da bi kaj vrtal, cist tak da sprobam. Mi ni da bi sam vrtal odbijac in mislim da bo to najboljsa resitev :
No zvezal jih bom ze sam, tist ni problem, bolj me matra montaza, ter barva senzorjev...bom probal prvo barvo najti, da bo ustrezala potem pa vse drugo.
?megi, kaksna je kvaliteta senzorjev, nebi nekaj slabega vgrajeval, ker avto je na daljsi rok misljen?
Grem v petek gledat enega, pa me se nekaj zanima. Ali lahko v sloveniji pregledajo kdaj je bil kateri servis opravljen ( ceprav avto ni servisiran v slo) ce jim povem stevilko sasije, ali mi recimo nebi hotli tega povedat?
Bolj me zanimajo izkusnje z masino, ce ni kaksnih vecjih tezav in okvar oziroma vpoklicov. Na forumu Sem zaasledil da so nekatere masine bile malo tezavne, ampak nisem preprican katera verzija, oziroma mislim da je bila celo 1 genracija, verjetno vedo staresine vec.
No tega sem se opazil, zato sprasujem kaksni so dizli ?
Po mestu samo po vecjih nakupih, drgace pa relacije cirka 100km, manj avtoceste, razen izletov in potovanja na morje. Mestne voznje z avtom niti nebi delal veliko, ker na delo se vozim z avtobusom.
Ma sj me dizel tudi vlece ( ker jih je vec in je vecja ponudba, tudi glde opreme in prevozenih km), a kaj ko se ne morem otrest obcutka in straha po nepotrebnih stroskih ( turbina...itd), sploh ker delam 15 k km , mogoce max 20 k na leto.
No zdej ste pa ze dalec stran od omenjene teme, kjer ni potrebe po dokazovanu kdo ima manjso porabi itd, nima smisla, ker vsak voznik drugace pritiska na plin.
Imam pa se vprasanja glede dizlov, kaksne co CD129 masine?
VW odpade ze v startu, sploh ker ima turbino. Ker sem do zdej vozil A klaso beninarja z 100 ps, dvomim da bo mazda kaj manj poskocna. Glede porabe pa cist tko, tud a klasa spije 10 ce se pelje 170 km na h, pravtako po mestu okoli 9
Same hvale na racun motorja, kar je meni osebno zelo pomembno. Me pa veseli da se da tudi sprednji airbag izlopit, ker v moji stari kanti ( MB A160-letnik 2002) se ga ne da izklopit, razen ce odklopim senzor pod sedezem :S
Ocitno bo treba it kar kaksno sprobat da vidim kako se to pelje, ker mazde se res nisem vozil.
Kako pa je z garancijo na mazdi za stare atomobile, oziroma 4 leta stare, recimo z 50k prevozenih, ali je omejena na 3 leta? Pa ce se kdo slucajno ve, ali je vseeno ali servisiram avto v SLO na pooblascensu ali v AT na pooblascencu?
Kako je z zracnimi blazinami, ali se lahko sovoznikova izklopi? Recimo da hocem dojencka prevezat v jajcki an sprednje sedezu, ali je to mogoce? Ali je to sploh dovoljeno?
Seveda, avtomobili v Avstriji so za tisocaka ali 2 drazji kot v Sloveniji, zaradi njihovega zakona o izpustih. Drugi Problem pa je predvsem zavarovanje avtomobila, ki je v najbolsem primeru 2 krat drazje kot pri nas
Plus omejitve pri kaskem zavarovanju, ker mora biti avto najvec 6 let star za kasko.
Po grobih izracunih bi za 155 PS imel cirka 150 evrov mesecno :S
Vem ja. Sem samo dopisal,ker sem videl, da ni izpostavil, ko je nasteval razlike . Jest bi rajsi vzel spodnjo . Je faceliftana z manj prevozenimi in pa malenkost vec konji
Tudi meni se nekako bolj dopade spodnja, ze zaradi manj prevozenih km.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Js mam pa drugo vprasanje!
Kako je z odpiranjem vrat od znotraj na voznikovi strani zadaj? Recimo js ne morem od znotraj odpret vrat za sovoznikovimi vrati, od zunaj pa deluje normalno ter zadklep deluje tudi normalno...tako od znotraj kot zunaj?
Sicer Imam izklopljen sovoznikov Airbag zaradi tamalega, pa me zanima ce to kaj vpliva na to?
Ali ima kdo podobno izkusnjo?
LP
Povezava za deljenje
Deli na druge strani