Skoči na vsebino
Nakup CX 7
Napisano

Re?eno. Varovalka je bila pregorena. Po zamenjavi spet deluje.

Sedaj pa ?e samo potrebujem za sovoznikovo stran pokrov za ?obe pranja ?arometov. Sem ?e iskal po netu vendar nisem kaj na?el, razes skupaj z ?obo (160? rabljena).

Model je Revolution in je Slo poreklo.

Tale gre v kose,samo ne vidim ali jih sploh ima.http://www.partshark.co.uk/used-car-parts-breaking-vehicles/mazda/cx-7/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup CX 7
Napisano

Ce je iz uvoza, se lahko tudi drugace imenuje ... :) ... Sicer pa mogoce pa sploh nima Xenona... ampak ima samo odbijac zamenjan in ima tiste pokrovcke za pranje zarometov prilepljene gor? :) ... 

A ni zadnjic nekdo zelel na sestici menjat xenoxnske zarnice, pa se je potem ugotovilo, da sploh nima xenonskih luci :) ... 

Jaz sem bil ?e bolj?i. Sem hotel zamenjati ?arnice v sprednjih ?migavcih tam ker jih sploh ni-je samo pobarvana plastika. Dobro,da sem prej Pelka poklical,da se nisem v ?ivo blamiral.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup CX 7
Napisano

Tega pa nisem niti opazil. V opisu ni navedeno, da je 4x4 ali je mo?no?

?e ima? mo?nost bi mi zelo pomagalo,da se ne bom ?e danes vozil 250km za brez veze.

Hvala!

Bil pred 15 minutami tam in je avto ?e prodan.Je pa brez pikice na laku in notranjost tudi kot nova.Samo gume so bolj uboge.

?al...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup CX 7
Napisano

Torej mi ostane le ?e ta http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9865735&show=1&avto=

Plin je vgrajen zadnjih 70000 km, deluje brezhibno, menjani diski in plo??ice, dobre zimske gume na 18'', letne na 19'' pa cena tudi ni zadnja.

Edino kilometrov ima nekaj ?ez 160000. Avto je pri prej?njem lastniku bil servisiran pri poobla??enemu. Sedaj mu servisira prijatelj.

Kaj pravite?

Pregledat,?e se da scenkat scenkaj-pa vzet.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup CX 7
Napisano

Ima ?e kdo kake nove informacije glede teh dveh?

Obe se ?e prodajata ca. 3 mesece. ?udno se mi zdi, ker se skodaj vsaka CX7 ?e prodala, ki je imela vgrajen plin.

Mogo?e kaj narobe z njima?

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9837923&show=1&avto=

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9865735&show=1&avto=

?e bi se odlo?al zdaj,bi se vsekakor odlo?il za prvo.Glede trajanja prodaje je pa relativno. Lani sem hodil eno gledat,ki se je tri mesece prodajala,ko sem jo ?el kupit so jo pa pol ure prej prodali in so jo ravno prali na dvori??u. Tako da...

Odlo?i se seveda sam. Meni po 8 mesecih ni bilo niti za sekundo ?al za nabavo.?eprav moram priznati,da je brez plina verjetno ne bi vzel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sodelovanje Mazde in Toyote
Napisano

Mazda in Toyota poglabljata sodelovanje.docx

Mazda in Toyota poglabljata sodelovanje.

?e sedaj Mazda na doma?em trgu uporablja Toyotino hibridno tehnologijo, v svoji tovarni v Mehiki pa izdeluje Toyotine kompaktne modele.

Glede na to,da je Mazda eden izmed manj?ih igralcev na trgu z 1.4 milijona izdelanih vozil v 2014, Toyota po drugi strani ve? kot 10 milijonov prozvedenih vozil bo sodelovanje gotovo koristilo obojim.

Toyota naj bi se osredoto?ila na hibride zanimajo pa se predvsem za Skyactiv tehnologijo.

Predsednik Toyote Akio Toyota je ob podpisu pogodbe dejal,da je Mazda z Kodo designom in Skyactivom dokazala,da ima ob?utek za prihodnost.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup CX 7
Napisano

Malo smo se oddaljili od teme. 

Torej v po?tev bi mi pri?el moder. Prej je bil en na netu, ki je imel vgrajen plin. Mogo?e se je ?e prodal.

V mariboru pri ?erbineku si je ?e kdo ogledal ?rno 7-ico?

Kaj pa ta bela-Limbu??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup CX 7
Napisano

Realna cena rednega Lpg servisa je 20 do 40Eur in doslej sem bil zmerom poleg mojstra.

Gelipter Zmaj,kam pa to vozi?,?e smem vpra?at? Ne vem samo ugibam,mogo?e ne sme? biti zraven zaradi nevarnosti eksplozije,ali kaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup CX 7
Napisano

Aja, pa prosim povej mi kateri je ta servis pri katerem ne sme? biti zraven. Toliko da vem kam ne BOM peljal avta.

porabi isto ob ve?ji mo?i....porabit ne more manj....

Hotel sem re?i glede tega kar dobi?. Smo imeli doma Lado ki je ?rla tam nekje 13-14 litrov...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup CX 7
Napisano

Sam sem imel na piki CX-9 na plin iz Nizozemske,pa me je ob dajatvah vse minilo... Z CX-7 avtomatiki pa mislim,da gre za vozila za USA trg in ?e zdale? ni razlika samo v menjalniku ampak je Za EU spremenjeno in izbolj?ano vse ?ivo,predvsem na podvozju,?e bo? pozorno pregledal cene na netu bo? opazil,da so cene US modelov kar precej ni?je-ampak prste pro?. Sam imam tudi Plineks in nimam za zdaj nobenih te?av. V kratkem moram ?e na plinski servis in takrat dobi moja CX ?e Brisk sve?ke za pocrkljat-pol pa upam,da je za letos to vse. Bi pa jaz tebe vpra?al,kaj se sploh postori na plinskem servisu in koliko stane.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.