Skoči na vsebino
Potovalni ra?unalnik
Napisano

JEst ponavadi cakam do zadnje crtice, redko da mi lucka posveti... Ampak tudi to se je ze zgodilo.

Jest ne vem ali naj zaupam lucki ker vcasih mi PR pravi da mam se za 70km bencina, lucka pa se sploh ne prizge, parkrat mi je pa ze svetla ko sem mel se za 120km benza not. Ampak ponavadi grem tankat ko mu na PR pise da mam se za cca. 70km benza not (lucka ponavadi se ne sveti). :blink:

Mislil sem da ma moja mazda 60l tank. Samo sem ze v parih priloznostih tankal veck kot 60l, pa se mi je pravlo da mam bencina se za cca. 50km. Najvec sem tankal 62, 89l (16.2.2007), potem se ene parkrat okoli 62 in 61l.

Ma mogoce se kdo problem da se mu ne resetira za koliko km ma se not po tankanju?!?

Zaenkrat resujem zadevo tako da pustim za kak vrtljaj na pokrovcku za bencin lufta. Drugace lohka pumpam in mi bo se kar naprej pravil da mam za 70km benza not, ter bo odsteval od tam naprej. :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policaji me imajo radi?
Napisano

Jest sm jim pa glih mal prejle nakazov 43?. Hudic me je ustavu za ovinkom parkir placa pa sem se glih zacev pripenjat... ampak hudic je ze prej vidu da nisem bil pripet. KAze da je za vogalom stav pa gledov.

Kva cmo tut oni morjo zvet. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OMW 100-tka
Napisano

Sem presaltal za par tankov na 100-ko pa se mi je zdela poraba malce manjsa, performans ne kej bolj dost, se najbolj sem porajtal racun. :D Res je, da tudi nisem bil ziher ce je OK tankat 100-ko. Itak skos na OMV-ju tankam, tko da naslednjic bo sla 100-ka not.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policaji me imajo radi?
Napisano

Enkrat na dve leti.

U bistvu prvic in drugic so me ustavli v dveh dneh. Prvic zaradi luci, drugic pa pazite to, sem izzsilil policaja. Jeba sluzben avto je kuhal sred krizisca, je blo vse v rdecem pa sem se hotu cimprej vn spokat in ko sem pogledal je bil polcaj se ka delc, ampak mislim da on ni sel unih 60 tam.

Drugic so me pa glih zdej usrtavli pa zato ker sem sel cez rumeno. Polcaj je vidu rdeco :whatever: . Hec pa je blo da sem glih takrat poslusal po radiju kak se je folk hvalil, da so pihal in bli pijani prehitro vozil pa so jih policaji sputil naprej.

Prvic je blo vse skup za 40k, drugic pa 250?...

Sm pa dokaj alergicen na pijane voznike, jest bi policajem dal zegen da dajo par vzgojnih s pendrekom ce je pijan za volanom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.