Avto ni 30k+ ampak 22k.. Sem se pa? v ta dva zagledal, ne mi sedaj s ?kodami in drugimi avti, ker ne bo v?galo.. vsak si naj kupi kar mu je v?e?, ne vem zakaj vedno nekdo vsiljuje drugemu kaj bi pa on kupil.. Ja kupi ne.. Jaz bom pa svoje.. Scenika ?e probam v ?etrtek, pol pa naro?imo
ne vem zakaj mi ne bi mogla biti oba avta v?e?? najbolj pa mi je trenutno v?e? Renault Scenic, drug teden si ?e njega sposodim na dalj?i test (za kratek test sem ga ?e imel), pol pa se bomo odlo?ili..
Avto sploh ni velik. Pod 4.4m je 20cm manj od mazde 3. Motor je pa seveda bolj pro?en, in ?e bolj uglajen. Zvo?na izolacija je dva razreda vi?je.. V glavnem zelo se mi dopade, pa ostalim ?lanom v dru?ini tudi
?ez vikend dobil na test Qashqaija. Do sedaj zelo pozitivno presene?en kako se avto vozi.. Tiho, udobno in s tak?no lahkoto da sem imel ves ?as nasme?ek na obrazu 1.2 turbak je res zmogljiv mlin?ek in proti mazdinemu atmosfercu ?isto nasprotje. Avto nabasan z vso opremo,?e steklena sreha je zraven.. Zaenkrat super kandidat za nov avto
star problem, lahko vsaki? reskira? pa ?e 100km vozi? po lu?ki za rezervo, jaz ponavadi tankam ko sem okoli 0km in tankam cca 41L.. Najve? kar sem reskiral je bilo ene 60km pod 0km, in sem tankal 45L
meni je SS tudi super, ?e prav ?akam vedno da mi vgasne ma?ino na semaforjih . Seveda predvidevam vnaprej kdaj bo zelena in ?e vem, da bo v kratkem, ne dajam v ler..
Tempomat pa uporabljam nonstop, po naseljih dam na 56-58, izven na 85-90, tam ko pa je omejitev 70 pa na 75.. ko se kdo pred menoj vozi malo po?asneje od mene, pa? parkrat po minusu kliknem in je Na avtocesti pa na 135 in upam, da ne naletim na kak?ne poljake
Hvala vama . Ma jaz sem bolj za bencinarje , ?e bi se veliko vozil po AC bi vzel 165 km bencinarja tako pa mi ve? pomeni malo manj?a poraba, pa ?e ta 120 konjski lepo leti . Morem pa ?e malo na?tudirat dolo?ene stvari...ni mi jasno zakaj zdajle ko sem ga parkiral v gara?o niso svetile dnevne LED lu?i? Nekaj mi je zapiskalo, ko sem ?el iz avta gara?o odpret (verjetno kao da ne zazna klju?a, ker sem ga imel v ?epu) in videl da mi lu?i ne svetijo, so se pa pri?gale ko sem zapeljal v gara?o, ker se ?e mra?i...slika jutri
glede lu?i.. si imel zategnjeno ro?no? takrat dnevne lu?i ugasnejo, vsaj pri meni..
?e kupi? nov avto, ga ne gre? ravno prvo barvat. Vpra?anje kako bi bilo potem z garancijo na rjavenje.. Bolj?a varianta je po moje prozorna folija na kriti?ne dele.. pokrov motorja, pragi, obrobe blatnikov,pa zadaj pri prtlja?niku..
meni posodobijo na vsakem rednem servisu, seveda brezpla?no (vsaj pozicije ni bilo na ra?unu) . sem pa jim tokrat pozabil re?i, da no?em posodobitve, ampak sem pozabil in so ?le vse name??ene aplikacije ko bo ?as pa vse na novo gor..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kaj v de?ju je poraba druga?na?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani