Skoči na vsebino
Poraba Mazda CX30
Napisano
pred 22 minutami je Alex napisal:

Eni "prijatelji" so pač malo manj tehnično podkovani. So pa bolj disciplinirani. Tudi to nekaj šteje. 😊

Eni pa mislijo da so tehnično fuuuuuuul podkovani ampak žal temu ni tako .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Mazda CX30
Napisano
pred 4 urami je Bini napisal:

Soseda se vozi z Xceedom 1.5 avt.med 6.5-7.0 kar je tudi ok.

Pa se vidva zavedata da primerjata navaden avto z hybridom in pa avto z turbino in avto brez???? Mislita da to kaj vpliva na porabo......vprašam za prijatelja😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
dne 19. 9. 2022 ob 13:24 je Boss napisal:

Značilnost premijcev je to, da prej končajo na vlečni kot nepremijci - to se lepo vidi pri BMW, delno tudi pri Audiju in Mercedesu. Ko imaš avto 1x na vlečni veš, da imaš premijca. 🤪

Če je to merilo za premijski avto pol ga raje nikol nimam 🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 16 urami je TiEn napisal:

cx 30 je premijska pa kaj ti ni jasno no,..sam poglej to kvaliteto naprimer volanskega obroča

Res ja moj korejski polizdelek kot ga imenujejo eni pa začuda takih težav nima🤔🤔🤔 pa tud na vlecni še ni končal za rumeno lučko 🙈🙈🙈

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

In ja, cx-30 je že v premijskem razredu, medtem ko 6-ki manjka kar nekaj stvari. 😉

🤣🤣🤣 pa to ne moreš verjet kako eni spreminjajo svoja mnenja, še pred 3 meseci je bla 6ka fuuuul premijski razred

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 11 minutami je Bini napisal:

Nisem rekel, da lažeš.... 😉

ja če mi ne verjameš potem misliš da lažem saj druge ni🙄

pred 12 minutami je Bini napisal:

Možno, sam zakaj glih KIA? 

a to si mislil na mene??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pravkar je FuManchu napisal:

Ugodna poraba za kar velik SUV. Koliko je pa težak kaj?

Pojma nimam bi moral pogledat v prometno al pa če malo poguglam 🤣🤣......piše 1379 kg

Pravkar je Bini napisal:

verjamem ti pa glih ne najbolj.

hja @Binifuuuuuul mi je užitek se lagat sam sebi in v svojo denarnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

No ko tak veselo razpredate o porabi Kie kljub temu da si je noben ne lasti , vam lahko povem iz svoje roke😁 1,6 Sportage 3 leto in povprečna poraba 6,5L. Prevoženih 63. 000 km . Števec porabe resetiran samo po prvem keslu od takrat več ne . Zdajpa si mislite kaj hočete modrijani kova @Alexin @Bini

Pa da slučajno nebosta takoj napadla da je to sigurno vožnja 110 po avtocesti , kolikor vozim po avtocesti je ponavadi tempomat na 145 in to je to. Letos poraba iz morja pri tempomatu 150 iz Biograda je bila 7,8L.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

On nima niti mazde. A kamoli dizla. 😉

Ooooo pa ma Mazdo , malo si kiksnil no saj to pri tebi ni kaj novega.

pred 9 urami je Bini napisal:

Bravo,bravisimo @robertk6,zakaj pa ti nimaš dizla......:whatever:

Ker je ekonomska računica tako pokazala , da se mi dizel več ne splača. Premalo km letno ,glede na 4K višjo ceno , porabo majnšo za dober liter kot jo imam sedaj , cena goriva in servisov je dalo rezultat bencinar.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 16 minutami je Janez007 napisal:

@Bini, tole so bili izključno citati @Alex-a, pobrani iz 2 tem (Bencin/Dizel in Mazda CX-30). 😜🤣😇

Bravo Janez007.......pa še bi se jih našlo ampak zdaj je pa bencinar zakon🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 15 minutami je Alex napisal:

Saj je še sedaj proti korejskemu polizdelku.😉

Še krave se ti smejijo , daj raje malo zapusti forum da ljudje pozabijo vse nebuloze ki jih stresaš. SIcer pa ego ne dovoljuje saj vem , si že v eni drugi temi dokazal kako te boli  ko si je ene 5x kao zapustil pa se vrnil kot lesi 🤣🤣🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pravkar je Alex napisal:

A si socialc? Po kulturi  govora verjetno da ja. Sicer si pa že dokazal svoj IQ. Vojački imajo pač prostaško besednjak. Kaj čmo. 😉

Glej prvo se prepričaj kakšen je moj čin in položaj v SV potem obsojaj. Kar se tiče IQ hmmm mislim da si ti že večkrat dokazal velikost tvojega .....dosega višino sobne temperature. Kar se pa tiče , če sem socialc bom rekel samo tako malo poglej v javno upravio kakšne so plače od 33 razreda navzgor pa imaš odgovor.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.