Soseda se vozi z Xceedom 1.5 avt.med 6.5-7.0 kar je tudi ok.
Pa se vidva zavedata da primerjata navaden avto z hybridom in pa avto z turbino in avto brez???? Mislita da to kaj vpliva na porabo......vprašam za prijatelja😉
Značilnost premijcev je to, da prej končajo na vlečni kot nepremijci - to se lepo vidi pri BMW, delno tudi pri Audiju in Mercedesu. Ko imaš avto 1x na vlečni veš, da imaš premijca. 🤪
Če je to merilo za premijski avto pol ga raje nikol nimam 🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣
No ko tak veselo razpredate o porabi Kie kljub temu da si je noben ne lasti , vam lahko povem iz svoje roke😁 1,6 Sportage 3 leto in povprečna poraba 6,5L. Prevoženih 63. 000 km . Števec porabe resetiran samo po prvem keslu od takrat več ne . Zdajpa si mislite kaj hočete modrijani kova @Alexin @Bini.
Pa da slučajno nebosta takoj napadla da je to sigurno vožnja 110 po avtocesti , kolikor vozim po avtocesti je ponavadi tempomat na 145 in to je to. Letos poraba iz morja pri tempomatu 150 iz Biograda je bila 7,8L.
Ooooo pa ma Mazdo , malo si kiksnil no saj to pri tebi ni kaj novega.
pred 9 urami je Bini napisal:
Bravo,bravisimo @robertk6,zakaj pa ti nimaš dizla......
Ker je ekonomska računica tako pokazala , da se mi dizel več ne splača. Premalo km letno ,glede na 4K višjo ceno , porabo majnšo za dober liter kot jo imam sedaj , cena goriva in servisov je dalo rezultat bencinar.
Še krave se ti smejijo , daj raje malo zapusti forum da ljudje pozabijo vse nebuloze ki jih stresaš. SIcer pa ego ne dovoljuje saj vem , si že v eni drugi temi dokazal kako te boli ko si je ene 5x kao zapustil pa se vrnil kot lesi 🤣🤣🤣
A si socialc? Po kulturi govora verjetno da ja. Sicer si pa že dokazal svoj IQ. Vojački imajo pač prostaško besednjak. Kaj čmo. 😉
Glej prvo se prepričaj kakšen je moj čin in položaj v SV potem obsojaj. Kar se tiče IQ hmmm mislim da si ti že večkrat dokazal velikost tvojega .....dosega višino sobne temperature. Kar se pa tiče , če sem socialc bom rekel samo tako malo poglej v javno upravio kakšne so plače od 33 razreda navzgor pa imaš odgovor.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Polizdelek ti je na ženi ležo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani