Sam da je ?e mal sesuta. Tipo ne ve kaj ma No, mogo?e se je po enem letu spravu odbija? popravit, ki ga je mel do nedavno zalimanga s tasrebrnim saletojepom.
A ni bla samo fora, da bojo imeli tisti, ki imajo avto +10 let star, zdej (beri: v finan?ni krizi) mo?nost subvencioniranja s strani nevemkoga za nov avto?
mogoce je hummer zanjga sanjski avto? vec k pol ljudi ne kupuje avte racionalno ampak emocionalno...
mi k mamo mazde spadamo v prvo kategorijo in zato mogoce ne razumemo tega
Jest sem pa na mojo mazdico prou ?ustveno navezana, da ve?
Druga? pa ja... Jest bi tut izpostavla predvsem bmw driverje. Pa nej bojo to stare gare od bmw-ja al pa najnovej?a 7ka. Raj jih brezkompromisno spustim naprej al pa kamorkoli, pa nej se.... no, bojo vsaj prvi pri v drevesu
Jest sem ?elela vozit Toyoto (sicer Yarisko) za vozni?ki izpit, ker je japonec in naj bi bila najbolj podobna mazdi. Sicer ni bil moj stalni avto, ampak sem jo vseeno imela mo?nost enkrat peljat. In lahko re?em samo, da nisem na?la nobene podobnosti z mazdo. Sploh.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za tak avto ne rabi? nobenega drugega razloga, kot tega, da ga pa? mor? met, haloooo... Mazda
?e je mela pa bejba bolj?i okus kot tale kekec.... pol pa ne vem zakaj ni baba s sabo vzela avta
Povezava za deljenje
Deli na druge strani