Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano

Dobil tudi jaz. Mislim da ni nobene potrebe po slabi volji; pi?e v dopisu lepo, da bodo namestili novo programsko opremo in da to traja ve? kot eno uro ... pa saj zato pa je garancija.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Nekaj opazk kaj pisejo:

Zelo so nejevolni ker so dali ven 150 KM masino (tisti ki so vzeli 122, bi vsi vzeli to).

Jaz ne ... mi ni do tega, da bi s seboj vla?il 4WD in s tem ve?jo te?o avta.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

"Motor G150 je nova dodatna razli?ica, ki bo od marca 2020 na voljo v Mazdinih prodajnih salonih."

Zanimivo, je pa samo AWD in 1k drazja od G122

https://www.autoscout24.de/angebote/mazda-cx-30-skyactiv-g-2-0-150ps-m-hybrid-6gs-modell-2020-150p-benzin-weiss-896a78af-856a-4714-a047-bee88ac1c5a2?#

Sicer ne pogruntam kateri paket opreme, ampak cena 23000 ? je pa kar ugodna ... ?eprav tov.podatki porabe pa niso prav nizki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

kaj pa se je zgodilo s CX-3?

Kar je tu je tu ...po besedah prodajalca v salonu pride FL sredi leta 2020 ... na zunaj malo, glavnina bo okoli motorne palete ... kak?en mild hibrid jaz ugibam kot posledica novih dajatev na izpu?ne pline.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

A so mogo?e zamenjali asfalt pa ne prime ve? tako dobro, ker da ima tak understeer je pa kr mal zastra?ujo?e.

Buuuuuu .... saj je lahko zastra?ujo?e, ker je pa? danes no? ?arovnic ....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Takole se je obrnilo: cx 3 bo ?la od hi?e, da naredi prostor cx 30. Pla?ana ara za G 122, plus in style oprema v temno sivi barvi ... dobava nekje v novembru.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Sem si danes iz gole radovednosti tega x-ceeda ... kaj pa vem; na zunaj precej okra?en z raznimi dodatki: letvice, plastika, quazi krom, navidezna izpuha ... notranjost pa polna gumbov.

Sama pojava pa mi bolj deluje na dvignje karavan kot pa SUV.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Vozim k njim na servis in nimam pripomb .... prodajni del pa je res druga zgodba; dobi? ob?utek, da jim je figo mar koliko prodajo; me je napisal za testno vo?njo cx30 pred slabim mesecem pa do danes ni tel.klica. Ne vem no ampak malo ?udno se obna?ajo ....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Na Bossek, direktna primerjava, ko smo ?e v temi o cx 30 ...

Jebela cesta jaz sem pa mislil, da je tema nabijanja o popustih pri KIA-i, pa o globalni strategiji Mazde in o marketingu ...

Da ?e sam dodam malo k nabijanju in zvle?em v temo ?e Forda: Kia mi deluje bolj kot povi?an karavan in ne kot SUV tako da bi ga jaz primerjal recimo s Fucus-om v izvedbi activ ....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

CX30 moram pogledati v ?ivo, edino obrobe me motijo druga?e pa super avtek, hvala bogu zgleda ni previsok (ni?ji od cx-5) ...

Nuju je po zanesla te dni v Koper in sva si pogledala avto v temno sivi barvi; res izgleda lepo in obrobe ne izstopajo. Tudi sama pojava avta je bolj skladna v primerjavi s cx 5, ker je cx 30 ni?ja in z manj?imi previsi preko osi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Oj ste se zapi?ili v te obrobe ... sam nisem tiste sorte, da bi sedel na dvori??u in ure in ure buljiv v avto in vzdihoval, kako je lep. Bolj mi je pomembno kak?eno je po?utje v vo?nji in sama ureditev notranjosti.

Ps: v gara?i imam Yamaho FZ 8 (my 2011), katera ima res obupno grd izpu?ni lonec ... ampak ko se peljem ga ne vidim, ko pa je v gara?i parkiran ob steni pa ga prav tako ne vidim. Mi ne pride na pamet, da bi dal za Akrapovi?a 700? ... za ta denar se raje dva vikenda peljem v Dolomite.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.