Sam sem imel najbolj?e izku?nje z Avtoplus Koper. ?eprav sem iz Kr?kega, sem z veseljem ?el po avto v Koper, vse detajle smo se pa pomenili po telefonu, vklju?na s popustom. Res izredno prijazni!
Da pa nekaj povem kar me moti, ampak res moti...trgovci ki te za?nejo tikati...Sem sicer 35 let star, vendar poka?i neko spo?tovanje, nimam se za nekaj ve?, niti pribli?no, samo sem pa nau?en spo?tovanja.
?e celo na facebooku ko Mazda Slovenija odgovarja, v vseh odgovorih tikajo komentatorje. ?eprav je to facebook si tega nebi smeli privo??iti!
Upam da to kdo od odgovornih bere in da se malo zamislijo...
To?no tako. Jaz ko dobim stranko mi ne pade na misel, da bi jo tikal pa tudi, ?e je 30 let mlaj?a od mene. Poleg tega so na uradnih straneh popolnoma neodzivni. Ne po?ljejo naro?enih katalogov......... Res ?koda, da imajo tak odnos
?aki, zakaj bi bil pa te?na stranka ? Sam si napisal, da so ti ?e vsaj 3x zamenjali software pa zadeva ?e vedno ne deluje tako kot bi morala. Jest se ?ist strinjam z juresom in gladko pejt nazaj pa lepo zahtevaj naj ti menjajo cel modul (te prov en k... boli kdo jim more to odobriti). Dal si +20k za avto in nima? ne ?ivcov in ne cajta, da ga na usake dva tedna fura? nazaj na uradni servis, kjer ti samo resetirajo ali na novo in?talirajo SF. Se strinjam, da lepa beseda lepo mesto najde, vendar, kot vidi? ti navigacije ?e vedno niso zrihtali...
Samo kot vidim, razen BTC-ja ni kak?nih pohval za prodajalce (prav tako za poobla??eni servis) Samo res ne razumem zakaj je uvoznik pri nas tako neresen. Internetne strani imajo o?itno samo zato, ker jih morajo imeti, stre?nik za po?to jim o?itno ne deluje. Prodajne in servisne storitve niso na nivoju in mi jer res ?al da delajo ?kodo sami znamki. O Celov?ki pa sploh no?em izgubljati besed podn...........
Sem tik pred odlo?itvijo za nakup mazde ampak me vse tole tako moti, da se zelo obra?am h konkurenci (zaradi dobrih izku?enj)
Vse ?e delajo v Mehiki skoraj ?e eno leto benzinarje in dizle
Kvalitete pa je ok
Ja verjamem. Malo sem vedno pozoren na to odkar sem lahko primerjal Yarisa narejenega na JaponskeM in v EU (mislim da Francija) in ja razlika je bila o?itna.
Prosim samo za en podatek, ?e kdo ve (najbr? sem na forumu kje spregledal) kje, v kateri tovarni se proizvajajo 3-ke , ki se jih prodajajo na na?em tr?i??u?
Ja sem tudi sam tako zasledil in bi bilo nekako pri?akovati kak?no osve?itev (?eprav je ne rabi) Kdaj pa naj bi se to dokon?no vedelo? Ker v primeru, da bi bilo, res bi najbr? po?akal......
Tudio sam sem konec tega ali v za?etku naslednjega leta pred nakupom Mazde3. Avto mi namre? izgleda odli?no in kolikor lahko preberem, je tudi za vozit odli?en. Nekje sem zasledil informacijo, da naj bi bil za 3-jko v letu 2016 predviden facelift, pa me zanima ali so mogo?ne kak?ne informacije, da je to res?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To?no tako. Jaz ko dobim stranko mi ne pade na misel, da bi jo tikal pa tudi, ?e je 30 let mlaj?a od mene. Poleg tega so na uradnih straneh popolnoma neodzivni. Ne po?ljejo naro?enih katalogov......... Res ?koda, da imajo tak odnos
Povezava za deljenje
Deli na druge strani