Ja pa žal tudi Isuzujev 3literski dizel.... Mazda kmalu ne bo več imela nič svojega al kako? BT je Isuzu, Mazda 2 je Toyota, Mazda EZ6 pa celo klinčev kitajc. Vse tole gre v čmar, kje so tiste krilatice Zoom zoom, pa Jinba Ittai? Kaj bo nov slogan Copy-Copy? Samo še ogromne badge bodo gor limal in zavajal, da je to Mazda.🙁
Vse življenje sem na bencinu, tudi dizla se izogibam.
Drugo vozilo je za užitek. Žal so električarji še pretežki, da bi lahko pričarali užitek, ki ga premore turbo raketa. Seveda v omejenem cenovnem spektru.
Če pa vklopim ekologijo, pa sem na bencinu ekološki, bolj kot z EV. 😎
Drugo vozilo dela 70 000km letno. In vem kak smeti "ekološki" električar, do kilometra 0. Dalje je pa čist....
3D so bile slabe, WS4, kot naslednica so bile pa super. WS5 pa tud nisem imel pripomb.
Ampak
Sem poiskal stare slike. WS 4D 2012 letnik.
Saj nima veze, kakor koli sem naletel na njih. Slaba izkušnja povzroči, da se jih izogibam. Pač gume ne kupim ravno na 3 leta in tudi želim da drži oprijem več kot 3.
Osebni - je pri meni dosti več vreden kot veliko javnih +.
Ob nespremenjenih trošarinah bodo najvišje dovoljene drobnoprodajne cene bencina, dizla in kurilnega olja od polnoči znašale 1,457 evra za liter bencina, 1,485 evra za liter...
Počasi se bližamo Janševim časem, ko je bilo v AT ceneje, trenutno je bilo neki drobiž.
Jaz sem že nazadnje zgoraj tankal, sem bil čez mejo in bilo blizu praznega.
. Z enim premikom ročice pa smerniki utrionejo 5x in ne zgolj 3x
To je imela tudi 2010 Giulietta. Meni blo top. Včasih si že iz križišča, ko 3x neha utripat. Tudi na avtocesti, je veliko bolje za menjavanje pasa. Ja, sem redka sorta, ki jih skozi daje. Mogoče bi mi celo BMW-ja vzeli 😎
i20n ima v nastavitvah 1, 3 in 5. Takoj sem dal na 5.
Tudi meni je rekel ličar, da moja posebna metalic rdeča je dejansko biserna s 3x nanosom. In da jo zelo malo ličarjev sploh pripravljeno barvat. Noben v okoli Radelj, tako da so ga v MB vozli.
Tako da bi celo verjel, da na barbo pazi. Ker ta Mazdina je tudi baje kar kočljiva za barvat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem ravnkoar Primacy 4 dal na stock. Z vlkimi okami potegnil ven 5mm kos železa.
Gor sem dal strgane Bridgestonke. Bojo do konc novembra ok. Tolko da se zakonodaji zadosti.
Ne bi rad prej novih naročal, sem tak ekstrem pri dimenziji, da me je strah starega DOT-a.
Pridejo pa Michelin Pilot Alpin 5. Sem se lani zaljubil v njih, ker jih imam na i20n tudi. Take zimske še nisem vozil. 🤩
Povezava za deljenje
Deli na druge strani