Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ubistvu nimam, pa tudi moti me ne neki blazno. Se sicer vidi, da je blo že prej enkrat požrto, ne zgleda nič na frišno. Je pa pomoje odvisno od zavarovalnice do zavarovalnice, mislim, da ne bi vsaka priznala tega pod divjad. Sam si pa ne želim it menjat te obloge, ker bi mogu pol avta razkopat, da bi pršu zraven.

Zanimivo mi je pa pri temu avtu kako lepo dostopno ima lambdo sondo, dobesedno samo stegneš roko in zamenjaš.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 2 minutama je Janez007 napisal:

A ni tako, da po Mazdinih navodilih na tem menjalniku ni treba servisirati nič, niti menjati olja, doživljenjsko?  

A so to podobne fore kot pri Bmw, ki navaja, da olja ni potrebno menjat, ZF, ki je proizvajalec menjalnika pa priporoča na 70.000km.
Potem pa bodi pameten. Mislim pa, da za navodila proizvajalca malokdo poizve.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
dne 4. 11. 2022 ob 22:27 je Deeyan napisal:

Evo mel dons 60ko na testu 2,5h. 

Pocas bote ze mislal, da me Selmar placuje za reklamo... Ampak res 🔝 odnos, pogovor cist po domace, kot da se poznamo ze 100 let, sam tako naprej 💪

Je odnos ja... dokler ne gre kaj narobe 😒 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 (2009) težave z Bluetooth
Napisano

Živjo, sam imam 2010, ampak očitno isto nekaj delam narobe ali pa ni kompatibilno? Ko grem v meniju avta na ''pair device'' mi Iphone XR ne pokaže nobene možne povezave. Probali smo tudi s Samsungom in je ista zgodba. A je mogoče kak problem v kompatibilnosti, ker so telefoni novejši, ali jaz kaj delam narobe? Kakorkoli, nikakor mi ne uspe usposobit bluetooth povezave za prostoročno telefoniranje. Če pozna kdo rešitev bom zelo vesel. Imam pa avto brez tiste vgrajene navigacije, če to karkoli spremeni. Hvala za vsako pomoč

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Mater 10 centov razlike... nabijaški mediji pa objavijo "nekoliko nižje". Če bi se za toliko povečalo bi v naslovu pisalo najmanj o "grozovitem skoku cen" al pa "apokaliptični podražitvi". Kolk poskušajo teli MSM-ji oblat folk, da to ni več res.

A daj no, pa sej to je samo način izražanja 😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 3. 6. 2022 ob 21:47 je SpEkTr napisal:
dne 3. 6. 2022 ob 21:02 je samSimon napisal:
Danes zamenjal zadnje diske in ploscice. Ni omembe vredno, pa vseeno emoji4.png

A rabiš kak tester da ti popusti zavora zadaj?

hehe ne razumem a gre za šalo ali je res kaka procedura 😀 Je pa bil opravljen prvi test že, ko sem se moral s Kureščka po menjavi spustit v dolino... no še vedno sem tukaj 😅

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz se tega sigurno ne bom sam loteval. Orodja nimam, da bi pa na roke tole brusil se mi zdi pa mal preveč dolgotrajno. Vse bi delal prvič in v vsakem primeru verjetno zadnjič in ne upam si trdit, da bi bil rezultat za prvič sploh vredu 😅
Vmes bom/o naredil/i cel doktorat, s čim jih je bolje špricati... Se sploh ne grem tega. Nisem niti siguren a so feltne sploh z M6, ali so s CX-7 in predvidevam, da niso enako široke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Hahaha J.J., ker so tako grde, da niti profita ne rabim, samo da grejo stran in ne na avto? 😄
Men osebno niso neki ekstra napačne, običajne 5 krake mi manj potegnejo. Seveda bi pa rajši videl, da ma kter forumaš kake cenovno ugodne 18'', za prodat, po možnosti še s kakimi gumami, za  sezono/dve 😇

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Men so pa padle v oči tele 18-ke.

platisca-mazda-18col-slika-31809390.jpg
WWW.BOLHA.COM

Platisca Mazda 18col Original platisca potrebna obnove. Komplet 60,00€

Potrebno bi jih bilo speskat, pobarvat na novo, ampak se mi zdi, da bi stroškovno prišel še vedno vredu čez, na koncu.
Kaj pa vi mislite?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
On 7/9/2021 at 9:44 PM, 50keda said:

Jst ce se kdaj kupim nov avto, gre ziher v folijo hauba, prednji odbijac, predni blatniki in pragovi.

Moja bo stara 2 leti pa vem kak je ko ti gredo pikice na zivce. In ja, obzalujem, da jo nisem folijiral.

A na foliji se pa ne nardijo pike? Je ne naluknja?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.