Ok, ok, brez razburjanja, vpra?aj BOSS-a in ostale kak?na je na?a dolina in koliko se mora? peljat da nisi premikajo?a ovira, pa bo? videl da tudi jaz ne ?param, z avtom se celo hitreje vozim kot z mopedom, kar marsikomu ni logi?no, bo pa policajem ko me 1X dobijo, bom verjetno prvi na dolini, ki mu bodo vzeli avto .
Za gume se pa ?e vedno navdu?ujem nad dunlopom, ni pa za avte tam okrog 1 tone te?e(so prelahki), te?ji je avto bolje se obnesejo, tudi ?e bere? komentarje ne tistem linku. :ne vem:
Oo, ej se nc ne razburjam(glej sme?ke), sem samo malo opisal. Katera je tvoja dolina? Ti si iz okolice ?L ane? Tam ?ez (?elezniki-?L) sem se vozil v Lj. Verjetno si se ?e peljal ?ez ?eleznike, Petrovo Brdo ter skozi Ba?ko Grapo. No jaz se vozim tam (Ba?ka Grapa) vsak dan. In cesta je v p**di... Aja gume pa sem imel pumpane na 2.8-2,9.
Jah 16 colke .....sej pravm da ne vem kaj dela na cest....
Glej, po cesti se vozim... Je pa ta cesta, po kateri se vozim v precej "dobrem" stanju-beri asfalt star 30 let in posledi?no precej grob. Poleg tega je precej ozka in ovinkasta. Torej je veliko zaviranja, pospe?evanja...Je pa tudi res, da ne spadam med po?asne voznike. Je pa omejitev 90 km/h, ampak se toliko ni priporo?ljivo vozit (ker ?e sre?a? kamion, se ne da sre?ati...). In ?e da? to vse skupaj pa? grejo gume precej hitro. Meni se ne gre toliko za samo obrabo ampak, da bi mi gumo lepo pobralo po celi povr?ini-ne pa samo po robovih. Zato pa? rabim eno gumo z ?imbolj trdimi boki. In sem pa? vpra?al za nasvet...Zdaj je upam bolj jasno, kaj delam po cesti...
No "po?asi" ( )se je za?el pribli?evati 15.3, ko bomo zamenjali zimske za letne. Sam bom rabil 2 novi. Pa me zanima, kaj boste dali na avte. Sam sem imel do sedaj: 1leto nokian in zadnje bridgestone turanca er300. Vendar mi jih je po mojih ovinkastih cestah pobralo po robovih, tako da jih ne bom ve? nabavil. Druga?e pa niso slabe gume. Mogo?e malo preglasne.
Sedaj pa sem gledal v o?ji izbor dal:
B potenza RE50A,
continental sport contact 2,
pirelli zero nero in
michelin Pilot EXALTO PE2(samo tele so dra?je od ostalih).
Zdaj pa pocakat kak?en test, ter izku?nje tistih, ki so tele gume ?e imeli in se odlo?iti...
Kako stikalo na spredni havbi ti ne dela oziroma ti prebija in alarm se potem spro?i ker misli da nekdo odpira havbo ali pa vrata.
In kaj naredi?? Zamenja?? Ali je dovolj, da ga malo o?iti? pa zmiga?? Ker tudi meni se je sadaj od silvestrovega naprej ?e ene petkrat spro?il alarm. In ni fajn pono?i iz postelje hodit deaktivirat... Imam pa naknadno vgrajenega...
tud jst mam dunlop 3d spredaj 2.8 zadaj 2.5.. In sedaj, ko smo imeli pri nas(tolminska) kar precej snega so se super obnesle (glede na to da so nam splu?ili cesto ?ele 15 ur po za?etku sne?enja) po pribli?no 20 cm snega na cesti.
P.S. Ne vem, kako lahko cestarje sneg preseneti, ko cel teden na veliko govorijo, kako bo v ponedeljek sne?ilo...jah je treba pit encijan in pelinkovec v betulah namesto plu?it in posipat...
Ma ne vem samo a sem jaz klele butl al kaj. Ne glede, kje tankam men avto enak vle?e, enako pelje in enako porabi
Najve?krat tankam Petrol in OMV zaradi pogostosti pump, Pol pa pridejo na vrsto MOL in pogojno Agip (pri tankanju mi skos ro?ko ven me?e in se prav namatram, da napolnim tank, pa ?e poraba je z Agipom malenkostno vi?ja od vseh na?tetih). :ne vem:
se strinjam...jst tudi ne opazim razlike. Najve?krat pa tankam na Petrolu, ker na tolminskem so samo njihove ?rpalke...
Bom kar tu vprasal: ali bi se dalo na original mazdin radio priklopit nokio n95, da bi delala kot mp3 player? ?e se da ipoda bi se moglo tud to...? A kdo ve?
Pri katerih letnikih je potem potrebno delat mosti?ek oz. je treba se kaj narediti za priklop xcarlinka(poleg priklopa konektorja? Ker bom judi jaz to nabavil ta teden. Moja 6 je letnik 2003 brez changer-ja.
2. originalni zna predvajati samo glasbene CDje, sam imam takega ki predvaja tudi MP3
3. Baje samo navigacija (se nisem videl, le bral)...
4. Imam letnik 2003, prevozenih okoli 155.000 km in poleg rednih servisov ni bilo nekih velikih dodatnih stroskov oz. okvar... Edino nekaj pri sklopki so mi enkrat menjali... Cene rednih servisov... odvisno od tega, pri koliko km... in kaj se naredi... jaz sem placeval nekej od 100? do 300? vsakih 20.000 km, edino na 120.000 je bil tavelik servis, kar me je kostalo se mi zdi, da okoli 500? ...Lahko... original modul ven, in modul z MP3 not ... ni pa poceni...
Itak, bom testni zajcek...Ma po testih so bile zlo dobre, pa tudi tisti, ki so jih ze imeli so rekli, da so uredu. Pa se cena je bla kar ugodna-82 eur po komadu.
Pomoje jo ima? samo ta lu?ka se ne pri?ge nikoli niti ko da? kontakt ampak LE takrat, ko zmanjka teko?ine. Je pri moji biv?i Mazdi isto pa pri tem avtu tudi, pa celo ni Mazda.
Ravno 14 dni nazaj mi je zmanjkalo teko?ine, pa se ni pri?gala nobena lu?ka. Res pa je, da lahko ne dela...
Dve zato, ker sem prednje zrabil... Zadaj imam pa se se skoraj nove nokian (novi model 205/55 R 16 94V NOKIAN V XL). Torej rabim dve nove. In ker so sedaj zelo ugodne cene sem jih mislil nabavit kar sedaj...
LabiGT, katere gume pa se priporo?a? ? Pa cena do 100 EUR?
Zanima me, ali bi se dalo tak cd changer priklopiti na original radio (CD) v mazdi 6 letnik 2003? Zanima me glede konektorja ter, ?e se ga bo dalo upravljati kar z tipkami na radiu.
Da ne bom odpiral move teme, bom kar tu vprasal: ali se da brez kaksih velikih komplikacij priklopiti Sony izmenjevalec (changer) CDX-616 10CD na radio v mazdi 6?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Oo, ej se nc ne razburjam(glej sme?ke), sem samo malo opisal. Katera je tvoja dolina? Ti si iz okolice ?L ane? Tam ?ez (?elezniki-?L) sem se vozil v Lj. Verjetno si se ?e peljal ?ez ?eleznike, Petrovo Brdo ter skozi Ba?ko Grapo. No jaz se vozim tam (Ba?ka Grapa) vsak dan. In cesta je v p**di... Aja gume pa sem imel pumpane na 2.8-2,9.
LP
Povezava za deljenje
Deli na druge strani