Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Ja, sploh po 220.000 prevoženih kilometrih in neznanem številu lastnikov...

In vozilo je skoraj v celoti obnovljeno.

Verjamem.

Samo, veste, tudi jaz sem enkrat takratnega predsednika države skoraj na nos treščil, pa so me varnostniki ustavili enih 50 metrov prej...

Kolega jih je imel 300Kkm na tem motorju. Res, da je bla generalka 2x delana😁 Rumen je lepši kot rdeč. Vsaj meni.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano
pred 11 urami je BlackBird napisal:

Glede na to da delam 40k na leto ne vem če je ravno računica za dinota :)

Drugače pa me je nekdo očitno prehitel in kupil avto pred mano.

Hvala za nasvete, uporabno za naprej.

Zato pa pravim, da tiste fičnike ko jih boš dal za popravila na dizlu (ker jih tudi boš, če se hočeš sploh vozit) daš lepo za bencin. Bencinar relacijsko zelo malo potroši. Ne rabiš pa neke p*****ije menjat, ker jih nima😉

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano
pred 9 minutami je Jest napisal:

Jaz sem navajen, da stalno vklapljam smernike... ko na AC menjam pas... pa ni vazno ali iz voznega na prehitevalnega ali obratno ... Tudi v kroziscih uporabljam smernike pri izstopu iz krozisca ... opazam pa, da tega vecina ne pocne ... :( 

Ne razumem narod, ko ne more pritisnit ročke, da trikrat pomežikne 😡

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano
pred 9 urami je BlackBird napisal:

Tako da lahko računam kakšnega dobrega jurčka (oz. bolj pol drugega) za

- mali servis

- čiščenje sesalnega korita
- AT polno menjavo olja

- akumulator

- motorčke ogledal

Se za čiščenje sesalnega korita lahko preveri če je potreben, ali je že toliko dela razkopavat da je boljše kar opravit?

Kupiš bencinarja in nimaš nobenih skrbi. Tole kar si naračunal boš lepo imel za tank.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Praske oz. udrtine na pločevini
Napisano
pred 40 minutami je 50keda napisal:

Da mal obudim temo. Sumim, da se mi je pojavil problem na domacem parkiriscu pred blokom, imamo nadstresek. Oba avtomobila imam potolcena po desni strani (izmenicno ju parkriam), sestka potolcena 2x in nissan 1x (imam ga sele mesec in pol od tega je biu na parkingu polovico casa). Imamo oznacene parkinge, torej desno od mene parkirajo isti sosedje.

Kaj predlagate? Problem je da ne morm bit 100% da je problem doma, sicer imam avta tu parkirana 90% casa ampak saj veste, dokler nekoga ne zaloti, ga niti noces obtozevat.

Nastavi kamero. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano
pred 7 minutami je Janez007 napisal:

čez 10 let boš kupoval stara jajca od jajc, ali kaj? 😀 Imam podoben problem samo da se ga ne veselim.

Tako je. Starih je avt je vedno dovolj. Šraufat znam in to je to. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.