Glede na to da delam 40k na leto ne vem če je ravno računica za dinota
Drugače pa me je nekdo očitno prehitel in kupil avto pred mano.
Hvala za nasvete, uporabno za naprej.
Zato pa pravim, da tiste fičnike ko jih boš dal za popravila na dizlu (ker jih tudi boš, če se hočeš sploh vozit) daš lepo za bencin. Bencinar relacijsko zelo malo potroši. Ne rabiš pa neke p*****ije menjat, ker jih nima😉
Jaz sem navajen, da stalno vklapljam smernike... ko na AC menjam pas... pa ni vazno ali iz voznega na prehitevalnega ali obratno ... Tudi v kroziscih uporabljam smernike pri izstopu iz krozisca ... opazam pa, da tega vecina ne pocne ...
Ne razumem narod, ko ne more pritisnit ročke, da trikrat pomežikne 😡
Da mal obudim temo. Sumim, da se mi je pojavil problem na domacem parkiriscu pred blokom, imamo nadstresek. Oba avtomobila imam potolcena po desni strani (izmenicno ju parkriam), sestka potolcena 2x in nissan 1x (imam ga sele mesec in pol od tega je biu na parkingu polovico casa). Imamo oznacene parkinge, torej desno od mene parkirajo isti sosedje.
Kaj predlagate? Problem je da ne morm bit 100% da je problem doma, sicer imam avta tu parkirana 90% casa ampak saj veste, dokler nekoga ne zaloti, ga niti noces obtozevat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kolega jih je imel 300Kkm na tem motorju. Res, da je bla generalka 2x delana😁 Rumen je lepši kot rdeč. Vsaj meni.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani