Skoči na vsebino
Mobikrog - re?itev dirkali??a!
Napisano

Lep pozdrav...

Problemi Mobikroga se ne nahajajo samo v birokraciji in po?asnemu delovanju le-teh, ampak so problemati?ni tudi prebivalci, ki bivajo neposredno ob in par kilometrov od Mobiringa.

Moti jih hrup, ker zaradi njega ne morejo u?ivati lepega nedeljskega popoldneva po kosilu, ko se ustavi ?as, ?etudi je ta hrup prisoten enkrat ali ve?krat letno!

Pa?, kaj ho?emo...nekateri ljudje ?e vedno ?ivijo v utopiji dobesednega pomena NEDELJA (zajtrk, ma?a, kosilo, mir, ve?erja in s "kurami" spat)!

Mo?nosti turizma, promocije Cerkelj in okoli?kih krajev, kjer je doma svetovno znani Cvi?ek, sploh ne bom omenjal. Torej...

Osebno, kot prebivalec bli?nje okolice Mobikroga, se z pobudo o?ivitve strinjam, ?e ne zaradi drugega, pa iz razloga, da se odpeljem, se zdivjam in da "zdiham" ma?ino na dirkali??u in ne divjam po cesti, kot to po?enjam v (mejah normale) sedaj. Avtocesta je nezanimiva.

Po javnih medijih prikazujejo nesre?e, opozarjajo na preveliko in neprilagojeno hitrost, smrti in ?e in ?e! Sprememba zakona in zvi?anje kazni za prekora?itev hitrosti!

Kje pa je kdo, ki ponudi mo?nost "sprostitve" in zabave mladine s takimi in druga?nimi avtomobili in motorji, na na?in, ki ga vsi poznamo in ga imamo najraje...dolge lu?i, gasa, gume in utrujanje materiala?

Mislim, da ste vsi dobili pribli?no sliko, kako in kaj, in verjamem, da se strinjate z mano, vsaj nekateri!

Lep dan ?e naprej!!!

Mister polizman...go get a DONUT!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hvalospev
Napisano

LabiGT...res je tudi cena sme?na...sm gledu mal okol (oglasi in to). Kdo pravi, da ne bo kupu novga? :ne vem:

Butast bi bil, ?e bi se matru s popravilom!

Lu?kina, bjondasta, maj?kena in biturbo!!! :ouje:

Allysa...hehe...protestiranje pr men ne pali :P

Ko bo Suzzy dnar nosla k bajt, pa mene vzdr?evala, bo imela besedo, prej pa ne?!!! :P

Da bi bla nova? Hmmm...gre zdaj oktobra k li?arju, da ji nardi nov ?pric! Pa bo kot nova!

Poky...Allysa povedala vse, hvala Allysa, da ni treba men razlagat :D

Allysa...?e enkrat...?e ena, ko ni zadovoljna s sloven?ki, pa smo tud lu?kani, pa ?e dost stari!

Moj soimenjak...Grega...res je bil taprav kot. Trenutk prej bi ?tartu, bi ga mel v boku, al pa Suzzy!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hvalospev
Napisano

Tako, kot po navadi, sem na forumu takrat, ko mi kaj nagaja in rabim pomo? oz. strokovne nasvete, al pa, ko se kaj zgodi.

(Recimo, da je za "Splo?na debata").

Torej...

Tokrat je po?lo!!! Ni hudga nit men nit moji Suzzy!!!

Da pogledamo CitroenAX:

- podrgnjena desna stran, od prednjih vrat vse do konca (ne mislim samo barve),

- plo?evina zvita po celi strani,

- odtrgan zadnji odbija?,

- po?ena zadnja lu?ka,

- mrbit je ?e kaj,

- ?iko zahteva 200?.

Muci Suzzy:

- praska (malo ve?ja) na prednjem odbija?u,

- okvir za tablco, pa tablca mal povita,

- haha in to je to.

Kaj naj re?em...:

Prvi?...glej na cesto, ne za kiklcam

Drugi?...ena ni? za Mazdo

Lep pozdrav vsem, G.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.