O tega, mene, zanima samo vzratna kamera. Ostalo so pa bombon?ki brez katerih sem pre?ivel zadnjih 10 let brez te?av Alu, Bose, Head up, smart key, DAA so pa samo bombo?ki po mojem mnenju. Mogo?e ?e siszem za izogibanje trku zadaj, da bi tu izbral
Mimogrede, kaj je bistvenega med 2014 letnikom in 2017 letnikom mazde 3? Se da mogo?e kje dobit ?e star model iz zaloge? Pa? mal sem ?krt (gorenjc)
?lo bi, finance sploh niso problem ampak res ni potrebe po taki opremi. Sem ?el ?e sedaj ?ez budget glede na to kaj rabim. Zdej so se za?ela pogajanja glede cene zaenkrat ka?e presenetljivo dobro.
Evo, danes sem sprobal ?e G120 Revolution. Poezija G100 in G120 si nista primerljiva niti malo. Pri G120 sem ?ele ob?util tisto, kar pi?e v vseh testih, kako jo je res fino vozit. Tako, da vse ka?e na G120 Attraction
Sem se za danes dogovoril za test G120 in bomo vidli kako mi to odgovarja. Imam pa potem naslednje dni ?e par testov - vozil drugih znamk in nato pade kon?na odlo?itev. Zaenkrat pa navijamo za Mazdico
Jaz sem pri G100 na testni vo?nji imel popolnoma identi?ni ob?utek - pejt probat G120 ali pa dizla, sta ?isto druga ma?ini in drug ob?utek (2.0L se zelo pozna pri navoru).
Ok o?itno res nisem edini, ki to misli. Sem se zmenil za jutri ?e za G120. Se mi zdi kot da se ta G100 res nikamor ne premakne. Pa se imam za mirnega voznika.
Odlo?am za nakup Mazda 3. Trenutno imam 10 let starega francoza z 1.4 16V motorjem in 72kW. Danes sem ?el na testno vo?njo Mazde 3 G100 Attraction, ki ima na papirju podoben motor kar se ti?e mo?i.
Dvourna testna vo?nja me je pustila z me?animi ob?utki. Namre? ne vem ali sem jaz ?uden ali kaj ampak ali je mo?no, da ja G100 ?isto pre?ibka ma?ina za ta avto? Se mi zdi, da je moj 10let star avto ?ivahnej?i od te mazde. Lahko samo, da jaz ne znam vozit
Kar se ti?e ostalega sem pa bil izredno navdu?en nad avtom. Izgled zunaj, znotraj, kakovost izdelave kabine in ob?utek za volanom je fenomenalen.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No to jst pravim za Attraction opremo ker na za?etku sm gledal osnovni model z malo dodatne opreme. In sedaj sem na Attraction in tu postavljam mejo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani