Skoči na vsebino
Platišča
Napisano

Hehe. Drgac so bili pri bartogu prijazni pa mi podarili nove vijake za platišča vendar se le ti srebrni. A mogoce kdo ve koliko mm so vijaki, da si vsaj plastične pokrovčke črne zrihtan, oz če ve kdo kje v slo bi dobil črne matice/vijake.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Danes so sporočili da so prispele gume in platišča,..so bili na dan točni. Tako, da se že veselim ko jih grem iskat jutri .

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)

Ja ceno res majo, tudi limuzina mi je lepa(s60),.. mi je pa prijatelj serviser na volvu isto rekel kot so rekli janezu za mazdo,..raje bencinar

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano
20 minutes ago, Alex said:

Ja, sem bral. Ta 8 stopenjski avtomatski menjalnik  bo pa verjetno še bolj top. Pa šestak motor in je to čista zmaga. To imel bi tudi jaz. 🙂

Majo naši 9stopenjskega v evoqe-u,.. dokaj "živčna" zadeva k skoz šalta,.. je pa smešno u 7 se peljat skozi vas :D

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ja jaz sem vzel feltne+gume pa dobil gotovinski popust, pa me prišlo tukaj najceneje, še dobro da nisem čakal

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
On 9/30/2021 at 7:22 PM, Bini said:

Super,čez kaka tri leta bomo pa poročali kakšna je kvaliteta in kako smo zadovoljni!😆

Zdaj znajo cene malo poskočit zaradi dobre uvrstitve na testih,tako da pohiti!👍

A veš, da so šle za 7€ po komadu gor tam kjer sem jih jaz naročil :D hehe

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)

Gume in platišča naročena, smo se mal zbali da bo dolg rok za nabavo (platišča) ampak bo tukaj v 14dneh 😁

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Na AMZS mate teate zimskih pnevmatik. Sej bi zlinal kak link ma se mi nječe na telefonu. Ce me kdo ne prehiti dam slike ko bom doma.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.