Pogrešam test nekaj let starih zimskih gum (na kar je opozoril tudi Boss). Verjetno se strinjamo, da so občutki na cesti slabši od občutkov novih. Koliko slabši, pa na pamet težko vemo. Kakšne lastnosti (v primerjavi z novimi) bi imela recimo Continentalka TS860 po 2 zimah in prevoženih 40.000 km? 🤔
Sem v svoji 34 letni šoferski zgodovini vozil kar nekaj različnih znamk in tipov avtomobilov, 99% od teh z ročnim menjalnikom. Razen Zastave se ne spomnim avta, ki bi se slabo prestavljal. Tudi Clio Storia, ki ga imamo trenutno za tretji avto (dokler ne nejdem dobre rabljene bele Mazde 2 😀), se prestavlja "kot puter" in ga je užitek vozit (do 100 km/h 😀), tudi ker me spominja na čase, ko je avto imel za moj okus ravno prav opreme (ABS, servo volan, sprednje el. šipe, ročna klima, daljinsko centralno zaklepanje, avtoradio, voznikov sedež nastavljiv po višini).
Jaz sem bil zadnjič tudi blizu ničle na števcu, ki sporoča doseg. Šel tankat: 39,94l. 😃
Bravo, da si se spomnil. 👍 Poskus se je končal pri -17 km pri prvi OMV črpalki. Natankal sem do konca, 43,8 l, to pomeni, da je notri ostalo (pri -17 km) še cca 8 litrov bencina (Mazda 3 2014-18) ima menda 52 litrski tank.
Sem za poskuse, me mikajo izzivi, ne bi pa rad v težave spravil sina, ki tudi uporablja avto. In danes sem bil spet pred dilemo, a natankat, ali probat kakšnih 50 km v minus. Na koncu sem natankal vse 3 avte na polno.
A gremo probat, kdo si več upa? Zaenkrat imam -17 km. 😀
Kadar ju sam uporabljam, ne, kadar pa v nedeljo ali praznikih sosedi, pa zelo. Na terasi počivam, si za kuliso naštimam lepo glasbo, potem začne sosed nažigat z industrijskim sesalcem ali vapom. Za popenit. 😃
Dolil tekočino za vetrobransko steklo, namazal tečaje vrat, namazal tesnilne gume okoli vrat, odišavil notranjost. Pral in sesal nisem, ker je nedelja in nočem motiti sosedov, tako kot (brezobzirno) oni mene. 😉
Tole je zanimivo, če še niste prebrali, še posebej tole - za to temo:
Ali je treba pri avtomobilih z velikim številom prevoženih kilometrov razlikovati tudi med atmosferskim in turbo motorjem, bencinarjem in dizlom in zakaj?
Kot poudarjajo v AMZS je razlika precejšnja in je povezana s preprostostjo ali kompleksnostjo motorjev in vsega, kar sodi zraven, da avto pravilno deluje. "Logika je nekako takšna: enostaven (danes bi rekli lahko tudi zastarel) atmosferski bencinski motor je najbolj nezahteven in cenovno ugodne za vzdrževanje. Če imamo tudi turbino že govorimo o dodatnih senzorjih, stikalih in elementih, ki se s časoma utrudijo in lahko zatajijo kar pa privede do dodatnih stroškov. Sodobni turbodizli so zaradi visokotlačnih sistemov vbrizga goriva in kompleksnosti seveda najdražji za vzdrževanje. Zato še enkrat poudarjamo, da je treba pri nakupu avtomobila z veliko kilometri poskrbeti za to, da imamo na voljo nekaj denarja za morebitno izredno popravilo," pravi vodja AMZS asistenčnega centra, ki je pri tem zelo jasen in navaja, da ne gre za ekstremne vsote, ampak za zneske od nekaj sto evrov do recimo tisoč evrov. Po njegovih besedah bi to moralo biti dovolj tudi, če pride do zelo velike okvare na motorju: "V to skupino sodijo okvare pogonskega agregata kamor štejem tudi okvare sistema za dovod goriva in prisilnega polnjenja. Potem so pa tu še okvare podvozja in varnostnih ter asistenčnih sistemov. Naj omenim še udobje. Na primer, če klimatska naprava ni bila ustrezno servisirana, je ob okvari strošek menjave uparjalnika in kompresorja tudi visok. Govorim o znesku okrog tisoč evrov."
@Alex, vse OK. To filozofiranje ne jemlji, da je uperjeno le nate, ampak je razmislek za vse nas.
Strošek goriva, recimo +1 liter/100 km, je pri 30.000 € vrednem avtu, ki letno naredi 10.000 km, relativno majhen strošek (trenutno 135 €). Ima pa kljub temu velik psihološki efekt, si mislim, da pri večini večji kot izguba vrednosti vozila. 30.000 plačaš 1x in pozabiš, na črpalki si pa vsaj 1x mesečno.
10.000 km/leto prinese v 20-tih letih življenjske dobe 200.000 km, pri porabi 6l/100 km in trenutni ceni bencina pa je strošek bencina 12.000 l x 1,35 €/l = 16.000 €. Torej cca. 1/2 izgube vrednosti vozila. (obratovalni strošek je pol manjši od stroška investicije, če zanemarim servise, zavarovanje, ...).
Pri 20.000 km/leto, predstavlja strošek bencina v 20 letni življenjski dobi približno enak strošek, kot izguba na vrednosti.
Pri 40.000 km/leto, predstavlja strošek bencina v 20 letni življenjski dobi 2 x strošek izgube na vrednosti (obratovalni strošek je 2 x strošek investicije).
Glede na to, da imamo avto za vozit (ne rečem, uživam tudi ob pogledu na parkiranega), se splača imeti "pri hiši" čim manj avtov, ki so čim več v obratovanju.
Če sem prav videl, je imela njegova Mazda CX-30 porabo kar visoko v primerjavi z drugimi avti. Itak pa @Alexporaba plus minus kakšen liter v tvojem primeru letnih 10.000 km nima prav dosti pomena. Za tistih cca. 5.000 €, ki jih boš izgubil na ceni vozila prvo leto, lahko @NevLado s svojo porabo 9 l/100 km naredi cca. 40.000 km! 🙂
15 € oziroma 2 malici te stane avto na dan, že če stoji pri miru. Če stoji pri miru 1 teden, te to košta 100 €, na mesec 400€. In potem želimo prišparati na gumah 100€, pa na servisu 100€ in mislimo, da smo zmagali. Hkrati pa nam denar iz avta teče v potokih. Popolnoma neracionalno. 😉
Se pravi, da se bom z lahkoto spoprijateljil z njim glede na to, da nisem problematičen in se prilagodim vsakemu. Tudi meni je BTC spotoma med Koprom in nakupovalnim centrom,kjer bova z ženo prebila čas, medtem, ko bo Jure šraufal mojo premiumko. 🤗
Ne pozabi na fante, da se po šihtu odžejajo, pa bo vse 👌😃 SIcer pa, zamenjat olje in filtre, znam še jaz. Jureta boš rabil čez 30 let, ko bo imela tvoja Mazdica že 300.000 km in se bodo začele pojavljati prve težave. 😄
pred 37 minutami je Slivka napisal:
Bo že Marijan našel kakšnega 'Jureta' tam...
Približno tako, kot boš pri Pelkotu našel šravfati Pelka. 😅
Na rednem servisu sta bili obe Mazdi. Zadovoljen, tako s storitvijo in tudi ceno.
(poleg tega, da se platišča po dolgem času spet svetijo, so posesali tudi notranje tepihe ... verjetno zato, ker jim pri servisiranju bencinarjev ostane preveč časa ).
Na rednem servisu sta bili obe Mazdi. Zadovoljen, tako s storitvijo in tudi ceno. 🙂
(poleg tega, da se platišča po dolgem času spet svetijo, so posesali tudi notranje tepihe ... verjetno zato, ker jim pri servisiranju bencinarjev ostane preveč časa 😃).
Na sliki se sicer ne vidi najbolje (slikano iz avtoceste LJ-NM pri Trebnjem), ampak naši dobavitelji že lepo skrbijo, da na stotine, tisoče zimskih gum "primerno skladiščenih" čaka svojega kupca, na prostem v dežju, na vročem soncu, itd. A ni nekdo tukaj rekel, da ni dobro voziti preveč frišnih? To je to. 😀
Potem pa kupi 3 leta stare gume, "skladiščene po priporočilih proizvajalca", za -15%. 🙃😀
Nebom trdil ampak mislim da je to ta 6ka ki se je lak lupil, pa so meli pogajanja s mb servisom ker niso garancije priznali. Ne me vzet za besedo, nisem siguren
Tudi sam sem najprej pomislil na tisto. Tista je imela rjavo usnje, mislim da 2019/3. Ta je 2019/4 in je ves čas na Štajerskem. Kaj pa tvoja @scania, kdaj jo bomo zagledali v oglasu? 🤔😁
Ja, tudi jaz sem pomislil na palico, čeprav je res trdo notri vpeta. Zvok pa ni kovinski, ko se ogreje je zvoka precej manj.. Now go figure
Se je pojavilo po kakšnem servisu, ali po kakšnem drugem dogodku (recimo menjavi akumulatorja), kjer se je kaj brkljalo po mašini? Kakšni glodalci, sedaj, ko postaja bolj mrzlo?
Ne, v leru ne slišim tega, sem že probaval...kar je zanimivo.
Kovinski zvok? FORScan nič ne pokaže? 😜
Dvomim, da bi filter v škatli zaresoniral.
Pri Hondi je eno leto cingljalo, kot da bi bil kakšen auspuh, nekaj pri mašini. Tudi v prostem teku, a ko sem dvignil havbo, nič. Potem mi enkrat kapne - plastično ležišče palice za oporo havbe je počilo in je ta palica opletala v okoliški pleh.
Če še nisi poskusil na mestu, eden naj pritiska na gas, da ulovi resonanco (1300-1500 obratov), ti pa glavo notri v havbo in se s kakšno leseno palico dotikaj različnih delov, da morda neha resonirat. Seveda pazi, da palice ne zagrabi kakšen jermen.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Pogrešam test nekaj let starih zimskih gum (na kar je opozoril tudi Boss). Verjetno se strinjamo, da so občutki na cesti slabši od občutkov novih. Koliko slabši, pa na pamet težko vemo. Kakšne lastnosti (v primerjavi z novimi) bi imela recimo Continentalka TS860 po 2 zimah in prevoženih 40.000 km? 🤔
https://www.tirerack.com/tires/tiretech/techpage.jsp?techid=138
Popravljeno od Janez007Povezava za deljenje
Deli na druge strani