Skoči na vsebino
Gume
Napisano
pred 3 urami je Liuch napisal:

Za 2x letno uporabljat je dober tudi iz Hofra. Malo še preveri cene drugje, ker mimovrste je artiklom kar navil cene.

Točno to sem hotel napisat! :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pravkar je Alex napisal:

Ni to to. Če nekaj plačam, moram to tudi dobit. Kako bi izgledalo, da bi plačal band za recimo igranje na  poroki. Rekli bi ti, da stanejo 1000€/uro. Igrali bi ti pol ure, račun bi dobil za uro in pol igranja. In ti bi lepo požrl to, oni bi šli po pol ure lepo domov, naslednjo uro bi pa ti zabaval goste. Če seveda imaš posluh. 😄

Koliko časa si bil brez avta? Jaz garantiram da 1,5 ure :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pravkar je SpEkTr napisal:

No meni ga ni še nobeden posesal, oprali so ga pa že kdaj pa kdaj. To je pa res. :)

Pač oni stisnejo 1,5h dela pa če se dela tam pou ure ali pa 2. Cena je taka kot je in to je to. Če ti ne paše greš drugam :(

Te pa zastopm kaj mi hočeš dopovedat ja...redni servis traja 30 minut :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 18 minutami je Alex napisal:

Točno to stalno ponavljam. Za menjavo filtra in olja so meni zaračunali 1,5 ure. Ali so novo olje kapali z kapalko noter ne vem. 

Ne razumem, res ne... kupiš avto za 30k in potem pizdenje "fak 50 eur so me ociganili pri servisu"... alora pejdi po megana 1.9 dizl karavan in vozi pod kozolec s tisto elf brozgo menjavat za 70 eur in je to to... checklisto stvari ki ne štimajo boš pa po poti delal, ko bo avto razpadal med vožnjo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računejte da na pooblaščencu je tudi fajn da te opozorijo na kakšne pogoste napake ali pa dobiš popust na kak nadomestni del če ga potrebuješ

Jaz se strinjam z Janezom. Lahko bi si sam doma naredil servis, kot včasih.... Ma sedaj zapeljem na pooblaščenca in imam vpisano v digitalno knjigo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 44 minutami je TBA napisal:

Olje baje neoriginal in čistilo.

Original so pa filter olja filter klime podložka, delo. 

Pa pranje je zihr nekje not skrito😁

Pa se neki sem pojamrunpa so pregledal in ugotovil da bo potrebno menjat ležaj, kar sem pa pričakoval.

Jst še v lajfu na nobenem avtu nisem menjal filter klime. A mi lahko nekdo razloži kaj je fora? Tudi poseg je precej zahteven. Je tu napaka in je pod "filter klime" mišljen navaden zračni filter pred sovoznikom v predalu, ali se gre tukaj za dejanski klima filter?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 6 minutami je Alex napisal:

Ja pa nekaj se moraš razburit. 😊 Ni bilo pa zopet tako hudo, kot se znam razburit ponavadi. 

Dobro, da si me "nateral", da grem do konca. 😊 Vidiš, da upoštevam tudi druga mnenja. Kdaj se dobimo, da ti častim pivo +pizzo? 🤗

Da ne bosta pozabila vzet računa, boš še tisto poslal za refund na acosmos :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prodaja mazde in nakup novega avta!
Napisano
pred 3 minutami je qwerty napisal:

V Celju 😂😂 sem se ziv to pa 😂😂 sam Mazde nism mel...

Kaj pa tole? 

https://www.avto.net/Ads/media.asp?ID=18061270

Jaz ti predlagam, da greš malo probat G165 ročni, G194 avtomatik, D175 avtomatik... To so zares trije različni svetovi, odvisno kak tip avta iščeš.

Če bi imel dizla, glej 2017 letnik pa naprej, ker ima motor neke izboljšave. V splošnem tako glede na forum imajo dizli pri visokih kilometrih težnjo po težavah z zabijanjem raznih eko stvari, sploh če delaš malo km na dan.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 minutama je qwerty napisal:

Kaj je to kaka fora pr Mazdi za barvo? Nikol pr vseh avtih nism tega gledal 🤷

Poklopljiva ogledala mam vedno odprta, ce se ne da izklopit pa brez varovalke tak da me boli bingelj ce ne delajo 👌😂

Uuuuf stari... Na francozih sem se skrival... Sej tu pa tam sem mal snajpnu forum... Vidm da so me iz moderatorja skinal... Drugace pa cuj drzimo se... Mal se odlocam med tole 6ko pa spogledoval sem ae s CX50 sam so lizingi tok dragi da jebe...s to.. naj si ga v crno lukno vtaknejo.. drugace pa familjarno... Mam pupo 1 leto pa 4 mesce staro pa nucam velik avto ker moja misli da mava trojcke 😂😂 

Jah če te župce v avtu zgledajo temne in črne barve, potem al niso ble menjane al je blo pa kej narobe... en lep indikator stanja je za kateri koli avto, ne samo Mazde

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 24 minutami je qwerty napisal:

Helow i am back 😎

Ka pravte?? Res da ma malo mucho sfuranih ampak zgleda soliden razen zadnjega briaalca 😂 nekdo jo je vozil vozil 😅

WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 G194 AT Takumi Plus-MAX OPREMA-SLO, letnik:2018,16900 EUR :: www.Avto.net ::

Preveri da so 2x menjal svečke, barvo zavorne tekočine, barvo hladilne tekočine, preveri zadnje zavore debelino (pri tej km morajo biti že kar znucane)

Če se ti zdi ok se nimaš kaj sekirat pomoje - razen poklopljivih špeglov, tisto ribne na 3 leta

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 27 minutami je Alex napisal:

Nekaj takega, ja. Izgleda, da kličejo vse po vrsti, v bistvu so prevzeli vse od prejšnjega lastnika. Razen zastonj servisa. 🤔

Kdaj si pa ti kupil avto? Jaz bi jim povedal da si prišel izključno zaradi tega vnovčenja brezplačnega servisa.

Daj res piši na Mazda Slovenija. Sam itak ti bodo rekli da tle oni nimajo kaj :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Očifbo so me poklicali le zaradi tega, da mi izstrgajo €. Za drugo jim dol visi. 

In kot sem že napisal, vsak avto bi lahko oprali. 

Ker jaz sem zastopil da so te klicali da prideš vnovčit ta popust, drugače še ne potrebuješ 1 servisa?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Danes sem imel prvi redni servis na moji CX 30 v BTC Ljubljana. Pa j**o tak servis, ko ti ne  upošteva mojega dobropisa za prvi zastonj servis, ki so mi ga dali ob nakupu avta 😡 Da je sedaj drugi lastnik in je ta papir predmeten.Wtf? Ko se naredil malo štale v salonu je na srečo prišel mimo model, ko je slišal prepiranje, ki mi je prodal cx30 . Nato se je on "izpogajal", da so mi priznali 30% popusta. Tako sem moral plačati, samo olje in filter in njihovo brezvezno nalivanje vetrixa 180€. Pa koliko je polna cena tega prvega servisa? Ne vidijo me več tam. 

Pa drugič obvezno prinesem svoje olje. 

Uf, kako so mi dvignili pritisk. Pa vsaj avto bi mi lahko oprali za to "znižano" ceno. 

A te niso klicali ravno zaradi tega, da boš prišel izkoristit ta popust?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 1 uro je sportman333 napisal:

a nimaš ti G194, to pa je ja športni voz in se mu Michelin PS5 prav priležejo :) 👍

G194 je prodal in šel na eko G165

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 1 minuto je TiEn napisal:

Jaz ko sem kupil Toyo v SLO so mele vse 4 različni dot,.. pa so glih tako odfurale 4leta 🤣

Če so cifre različne ni panike; panika je, če bi ble iz različnega traka/tovarne. Ker so lahko drugačne zmesi etc

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 2 urama je TiEn napisal:

Danes dobil nexen dot 44/22. Za tak denar več kot odlično.

Jaz sem dobil 3 44/22 in 1 43/22 ampak so iste oznake pred DOT-om tako da sem tudi zadovoljen :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 3 minutami je Janez007 napisal:

Enako, zaradi domnevne večje varnosti, s stisnjenimi zobmi. 😁

Glede na moj način vožnje bi bile zame verjetno dovolj varne vse v top 20. :) 

To je najbolj pomemben podatek pri odločanju za nakup!!!!

Drugi najbolj pomemben - ko kupiš gume, se zavedaš kaj si kupil. To vključuje varnostno razdaljo na AC, nižjo vhodno hitrost v ovinke, etc etc

Ponavadi se folk na to spozabi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 2 urama je MazdaBoy napisal:

Porsche Interauto mi skoz pošilja reklame za nakup novega audija 😁 Zanimivo mi je, tm pod multimedija da ima kasetofon not, a to sploh obstaja 😳

Sam pazi to, kaka cena, za 30k nov audi 😊

2C2D1AD0-DD13-455D-80E3-FD47735C921B.png

331B63E1-7BAE-45F1-BB11-1F84A91FE21C.png

Jaja, to je un k morš pol doplačat 500 eur za kamero rikverc pa 200 za senzorje spredaj :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.