Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Torej pride vse skupaj okoli 650?, pa ?e ni nujno, da ti je v?e? in da se res odlo?i? zanj. Ali pa se odlo?i? za nakup, ?eprav ni vse tako, kot si ?eli?, ker si ?e toliko dal in ker nima? povratne karte za avijon...

To?no tako, recimo da gre nekdo iz Kranja nek avto gledat na Ptuj in mu ne ustreza, pa se ne odlo?i za nakup, se potem "sekira" kaj za vraga je ?el brezveze tako dale?. Nem?ija pa je malo druga?e, ?e posebej z letalom. No razen, ?e potem pri samemu sebi opravi?i?, da si pa? ?el na izlet in si se imel odli?no. Pa? stvar osebne interpretacije.  :P

Sem imel ogledanih par avtov na mobile.de, pa ko sem videl kam naj bi ?el na ogled (npr. Flensburg je bilo neki zanimivga, skoraj najbolj sever kar je mo?no). Ga naj kar imajo, hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Samo ko ga pripeljes v Slovenijo si potem nekje na istem... ali ne (davki, DMV, transport...)? Pa verjetno se da tudi pri nasi ceni se kaj pogajati :) ... Je pa potem res vseeno, ker ta je itak ze verjetno uvozen iz Nemcije, glede na naziv opreme "Nakama" ... 

?e je treba it nekam fajn gor v Nem?ijo (npr. skoraj do Danske), potem je to ?e res konkreten stro?ek, ker tam gor so malo druga?ne dimenzije kot iz KP do LJ it avto gledat.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Zelencu ma?ek dr. Pelko menja prednje zavore in ABS senzor, da bo bereit za tehni?nega nardit. Mi je dal Laguno za nadomestnega (pri tem me daje nostalgija na en zelo problemati?en avto, ki sem ga vozil leta 2010 in deloma 11, hehe).  sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

Kar se dizlekov ti?e, bom le povzel besede na?ega ma?ka Simona aka dr. Pelka (ki vsakodnevno obdeluje Mazdilake v ve?jem ?tevilu) in potem se umikam iz diskusije; :zvizga:

"?e bi servisiral zgolj bencinske Mazde, bi delali prakti?no le redne servise in tu pa tam kak?no sklopko, z dizli pa je veliko dela in posledi?no tudi zaslu?ka. Povpre?na Mazda dizel za?ne povzro?ati ve?je stro?ke med 250 in 300.000km, takrat se zvrstijo; vztrajnik s sklopko, turbina, injektorji in lahko ?e kaj dodatnega (recimo DPF, v kolikor ga zadeva premore). Seveda + ali minus nekaj 10.000km, glede na re?im vo?nje, npr. ?e ima nekdo same idealne relacije, mu vse skupaj zdr?i bistveno dlje, kot nekdo, ki se trajba po mestu."

Tako, sedaj pa je naloga ljubiteljev (neuni?ljivih) dizlov, da poro?ate o svojih izdatkih. Jaz itak vozim nek muzejski (skoraj polnoletni) Bmw, ki ni merodajna zadeva in stalno krepava (vozim kolo v prtlja?niku za vsak slu?aj).  :jupiii:

P.S. od Oktobra 2008 vozim na LPG (8.avto v tem ?asu na plin) in nisem imel nobenih te?av kar se plina ti?e, tako da glede stro?kov vsega skupaj pa? ni primerjave.  :ouje:

P.S.2; Nisem eden tistih Slovencev, ki sosedu/sodelavcu/?lahtniku privo??ijo smolo, v kakr?nikoli ?e obliki.  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sicer pa se mi zdi, da je bila Mazda6 dokaj redka s tremi izvedbami (kombi oz.karavan, sedan in 5-vratna kombilimuzina). Kak Mondeo ali Insignija bi se ?e na?la recimo v tem rangu, ostalo pa ?e vpra?anje. Trenutno spremljam trg A6 in E-klasse in tam je le klasik limuzina ali karavan in ?e najdem kaj ugodnega, se mogo?e kaj zgodi, ampak to bo spet 8 ali 9 let stara nem?ka ki?ta, ni? posebnega. No pa vsaj ne bo na kredit ali preko ? zmo?nosti.  :P

Ne razumem pa Mazda strategov, da ne dajo 3-ke kot kombi verzije ven, ali pa preprosto ni interesa med kupci, druga?e si ne morem razlagati.  :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tako kot v karavana lahko v 5-vratno dam en bicikel - ?e jih ima? pa ve? ti pa tud karavan ne pomaga kej dosti.

2 odrasli kolesi pogosto tovorim no3, s tem da je E46 touring vse prej kot nek pojem karavana, vsaj po globini :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

5k je pomoje OK cena, ?e je avto tak, kot pi?e da je. Kilometrov ima ?e precej, a je verjetnost da bo ?lo kaj narobe bistveno manj?a kot pri dizlih. Manj kvarljivih komponent pa?...

To?no to sem ?elel tudi sam napisat: da za 5, bi ga bilo za vzet.  :lol:

?e vam le ne bo pre?ibak motor, ker prese?ka mo?i od njega nikakor ne gre pri?akovati.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To bo ze precej bolj poskocno, ker ta 161 hoce bit kot malo sportna, pa zmogljivosti potem rahlo razocarajo (pogosto jo vozim v rentakarju ta miniWagen) :)

Zvok ima pa kar vsecen in nizka za popizdit :)

Bi pasal se kak T motor noter, to bi bilo veseli :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Pelka, mojstra Simona moram pohvalit, ker mi je zelo ugodno postimal tesnilo glave motorje in tudi poiskal mojstra za odlomljen vijak. Totalni podvig ta vijak :(

V nadaljevanju sem opravil tudi plinski servis in sicer pri Aljazu; Avtocona, Cajhen, Dol pri Ljubljana. Fajn poba in sicer dober prijatelj pokojnega Denisa za LPG.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Slivka, jaz imam kljub Benz+LPG zmeraj seboj tudi polno 5l kantico in sem z njo ?e ve? osebam pomagal. :)

Ti je nima? ali kako? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.