Torej banda.... sestra od moje punce ima avto registriran v Italiji, star je 5 let in ker ga zdej ho?e zamenjat bi ga raj?i prodala pri nas...torej najprej registrirala recimo pri nas in pol ga prodala..... ker dobi ve? $$$ za njega tuki kot v italiji,,,,,
No sej to ti pravim Boss.....torej dokler se nisem noter usedu mi avto ni naredu posebnega efekta....ko sem se usedu je blo pa to to...pol pa ti postane u?e? kot celota..... Kar se pa alu plati?? ti?e sem jih pa kasneje dal....pa? blo dobra varjanta in sem se za slednjo odlo?u....that's it....
Boss zanimivo....ampak ne bo? verjel kaj je bil glavni povod za nakup mazde 3..... Njena notranjost....ko sem se usedel noter sem si reku da bo to moj avto....in sem ga kupil! Meni osebno je pri avtu na prvem mestu komfort in skladnst vsega v notranjosti....torej avto ho?em imet tak da ko se useden noter se po?utim lepo..... In mazda te pogoje enkratno izpopolnjuje.....
Ma nek slab feeling sem imel glede kvalitete.....far east varjanta....no in ker se zare?enga kruha najve? poje....sem se po?teno opekel.... in zdej sem mnenje ?isto spremenu,,,,
Torej ja alex....to sem tudi sam sli?al...in nebi proval....sicer pa ?e kupuje? tak avto mislim da je najmanj?i problem se zapeljat do LJ, in kasneje isto za servise.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Auch.....o?itno se je opelca dobesedno zaljubila vate da te je tako moooo?no ku?nila.....
?ala mala....
LP dAvid
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani