28k za 2 leti star avto? Resno - vsaj glede na to da je nova generacija zunaj bi morali drasti?no spustiti ceno. O?itno je res SUV tako privla?en da zadeva pelje.
Kakorkoli, avto je sigurno dober, nima? se kaj bat.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Da se ne bo to narobe sli?alo, ampak seat in citroen imata pa malce predobro izolacijo, seat sicer bolj?o, bi 2x bil v napoto re?ilcu ?e ne bi gledal v ?pegu. mazda me je malo motila zgolj nad 100 na uro
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kaj pa kak?en elektronski sistem. Mikrofoni zaznavajo hrup, zadeva se analizira in zvo?niki oddajajo hrup v protifazi. (a je to kdo ?e patentiral, ?e ne bom jaz)
Za slusalke obstaja
Jest kaj pa v dezju ponoci? Se bolj blesci (odbija) ali prodre?
Na motorju na primer mam led luc in led meglenke in na primer ponoci v dezju je svetloba 'prevec' bela in se ze blesci nazaj. Res pa da je motor drugo, luc imas pol metra od glave...
Na ?alost tiste storitve v ?ivo velikokrat niso dovolj hitre in odzivne - ?e posebej v primerjavi z Waze, ki je crowdsourcan. Velikokrat vidi? dogodek, ki je ?e zdavnaj spucan, novega zastoja pa ?e ni.
Telefon med voznjo lahko naredi novega....
Bizarno, pri meni je pa gilh CarPlay neuporaben - predvsem zaradi drekavih Apple Maps, ki z Waze in GMaps ne morejo tekmovati. Kaj je poanta sistema, ki ti ne zna niti v ?ivo povedati za delo na cesti, zastoje, nesre?e in ostalo po ve?ini dr?av Evrope?
(Je pa res da sem vedno imel Pixel telefone in nisem mel te?av s kakim zmrzovanjem. Kitajci pa? )
Za to uporabljam citroen storitve v zivo. Google maps nikoli ne uporabljam. Vedno namensko navigacijo (tudi na motorju), kot pa je Jest napisal ta podpora prihaja, isto za Waze.
pa glede android vs carplay. Nekaj ?asa nazaj sem napisal da sem ?el nazaj na jabuk zaradi carplaya. ?eprav mi je android telefon ljub?i pa je android auto ali mirrorlink totalen podenj, tudi zmrzuje melje.......a telefon v avtu mi je nuja, zaradi slu?be.
Jest si prepri?an da Huawei p20 podpira (uradno) android auto? Misim da ne, isto za mirrorlink
mytuner radio - vse radio postaje vsega sveta (das najboljse lahko pod favorites), tudi slovenske in na primer poslusas radio kjerkoli kadarkoli brez prekinitev (ne mislim brez reklam, ampak brez da se ti italjani mesajo v frekvenco itd )
hotmixradio - se non stop vrti muska po ?anru (80, 90, goldies, hirts, dance......itd itd). Me zanima ce bo pri tebi tudi bug. Aplikacija ne zalavfa pri meni na carplay ce ne odklenem telefon...potem pa vse normalno naprej
mixcloud - kjer lahko poslusas razlicne zanre razlicnih avtorjev, predvsem djev
S prvim dvema sem nehal loudati muziko na telefon.
Med drugim pa delajo odli?no tudi voip aplikacije kot so skype (jaz imam for business) in circuit. Ter tudi zvok youtuba preko playing now, ampak pod pogojem da Youtube lavfa na telefonu, medtem ko druge aplikacije gredo lahko v ozadje
Bo? si moral najti bolj?o zabavo kot to, saj pa si iz metropole... Aja v fuzbalu smo vas razbili, pa je tuga, verjamem ja Jaz sem svoje informacije dobil, sedaj pa jih dobivam ?e ?edalje ve?, in to je tudi to, kar mi je va?no. Je pa res, da na tem forumu niso (nismo) tako striktni glede off topicov, tako da kaj naj re?em, ?e sam sem se navadil na to
Pa Citroena vozi
Znotraj ene prestave ne bo problem tudi ce kdaj potrese masina ali gre v obrate.
Pri avtomatskem pa te radarski tempomat vozi sam od 0 km/h do 200 ce si norc . Tudi ustavi in spelje sam, ker je pac sposoben saltati.
To ima velik smisel v kolonah kjer so razponi veliki, ter nenazadnje na nasih cestah izven naselja kjer so omejitve na vsakih fakin 100m. Sam res posuto je z omejitvami. In pri avtomatskem ko zazna znak 50 gre sam dol in potem sam gor.
Prav tako zaviranje v sili, ko sam da motor v nulo. Pri rocnem je vedno potrebna interakcija voznika.
Ker pa je to sedaj novost pri mazdi z rocnim bo zanimiv tvoj feedback. Mislim da znas biti prvi s to kombinacijo.
Mene zanima ze ali se bo tempomat prekinil ce prestavis - namrec ti sporoci da je potrebno prestaviti. To naredis kaj pa potem? Moras spet pritisniti ON tempomata ali ne? Zato pa porocaj.
V bistvu bo najbolje, da zadevo sam preizkusim (ali od nekoga, ki ima mazdo z aktivnim tempomatom, ro?ni menjalnik), kot da poslu?am ?pekulacije nekoga, ki vozi citroena....
Ja se ti opravicujem, ker imam citroena. To jenres pomembno.
Mehanike ne mores zaobiti ne glede na znamko. Aktivni tempomat ima smisel zgolj in samo z avtomatikom.
jst mam xenon,..sej nevem ?e je 2014 sploh imela led,.. sam on ni spra?eval o adaptive led ampak preklopu dolge/kratke,.. pa sm 100% da bol? sistem deluje sedaj kot 4leta nazaj
Ja sem te razumel, ampak ti mene ne:
?e ima? preklop dolge kratke s xenonkam je snop dolgih vedno poln na ful - cela lu?, adaptive pa pri?ge le del lu?i kjer ni avtomobila nasproti. Torej dolga sveti lahko stalno ko un mimo pelje, le da zatemni del levega pasu, se naprej pa lahko sveti del dolge luci ki tvoj del osvetljuje. Zato je bolje, pri meni je isto kot pri tebi, lahko slepi ce dolge buta na polno tudi ce je 500m (tovornjakarji predvsem).
Nevem ?e prav razumem,.. da adaptivne so, se same pozicionirajo in osvetlujejo (AFS sistem ?e se ne motim),.. a ni govora o avtomatskem na?inu preklaplanja, ko ima? stikalno ro?ico na AUTO in pri?gane dolge lu?i? Takrat se na armaturni pri?ge lu?ka za avtomatski na?in preklapljana. Mogo?e se razlikuje kaj v novej?ih letnikih.
Moj je pa avtomatik.
nekaj je AFS ki ti obra?a celotno lu? levo desno, nima veze z dolgimi, adaptive led ti pa pri?gr - osvetli zgolj del LED lu?i ki ne bo motil nasprote voze?ih. Kot kockice v lu?eh, ki se lahko selektivno pri?igajo, ne cela lu?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Otroc imajo ?e svoj avto?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani