Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Nisi prvi, ki pravi, da so roke potro?ni material. Poraba je pa itak obup, ?e pride? na 12 si baje ?e kar sre?en.

Hot hatchi nimajo premo?nih motorjev, vsaj ti aktualni RSi (Renaulti in Fordi) na trgu ne. :P RX-8 je pa ?koda ker je pa pre?voh za svojo zasnovo ter porabo. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Jebemti?, ne izgleda slabo, tole bi ?lo z mojim klju? za klju?. Vpra?ljivo mi je le vzdr?evanje (poraba?!). :blush:

EDIT: Jajca klin?eva, naravnost je res hitrej?i kot moj RS, tudi pro?en je bolj, na progi je slab?i kar pomeni, da gre zelo slabo ?ez ovinke. :P Je pa lepa tale Alfa pa verjetno je tudi dober ob?utek za volanom. :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

preobleka za avto
Napisano

Sploh ne ker je zelo elasti?na, sem ?e videl teste ko jo nekdo dr?i, drug pa posku?a s klju?em potegniti in raztrgati pa se samo raztegne. Ni tak bavbav kot nekateri mislite.

Vidim, da je na Mazda forumu to ?e ?isto neznano na drugih forumih je to kar raz?irjeno. Tudi ve?ina klubov ima ?e po kakega sponzorja tudi na tem podro?ju (namig za Guliko?o). ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 2012
Napisano

Naj ugibam, nimajo smeri vo?nje ampak le outside in inside? To marsikoga zmede je pa uporabno ker lahko menja? ne le spredaj zadaj ampak tudi levo desno, ?e na Grobniku zjebe? le desno gumo. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

preobleka za avto
Napisano

Hja za styling ali pa ?e da? v prozorno folijo. V USA je baje to ?e tako popularno, da nekatere firme kar nove avtomatsko polimajo (za dopla?ilo verjetno seveda).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

preobleka za avto
Napisano

Tega foliranja je v Slo ?e kar dosti in kar nekaj firm se ukvarja s tem. Ni poceni ampak, ?e da? v folijo nov avto (magar prozorno) bo bistveno manj spraskan ali od kamen?kov ?ez nekaj let.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 2012
Napisano

Zaenkrat zadovoljen z Federal 595 RS-R. Lahko pa re?em, da niso bolj?e kot Michelin PE2. Pa tudi roba za za??ito plati??a RS-R nimajo.

?e bi prodajali Michelin PE2 bi jih ?e kupil tako imam pa zdaj spredaj Federal RS-R, zadaj Michelin PS3. Imajo pa Federal pomoje vseeno malenkost tr?o bo?nico. Ampak res malenkost, pomoje ni neke hude razlike. ?e bi imele PS3 tr?o bo?nico in bile mehkej?e bi bile top izbira.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Pri?el, videl zmagal. Je bila gu?va ampak ker sem prakti?en sem ?e na dovozu ustavil in ?akal kje bo prvo frej tako, da nisem ?akal niti minutko. Pri?paral sem pa cca 40 centov. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava pnevmatik
Napisano

@Grega_ bi znalo biti ja, tale ni dolgo na svojem. Pa mu ?elim, da bo ?im bolje laufa, je dec na mestu. :bravo:

Na dirkali??u je itak treba malo popustiti pritisk ker itak s?asoma naraste zaradi segrevanja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava pnevmatik
Napisano

Pomoje, da misli? tega? Zadnji? sem pri njemu premontiral sprednje ter odmontiral zadnje (se pravi, 1,5 para) in je bilo 15?. Sicer je zelo mlada firma ampak lastnik je ?e celo ?ivljenje v tem poslu. In ?e k njemu furajo premontirati gume avtom kot so Porsche 911 GT3, M3 CSL (oba videna ta vikend na Slovakiaringu!) potem bo ?e nekaj na tem, da obvlada posel.

Pa ?e ro?no avtopralnico in poliranje avtomobilov ima. Pa Bridgestonke dobi poceni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Saj ni najla?ji.

Je pa v unih krajih dosti popularen na?in. Tole se je tudi dostikrat furalo, sem pa naredil le eno fotko:

Objavljena slika

VW Bimoto, VR6 turbo (Scirocco).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Vidim da so pri opisih KIE zelo popularne prevzemi leasingov

sploh ?e je kot drugi avto oz. prvi,prvi avto ko naredi? izpit :)

Mogo?e je bil lih to problem, ?tudenti navalili pa vzeli lizing, potem se jim pa ne izzide, ni za ?urke. :harhar:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Prijatelj, ki dosti fura v tujini na dirkali??ih je rekel, da so ?ehi pokupili GT-Re kukr vro?e ?emljice pa nekaj ?asa so res tunali pa furali kot nori. Potem se je za?elo ?raufanje pa lomljenje menjalnikov. Je imel ponudbo, za 60.000? bi mu ga prijatelj prodal, seveda ni imel toliko denarja, ?e ne bi ?e razmislil. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Reeeeeeeeeees, v GTRu ?e samo za stopinjo ?ez 160 segreje? olje v menjalniku mora? TAKOJ na servis na zamnjavo olja. Notr ga je 10L, litr je 100 ojreslavov, pa si na jur?ka brez dela :D Pa baje ga ni umetnost segret na tolk, Simon bi teku reku fun day on a track :)

Jup bojda nekaj takega ja. Neko super duper nano olje, saj v 370Z baje isto. Pa menjalniki radi grejo, ?e probava? launch control. Dokler pa gre pa gre ko pas mater. :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Radar detektor
Napisano

Mater ?e bo ?lo tako naprej bojo ?li radar detektorji za med. Zdaj bo kar nekaj novih stacionarnih radarjev v Dom?alah. Samo je pa res, da cenej?i modeli zaznajo vsak drek. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.