Nisi prvi, ki pravi, da so roke potro?ni material. Poraba je pa itak obup, ?e pride? na 12 si baje ?e kar sre?en.
Hot hatchi nimajo premo?nih motorjev, vsaj ti aktualni RSi (Renaulti in Fordi) na trgu ne. RX-8 je pa ?koda ker je pa pre?voh za svojo zasnovo ter porabo.
Jebemti?, ne izgleda slabo, tole bi ?lo z mojim klju? za klju?. Vpra?ljivo mi je le vzdr?evanje (poraba?!).
EDIT: Jajca klin?eva, naravnost je res hitrej?i kot moj RS, tudi pro?en je bolj, na progi je slab?i kar pomeni, da gre zelo slabo ?ez ovinke. Je pa lepa tale Alfa pa verjetno je tudi dober ob?utek za volanom.
Golf VI GTi bi se ti mogu odpeljati, ne skrbi. Verjetno si ga le ujel nepripravljenega. ?e V GTi sem se jaz fajn matral pa je ?e uhajal, na ravnini seveda.
Sploh ne ker je zelo elasti?na, sem ?e videl teste ko jo nekdo dr?i, drug pa posku?a s klju?em potegniti in raztrgati pa se samo raztegne. Ni tak bavbav kot nekateri mislite.
Vidim, da je na Mazda forumu to ?e ?isto neznano na drugih forumih je to kar raz?irjeno. Tudi ve?ina klubov ima ?e po kakega sponzorja tudi na tem podro?ju (namig za Guliko?o).
Naj ugibam, nimajo smeri vo?nje ampak le outside in inside? To marsikoga zmede je pa uporabno ker lahko menja? ne le spredaj zadaj ampak tudi levo desno, ?e na Grobniku zjebe? le desno gumo.
Hja za styling ali pa ?e da? v prozorno folijo. V USA je baje to ?e tako popularno, da nekatere firme kar nove avtomatsko polimajo (za dopla?ilo verjetno seveda).
Tega foliranja je v Slo ?e kar dosti in kar nekaj firm se ukvarja s tem. Ni poceni ampak, ?e da? v folijo nov avto (magar prozorno) bo bistveno manj spraskan ali od kamen?kov ?ez nekaj let.
Zaenkrat zadovoljen z Federal 595 RS-R. Lahko pa re?em, da niso bolj?e kot Michelin PE2. Pa tudi roba za za??ito plati??a RS-R nimajo.
?e bi prodajali Michelin PE2 bi jih ?e kupil tako imam pa zdaj spredaj Federal RS-R, zadaj Michelin PS3. Imajo pa Federal pomoje vseeno malenkost tr?o bo?nico. Ampak res malenkost, pomoje ni neke hude razlike. ?e bi imele PS3 tr?o bo?nico in bile mehkej?e bi bile top izbira.
Pri?el, videl zmagal. Je bila gu?va ampak ker sem prakti?en sem ?e na dovozu ustavil in ?akal kje bo prvo frej tako, da nisem ?akal niti minutko. Pri?paral sem pa cca 40 centov.
Pomoje, da misli? tega? Zadnji? sem pri njemu premontiral sprednje ter odmontiral zadnje (se pravi, 1,5 para) in je bilo 15?. Sicer je zelo mlada firma ampak lastnik je ?e celo ?ivljenje v tem poslu. In ?e k njemu furajo premontirati gume avtom kot so Porsche 911 GT3, M3 CSL (oba videna ta vikend na Slovakiaringu!) potem bo ?e nekaj na tem, da obvlada posel.
Pa ?e ro?no avtopralnico in poliranje avtomobilov ima. Pa Bridgestonke dobi poceni.
Prijatelj, ki dosti fura v tujini na dirkali??ih je rekel, da so ?ehi pokupili GT-Re kukr vro?e ?emljice pa nekaj ?asa so res tunali pa furali kot nori. Potem se je za?elo ?raufanje pa lomljenje menjalnikov. Je imel ponudbo, za 60.000? bi mu ga prijatelj prodal, seveda ni imel toliko denarja, ?e ne bi ?e razmislil.
Reeeeeeeeeees, v GTRu ?e samo za stopinjo ?ez 160 segreje? olje v menjalniku mora? TAKOJ na servis na zamnjavo olja. Notr ga je 10L, litr je 100 ojreslavov, pa si na jur?ka brez dela Pa baje ga ni umetnost segret na tolk, Simon bi teku reku fun day on a track
Jup bojda nekaj takega ja. Neko super duper nano olje, saj v 370Z baje isto. Pa menjalniki radi grejo, ?e probava? launch control. Dokler pa gre pa gre ko pas mater.
Mater ?e bo ?lo tako naprej bojo ?li radar detektorji za med. Zdaj bo kar nekaj novih stacionarnih radarjev v Dom?alah. Samo je pa res, da cenej?i modeli zaznajo vsak drek.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nisi prvi, ki pravi, da so roke potro?ni material. Poraba je pa itak obup, ?e pride? na 12 si baje ?e kar sre?en.
Hot hatchi nimajo premo?nih motorjev, vsaj ti aktualni RSi (Renaulti in Fordi) na trgu ne. RX-8 je pa ?koda ker je pa pre?voh za svojo zasnovo ter porabo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani