Skoči na vsebino
Vo?nja RX8ke!
Napisano

RX8 z 232 KM ma po katalogu 6.4 do 100ke, 350Z pa 6 sekund! :D

Eh tiste 4/10 bo? (kot dru?inski o?e) ?e nekako pogre?il! <_<

SE pa ?e 6.4 sli? noro, ?eprav je tovarni?ke podatke itak ful te?ko realizirat, ampak tut npr. 7.0 je odli?en cajt! :blink:

Enkat mora? res uletet na LJ - sre?anje, sej zdej ti bo to sre?anje, takoreko? pol bli?je! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

z 350
Napisano

Dando, tale tvoj nakup je verjetno v tebi noter nekak?na bitka ?ustev in razuma oz. srca in glava, ampak na koncu itak zmeri zmaga srce! :danzoman:

Ker ?e ?lovek racionalno razmi?la je verjetn pleh ena najslab?ih mo?nih investicij, ampak res - le 1 X se ?ivi! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

Tle na forumu vas je zgleda ene par zadel na lotu (Poky in Dando)! <_<

Upam da ?imprej dobite svoje stroje, pol pa manjka samo ?e kaka S2000 na forumu, da bo konkretna zbirka! :bravo:

Kak?ni pa naj bi bli pospe?ki, pri 232 konjski zadevim, pa ?e kdo ve ?e za 350Zja! ?zmeden?

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

Poky, dobr si si to zamislu ma?inko, raj? ne re?em da ti nisem niti mal fov?, ker bi se najbr? zlagal! B)

Zachary - RX8ko smo kar po?teno ?ponal, se mi zdi da zapiska pri cca. 9.000, pol prestavlal sem pa jo okol 9.500 al pa minimalno pred tem, ker takat je ?e blokada! <_<

Poky - sicer spo?tujem tut tvojo trojko, ?eprav le-ta je samo avto, RX8 pa je adio pamet :rispekt:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano

Za tole MPS sem v neki avto reviji (ne vem to?no naslova) prebral da so na testu dosegli celo bol?i pospe?ek kot je naveden fabr?ko, kar pomen, da je bil tam se mi zdi 6.2, oni so jo pa nateral v 6.0, al pa je blo 6.2 in 6.4, ne spomnem se to?no, ampak novinarji so bli navdu?eni, za razliko od ve?ino fabrik, ki probajo mal pretiravat s podatki, ki pa bi jih pol avto dosegel mogo?e edinole v prostem padu, ?e ga vr?ejo npr. z Lune! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

japonci pove?ali vodstvo
Napisano

Ma tole so pa? statistike, na?alost ?e vedno lahko naleti? na total krep od kerga kol japonca, ki se bo ful kvaril, ampak vseeno je fajn vedet da vozmo (vozite) kvalitetno robo! :D

Kako pa je v najvi?jih razredih, me prov zanima, naj kdo napi?e ?e ve! :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

En predlog prostora za piknik
Napisano

Hehe nekateri pa o?itno niste glih "eskimske sorte" - jaz sem plaval v Krki ?e velikrat, med drugim tut pred 2 dnevi, pa je bil ?e skoraj ve?er, pa nisem zmrznu, no res pa je da ko ima morje 25 stopinj, ga jaz ?e smatram za mlaku?o! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-7
Napisano

Fant, ?e ima? dobre veze, se da kakr?en koli avto pripeljat v SLO, pa ga registrirat brez problemov, pa s tem ne mlatim prazne slame, tko da ?e bo kdo interesent, naj pove! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

En predlog prostora za piknik
Napisano

U?eri sem bil na potepu po Suhi krajini & Beli krajini, pa smo se nakonc ustavl v ?u?emberku (sej zih kdo ve kje bi to blo), pa se mi zdi ful dobr plac za kak?en Septembrski mazda piknik, imajo ful dober ro?tilj plac, vodo primerno za kopanje, bi? voli plac, igri??e za fuzbal, odli?no pokrajino, pa ?e bi se kaj najdlo, zdej pa ne vem kok bi vas kaj mikalo???

P.S. To je iz LJ natanko 50 km, mimo Ivan?ne gorice, proti Beli krajini! Ne bi blo slabo! :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

Ok Makaveli - ti po?ljem predra?un za stro?ke vo?nje rde?ega vraga! :hohoho:

Samo pol po vo?nji MX5ke mi je blo ful ?udno ko je bila pol cel cajt streha nad mano (kot ?e vedno pred tem)! :hohoho:

Aja drga? pa je Makaveli tut povedal da sva RedWind in jaz najbolj pametno (beri: u?iva?ko - nenevarno) odpeljala testno vo?njo v Lu?ah in okolici! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

Loh bi se reklo da je Makaveli pravi mazda X Rentacar maher! :bravo:

On in Redwind bosta ?e vedla kaj ho?em s tem povedat, samo Wildcat pa ne sme zvedet! :ne vem:

NO ene 3 dni nazaj sem se total izmu?en vra?al iz Humanica, pa potam sre?am Makavelija, pa mi re?e da lahko mal "zafurkam" od Miss Wild MX5ko, pa sem z veseljem prevzel krmilo in sva se z odprto streho mal popeljala po obvoznic, blo je noooro! :bravo:

POl ?ez pol urce pa sem se spet usedel v svojo rde?o ropotuljo (pravi d?ip in 1-prostorec proti Mxki)! <_<

Skratka TNX za to fino dogodiv??ino! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

Ve? kaj Javar, ta ?voh al ne ta ?voh, ?e zmer ima kar nekaj kavalov pod havbo in bi marsikdo od mazda mafie, npr. Sajmon znal bistveno drga? realizirat vso papirnato brutalnost! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

Men edino ni jasno kaj je un ata s ta ?rno - na Dregu SG nekaj ?trikal med vo?njo al kaj (res da ima "le" 190 KM verzijo), ampak da ga je bravo HGT gladko nesel, oz. da je imel komaj slabo sekundo bol? cajt od moje rde?eko?e princese, to pa je vseeno mal nenavadno! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Ma rezultat je biv kakr?en je bil, sicer mi razred 17+ ne more bit glih v ponos! <_<

Je pa zanimivo sli?at kako avto "simpati?no" pokadi, ?e ga pohodim in nekdo za mano vozi, baje pa da ima tudi Kalman iste probleme in pa verjetno ?e marsikatera mazda, ker kot zmeri bolj ugotovaljam, ima marsikere zelo rada olje! :ne vem:

Ampak tolk pa ne kadi pomojm nobena mazda kot je pa R5ka GT turbo, ki je bila zraven mene v SGju, ker to je pa plavo ven sekal ?e v prostem teku, pol naprej pa ?e tolk bolj! :blink:

Aja druga? pa sem dal Bobiju Siriusov preparat, namenjen Pokicarju, tko da se nekako med sabo zaj 2 ?tajerca naj organizirata! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

?ist nenadejano sem jo dobu pod svojo komando, o?itno se je Wildcat mal usmilla socialcev mazda?ev, ki bi radi mel hitre avte! :hohoho:

323F - ?e dobr da si bil takrat v avtu, ko sem jaz vozil, druga? bi mislil da se RX8 vrti samo do 4000 rpm, ostali del obratomera pa da ima za okras! <_<

?eprav baje je bil Ap?ih ?e bolj agresiven od mene, oz. on ga je po ovinkih ?ponal, jaz pa bolj po ravnem! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tuning motorja
Napisano

Spet sem ?el malo pogledat na tole stran da vidm kak?ne naj bi kaj cajte dosegal posamezni nastopajo?i modeli na dregu! :D

Pa da vidmo kaka bodo kej odstopanja, men npr. bo te?ko dose?t 16.2! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kazni V BTC
Napisano

KOmi ?akam da ?e en nadudlan pravnik uleti, ki ima zakone v malem prstu, pa boste lahko za?eli besedni mnogoboj! :bravo:

Upam da bomo iz te ?torije kaj pozitivnega potegnil in ne bo na konc en prepir, kar bi bil en velik kuuurnk! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kazni V BTC
Napisano

Par dni nazaj je en "yugos" parkiral na placu za invalide in so mu karjolo odpelal, pol pa pride ves za?uden do varnostnikov v Baumaksu, pa spra?uje - njegov avto ?e so mogo?e kje videl spljoh, pa jasno je takoj sledilo vpra?anje ?e je biv tam znakec za invalide??? <_<

No in smo ga napotil na cesto 2 cesarjev po avto, pa za sabo smo mu svetoval 30 Pre?ernov, ker tolk baje kasirajo! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.