Hehe to je hecn videti, folk ko se trudi gledati skozi majhno odro?eno okence ker ne znajo na?timati prezra?evanja, da bi se stekla odrosila.
Sicer pa lahko tudi jaz tokrat res potrdim, da je tale preparat majka. Prej?nje dni, ko je malo pr?ilo ni bilo tak?nega efekta do 70 km/h danes je pa scalo kot iz p***e so se pa kapljice razbijale ?isto brez te?av in sem ?el brez uporabe brisalcev domov 13 km. Vmes sem ?e sprobaval moje eno leto stare gume Turanza in me vsaki? znova presene?ajo. Pri 60km/h pohodi? bremzo in se na totalno mokri cesti ustavi? brez te?av. ?e v ovinkih, lahko pritiska? gas pa kr dr?ijo. Res so zakon za po de?ju.
Preparat je res zakon,kar se ti?e gum je pa tko primejo ampak ?e je temu primeren asfalt!!!!
V kakem BTC-ju probaj to!!!
Pa pol javi kako se obnesejo
Tam tud F1 ne nucajo
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Vrhn?k klanc 180 pa ?e bi ?lo sam nekej delajo tam pa sm mogu prbremzat. Avto je pa tolk za?el trest ko sm za?el bremzat, da si mislu da bojo kolesa odpadla.
Kaj navzgor????
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Kobre lih ne poznam ampak so pa vsi alarmi na ist shit narejeni!!!
Kar se ti?e blokade je tko!!!
?e je blokada narejena oz vezana na alarm (seveda ?e alarm deluje in ni zjeban) potem avto nikakor ne sme v?gat ko je pod alarmom(recimo odpre? s kljuu?om alarm tuli in ga ho?e? zalavfat)
Lahko pa ima? vse zvezano(senzorji,stikala itd.) pa NE pa blokade kar je tud mo?no!!!
Kar se ti?e samega alarma,?e nima? servisnega klju?ka za izklop alarma (v primeru okvare) in te zajebava je najbolje ga demontirat!
Za samo programiranje in navodila pa se obrni na kakega ?tromarja ki montira te alarme!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Preparat je res zakon,kar se ti?e gum je pa tko primejo ampak ?e je temu primeren asfalt!!!!
V kakem BTC-ju probaj to!!!
Pa pol javi kako se obnesejo
Tam tud F1 ne nucajo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani