Skoči na vsebino
Predelava
Napisano

Vem, da je VW 1.6 bencinar, ki ima 100 konjičev dober za predelavo na plin. To je že star motor...passat ga je imel...letnik tam 92...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predelava
Napisano

Moje mnenje...je NE. 

Drobni tisk in problemi. Mislim, da mazdini motorji niso narejeni za plin. Kolega ima na stari trojki, pa so sami problemi... 

To je MOJE mnenje. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano
pred 40 minutami je simke13 napisal:

Pozdravljeni,

prosil bi lastnike  mazda 3 skyactiv x 186 ali 180 KM, če mi lahko kateri zaupa kakšna je poraba na avtocesti pri cca 140km/h.

Sem v fazi menjave vozila in kolebam med hond civic 1.5 182 KM in omenjeno mazdo. Za hondo vem, da ima povprečno porabo pri 140km/h cca 6,5l/100km.

Sem pa dnevno na avtocesti zato mi je ta podatek najbolj pomemben.

Hvala za dogovore.

Lp,simke

Mimogrede...povprečna hitrost 140 km/h...in 6.5 litrov porabe? 

To je nemogoče

Trenutna poraba pri 140 na uro, ko spustiš gas, to je pa možno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 2 urama je scania napisal:

Zdaj gledam falken azenis fk510 gune. Odlične na testu pa še cena na liderpnevmatik ene 127€ druge 145€ ampak ne opazim razlike med njima 🤣🤣🤣. Je imel kdo Falken? Po amzs testu so na prvem mestu. Aja dimenzije so 225/45r19.

Jaz jih imam gor. Bile gor, ko sem avto kupil. Men so ok. So made in japan. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Vse bo v redu... Do kakšne prometne nesreče. Takrat pa, če ni vse po papirjih, zavarovalnica ne da denarja... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Na dveh mazdah imam TOYO letne gume, pa se vozim brez problema. Na eni imam pa letne FALKEN, japonske, pa so tudi super. Zimske pa imam na eni DUNLOP nemške, bp, na eni DUNLOP turške, 2 sezone bp, na eni pa Goodyear, tudi bp. V bodoče kupujem tudi zimske TOYO. Samo da so japonske. Japonski avto, japonska guma. 

Za normalno vožnjo so vsake gume ok. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.