Skoči na vsebino
Nosilci koles
Napisano (urejeno)

Horizontalna nevidna s 13 polno vtičnico, komplet z homologacijo je bila lani 660€.

Mazda6 letnik 13 limuzina.

Popravljeno od Shrek
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nosilci koles
Napisano
  dne 18. 4. 2022 ob 15:25 je robertk6 napisal:

Ok zdaj pa že malo biksaš , ja kdaj pa greš kolesarit in maš psa zraven???Če pa greš na neko daljšo turo ( morje) pa tud če imaš psa neboš nekam dosti v prtlajžnik spravil , na lokaciji boš pa itak nosilec pospravil v apartma lai kam že. Če pa si slučajno omisliš kaj takega 

Thule nosilec za kolesa EasyFold XT 934, 3B, 13-pin | mimovrste=) pol pa sploh ni problema za pospravljanje.

Hmmm tole si pa moral bit orng naložen , da ti je počila vzmet . Jaz vozim 3 e bike , vsak ima okrog 20kg pa se mi še kaj takega ni zgodilo in avto tud ni podnu .

Razširi  

Ja. Vsa prtljaga za 14 dni morja... 2 odrasla in 2 najstnika, strešni kovček...4 kolesa odrasla...

Že štirje odrasli in samo kolesa zadaj in prazen prtljažnik...pa je avto na tleh. Mazda6 08 HB sport.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nosilci koles
Napisano

Na streho mi ni za dvigovat in spuščati kolesa. Je previsoko. Na zadnja vrata sploh pomislim ne. Vozim 4 odrasla kolesa na morje. Parkrat sem jih peljal na priklopu. Je bil pa avto čisto na tleh. Mi je vzmet počila na mazdi. Potem sem kupil prikolico in jih peljem na pokrovu prikolice. 

Za dnevno uporabo je na priklopu zakon. Biti mora tak nosilec,da gre lahko v avto, ko je prazen. Za polni avto in nosilec zadaj...jaz ne več. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

No...

Bi pa jaz nekaj čez kolesarje. 

Primer včeraj. Tovornjak 40 ton skupne. 500 lipicancev. Od Trbovelj do Hrastnika dobrih 30 na uro. Pred tovornjakom kolesar... Kako ga prehiteti? Za tovornjakom pa kolona do Litije. Če se traktor pelje, se umakne na kako avtobusno ali primeren kraj. Kolesar...kolesar je pa edini... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
  dne 26. 3. 2022 ob 15:54 je Bini napisal:

Pa ravno zdaj, ko lavfa forum u nulo brez štekanja... 🥴

Eni pa res nimate živcev, živciranje nič ne pomaga, pejte mal v naravo pa bo.... 😉

Smo pa v napačni temi, če niste opazli😊 Kake so pa cene goriva 🤔

Razširi  

Cene goriva... Na českem? 

🤣😂🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
  dne 26. 3. 2022 ob 12:49 je Alex napisal:

O, k. Če že iščeš, da si žrtev naj ti bo. 

Ja, Češka prikolica se nanaša na tvojo smešno tovorno prikolico. V njej tovoriš vse, kar potrebuješ za teden dni na Pagu vključno z dvema baksama Laškega. Ko se srečaš z kakimi starejšimi čehi z starimi škodami, ki tudi tovorijo takšno češko prikolico, si poblendate. Dobra je tudi za prevoz gradbenega materiala in kakega prašiča. Lepo paše na tvojo benzinarko. 😉 Zadovoljen? 

Razširi  

Pokazal si svojo iskrenost. 

Še rasizem manjka. 

Zaradi takšnih, kot si ti, ljudje ne hodimo na slovensko obalo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Bejž no. 

Si se vžgal na Čehe in češko prikolico, ko si mojo fotko vidu...

Sej skleroza je fajn bolezen...nič ne boli in vsak dan nekaj novega izveš... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
  dne 26. 3. 2022 ob 7:09 je sportman333 napisal:

Za to rabiš sveto trojico ali pa kakega porša ali pa "predelanega" golfa :), JAP avti niso za to....🤣

👍ne samo avtomobili, tudi kaj sosedje delajo/imajo, kdo ima večjo hišo, več denarja, lepšo okolico/travo, itd....to je pač nacionalni šport Slovncec na splošno/v generalnem 🤣:)

Razširi  

Saj ne morem verjet...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

To s prikolico je na mene letelo... 

Ja, Alex, prikolica ni češka, ampak slovenska. Če je tebe sram prikolico peljati z golfom 2 generacije rdeče barve, mene ni z mojo mazdo. Vidim pa, da ti res ni pomoči, da ne moreš brez žaljenja. 

Ups...sem ponižal cvajerja... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
  dne 14. 3. 2022 ob 21:55 je Jest napisal:

Kolikor sem opazil, jih dokaj malo placuje z aplikacijo… Vec se jih je posluzevalo “zunanjega okenca” takrat, ko je bil se obvezen PCT… Enkrat se mi je zgodilo, ko sem zakljucil s tankanjem (seveda placal preko aplikacije) in se vsedel v avto, mi en tip potrka po sipi, odprem… in pravi, da sem pozabil it placat 🤣 …

Razširi  

In ti si mu odgovoril, da je vsak deseti račun gratis... Da mu vidiš faco... :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
  dne 8. 3. 2022 ob 6:17 je Alex napisal:

Seveda. Samo potem ne bi ostalo dovolj za cigarete in pivo.Veliko teh ki imajo najmanj, kadi kot turki in pijejo kot žolne. In potem je par evrov za poln tank problem. 😉

Razširi  

Nihče, povdarek, da nihče ne pije in kadi za TVOJ denar. Marsikdo ima razlog, da kadi in pije. Ne vidi drugje rešitve. Gužva na pumpah je bila, kot v trgovinah na črni petek, kot v trgovinah, ko so akcije in popusti. Sam ne mi rečt, da ti NIKOLI NIČ V AKCIJI ALI S POPUSTOM ne kupiš. Pa se nihče v tvoja dejanja ne spotika. Če nisi toliko inteligenten, se s takimi izjavami izkazeš in žališ ljudi. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
  dne 8. 3. 2022 ob 4:41 je Alex napisal:

Itak. Slovenceljni pa zopet zganjajo celo paniko za par evrov več/rezervoar. Smešno. Celo dodatne posode so nosili s seboj in jih polnili z gorivom. Ha, ha.🤣🤣 Ko vidiš take scene veš, da se je nekaterim res odpeljalo. Potem pa se čudimo nekaterim komentarjem. 😉

Razširi  

So ljudje, ki jim vsak euro šteje konec meseca. Samo ti tega ne veš in ne vidiš. Ti si fejstbuk doktor. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Zanimivo. Dol vsi avti riknejo, ko enkrat tankajo. Tud dol proti Turčiji in Moldaviji je tako. Vozijo pa nafto tudi iz Kopra. In to PETROL pumpe. 

Res so nekateri pravi strokovnjaki. Kot da južnjaki nimajo novih in modernih avtov. Pa ne mi rečt, da je njihova hrana tudi slaba...pa oblačila...

Jao jao jao... 

dne 6. 3. 2022 ob 7:51 je Alex napisal:

Enako. Če hočeš svojemu motorju samo dobro, se takim gorivom na daleč izogni. Tudi po Italiji so kake manjše, privatne pumpe, ki se jim je potrebno izogniti. 

Razširi  

Potrebno izogniti...talo kot tebe...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.