Skoči na vsebino
Nakup Mazde 3
Napisano

damn :(

se mi je zdelo. ful bi raje mel sedanko kot hb.

mislil sem staro, za novo sem na student budgetu prereven. :/ ceprav tanova mi ima kickass luci, te lexuske so mi pri stari generaciji 6 in 3 sle ful na jetra. ne maram lexusk, se originalne mi niso tok vsec, knockoffi so pa se huj. :)

zgleda da bo treba na 323f se nekaj casa ostat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em kakega lastnika RX-8!
Napisano

ta desna slika je photoshopana kabura concept

se vedno nevem zakaj si pripel katerokol od obeh slik?

mocno dvomim da bi mazda za rx8 facelift uporabla design namenjen kaburi... malo brezveze bi blo ce bo isti design dala ven kot serijski model 09 ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em kakega lastnika RX-8!
Napisano

Pa kak lahko pri takem avtu porabo gleda?, no ?eprav kakor komu, jaz je nebi, samo to ni tak filing se peljat v RX-8 kot pa naprimer v CX-7, osebno meni... Rx-8 je pa? tak no, mlin?ek :whatever:

pri mojem budgetu... mi je pa dream car, in ker sem nekako clovek ko ga neki obsede in nima mira lahko v roku 5 let pricakujete slike moje RXe... :D upam da nebom pojedu svojih besed...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

rx8

pizda se ena podcenjena. sej ful fajn ker hocm ta avto met, ampak vseen se m zdi mal smesno, kok stane pezo z 3× tolko kilometri in manj opreme in isti letnik ENAKO?! :(

s tem da je renesis samo v rx8, tist 2.0 HDI ma pa tako pol evropskih skor enako masino, ce ne kaj druga je pa delov ful veliko enakih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

pa, na netu :D rotarynews.com pa te zadeve :D :D

mm, shinka special edition je Cherry Red :) samo je bolj DARK chery red, notr pa samo bez ledra (samo samo sedezi in vrata) :bravo::bravo:

huh rumenih ni pa skoraj nic

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ja sej tko da ne vem kva pol "zelenci" z 1.5 ma?inko tok pokurjo, BG rulz! :danzoman::ouje:

gas pedalka je blizje in je lazje dat do podna.. sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

lih prsu iz bencinske (super 100 tankam)

poraba 9L/100km.. sramezljiv

160-180 po avtoceti pa okol 4000rpm tle okol :D malo sem ga teral ta tank...

drgac normalno ce vozim mam okoli 7-7.5.

mi je prav smesno k pravijo kk je nizja poraba k po avtocesti vozis js mam pa takrat vedno visjo :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.