Hunday je zelo dober v izdelovanju manjših avtov za po mestu. Drugo naj prepustijo resnejšim firmam. 😉
Res je, i10 oziroma še njegov predhodnik Atos sta bila mišljena za omenjene zadeve in ni čudno da so jih taksisti, dostavljalci hrane in avtošole skoraj vse pokupili.
(E)lantra in Sonata sta bili tudi svoja zgodba ampak sta žal izgubili svoj del kolača, saj danes namestu njiju raje kupujejo Ford Mondeo in Škoda Octavia, da o Dacii ne govorimo.
Je pa bil model S-Cabriolet del slovenskega znanja
Chevrolet je bil tudi identičen Saab 9-4X in vmes model 9-7X kateri je bil preoblikovan Chevrolet Trailblazer se pa pri nas niso prodajali ; razlog? SUV-i takrat še očitno niso bili popularni, hkrati pa omenjenih zadev niso proizvajali na Švedskem, ampak v Mehiki, svoje pa je naredila tudi prva kriza leta 2008
Če misliš da so Seat Alhambro prenehali proizvajati ter da s koncem leta odhaja VW Sharan katerega bo nadomestil legendarni Transporter v 7.generaciji to vem.
Pri kamion(ten)ih je enako, saj je pod kožo oziroma tehnološko gledano ISUZU oziroma gre za starejše Toyotine in Suzukijeve modele z-le-dodelanimi oziroma posodobljenimi detajli
Čakaj malo, no. A za družino ni limuzina? Jebemu sunce, če se družina v kliotu pelje, al pa v golfu, da se jaz v šestici limuzini ne morem. 18 in 21 sta otroka stara, pa žena in jaz, pa se povsod udobno s šestico limuzino peljemo.
Verjemite, če bi nas bilo kaj več ljubiteljev bi se črni trg močno zmanjšal oziroma razredčil.
Danes se kot sem že omenil generacije tako hitro menjujejo da jim je skoraj nemogoče slediti, tarča prevare so pa največkrat ženske in osebe katere se ne spoznajo ter se jim povrh vsega še mudi z nakupom in jih je sram vprašati določene zadeve.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Živjo,
zasledil sem kar nekaj Mazdinih primerov :
Mazda Premacy = Ford MAV (Taiwan)
Ford Telstar (Japonska, Avstralija, NZ, JV Azija, J Afrika - v osnovi Mazda 626)
1988 Ford Telstar TX5 Ghia – Today’s Tempter
Mazda Proceed Levante = Suzuki Vitara katera je delana v različnih izpeljankah ter z različnimi značkami
pa še kaj bi se našlo ....
Ve kdo od vas za kakšno izpeljanko?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani