Skoči na vsebino
izdelava avto prevlek
Napisano
Bi tudi meni to prav pri?lo. Nek mojster je bil tukaj okoli je znanec dal za Toyoto delat je blo kot original pa se ?al ne spomne za kontakt pa itak je predale? zate.[/quote

ej...?e je dober mojster...pridem do njega ni problem..probaj dobite kontakt...lp:-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes sem imel to neprijetno izku?njo...

O?itno bo vse ve? tega...

Ve? o temu: http://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/2196136/Main/2196093/#Post2196136

Uvoznik za MAZDO bi moral vsem izdati potrdilo, da radarski tempomat lahko moti pi?tole za merilne hitrosti...sicer uporabniki ne bomo imeli miru!

Ej..res bo treba nekaj narediti..ker jaz sem nro?il novo mazdo cx5 pa ima tudi to napravo not.bom poklical MMS.:-)lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2015
Napisano

Fulda sportcontrol: prvi vtisi ? res je tiha, napram potenzi sem mislil da grem po zraku ? ob?utek na volanu je dober, ?as bo seveda pokazal svoje, no pa de? tudi.

Aja profila je pa res ogromno, ?eprav to ni? ne pomeni ?

Ej..sem ti rekel da je guma super?jaz sem bil zadovoljen ?tudi na mokrem je solidno.normalna vo?nja..LP???
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Lj-Pr 8.5 ur, 900km, povprecna hitrost 106km/h, vec kot 140km/h nisem sel. Tankal polno v Lj, v Pr je bc kazal 210km remaining...carsko ni kaj

ej..res super ... :rispekt: lp :D  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ja, no ja. ?e ?teje? ?e nove feltne pa gume ja. Sicer tista homologacija ni bogvekaj. Je pa en kup dela pa letanja. Ampak, ?e si nekdo res ?eli to potem...se da :D

ja res ?e si ?eli? pol pa gre? v to ... :ouje:  lp  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Lahko, da? druge felten gor z ustreznim TUV certifikatom, gre? homologirat in je :party0035:   Pa seveda pla?a? nekaj ? za to, kar bi morala ?e mazda v osnovi naredit.

ej..pol ima? pa res stro?ke... :blink: ,,,nepotrebne. lp  :D  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Kam pa ti to vozi? na tehni?nega? Mene so navadli, da pred vsakim tehni?nim zamenjam za navadne ?arnice, v AMZ Kranj so mi ?e celo za tako malenkost te?il kot so LED za osvetljevanje tablice.

ej..jaz vozim ...tehni?ni pregledi avto plus -kp in je ok  ?e ima? le?o in normalno belo svetlobo je ok :D  lp :lol:  B)

Tam ima? kot MK ?lan sicer tudi popust, ne vem ?e to ve?? 

ej...zmaj vem za ta popust    :rispekt: ..lp :D  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.