Bi tudi meni to prav pri?lo. Nek mojster je bil tukaj okoli je znanec dal za Toyoto delat je blo kot original pa se ?al ne spomne za kontakt pa itak je predale? zate.[/quote
ej...?e je dober mojster...pridem do njega ni problem..probaj dobite kontakt...lp:-)
Fulda sportcontrol: prvi vtisi ? res je tiha, napram potenzi sem mislil da grem po zraku ? ob?utek na volanu je dober, ?as bo seveda pokazal svoje, no pa de? tudi.
Aja profila je pa res ogromno, ?eprav to ni? ne pomeni ?
Ej..sem ti rekel da je guma super?jaz sem bil zadovoljen ?tudi na mokrem je solidno.normalna vo?nja..LP???
Bil pri flikarjih ?ipe in delno so mi jo zaflikali. Iz cca. 10mm okru?ene je zdaj videti samo cca. 2mm. Je ok, ker je na desni strani in ne moti ni?. ?ude?ev pa ?al se ne da narediti...
Ej...zdaj bo? lahko varno vozil Mazdurino???.kaj pa garancija? LP???
Ja, no ja. ?e ?teje? ?e nove feltne pa gume ja. Sicer tista homologacija ni bogvekaj. Je pa en kup dela pa letanja. Ampak, ?e si nekdo res ?eli to potem...se da
Lahko, da? druge felten gor z ustreznim TUV certifikatom, gre? homologirat in je Pa seveda pla?a? nekaj ? za to, kar bi morala ?e mazda v osnovi naredit.
Kam pa ti to vozi? na tehni?nega? Mene so navadli, da pred vsakim tehni?nim zamenjam za navadne ?arnice, v AMZ Kranj so mi ?e celo za tako malenkost te?il kot so LED za osvetljevanje tablice.
ej..jaz vozim ...tehni?ni pregledi avto plus -kp in je ok ?e ima? le?o in normalno belo svetlobo je ok lp
Tam ima? kot MK ?lan sicer tudi popust, ne vem ?e to ve??
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani