Skoči na vsebino
Drift
Napisano

NORCI!! ?zmeden? Mater jim zavidam tako znanje.... :(

saj ti si na pravi poti, avto ma? ?e taprav, zdaj je pa treba samo trenirat pa imet enga vulkanizerja za prjatla

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

GPS navigacija
Napisano

eno ?ist lai?no vpra?anje, ker na GPS-e se ?ist ni? ne spoznam

A ?e kupi? Adriroute si potem dele?en vseh popravkov in nadgradenj zastonj, al te molzejo ?e naprej?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

www.poraba.com
Napisano

saj tako je pravilno, ker prvi vpis ?e ne more imeti porabe, ker je nima iz kje izra?unat razen, ?e mu pove? koliko km si prevozu s tolk pa tolk litri. ?e pa vpisuje? kilometre na kilometrskem ?tevcu potem pa lahko izra?una samo razliko v prevo?enih kilometrih in zato rabi? vsaj dva vnosa.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kazenske to?ke
Napisano (urejeno)

V?eraj smo na sre?anju malce na?eli temo o kazenskih to?kah in o tem kako z lahkoto jih fa?e?.

Pa da vidimo koliko ste uspe?ni pri to?karjenju.

Trenutno imam to?k/do zdaj sem imel vse skupaj to?k

moj rezultat je 0/0

crap... sem vedel da sem 0 pozabil pri anketi - Bo?ti a se da kako pomagat?

Popravljeno od Bosti

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Al pa, da kar v prtlja?nik nato?im nafto (enkrat sem ?e :hohoho: ) - 500 litrov se kar dobro sli?i, eno tankanje na 8500km :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

No, saj si to?no ugotovu, kaj sem hotel dokazati - in tisti, ki tulijo kolk jim TDI mal pokuri delajo natan?no to non stop, kar sem jaz posku?al v dobrih 200km in mislim, da ne bom nikoli ve?. Ker to res ubije voljo in duha, ?eprav bi bilo res lepo, da bi lahko z enim tankom prevozil 1300km :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ej stari, ampak najcenej?a tud!!! Si ?el lahko potem ?e na kavico... No saj vem, da je ne pije?, ampak po taki vo?nji bi jo pa rabil :ouje:

hja, saj vse kar pri?para? s tako vo?njo pol zapravi? s sedenjem v kak?nem lokal?ku s pitjem brezalkoholnih pija?ki in pomirjanju ?iv?kov :D

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Imel sem malce preve? ?asa in sem naredil zanimiv, ?eprav precej nepotreben, preizkus saj me konstantno jezi nakladanje nekaterih lastnikov dieselskih golfov, ki trdijo da jim avto kuri 4litre/100km.

In glej ga vraga tudi meni je uspelo z Mazdo 6 dose?i porabo 3,4l/100km po BC oz. realno je to nekje 4,1l/100km ?zmeden? In to na relaciji 215km od Ljubljane do Kr?kega in nazaj.

Evo zdajle vas je ve?ina sko?ila pokonci, da si zmi?ljujem.

No zdaj pa ?e postopek za doseganje takega rezultata: Na avtocesti sem se enostavno vozil cca 20 metrov za tovornjakom v njegovem zaveterju s hitrostjo 90km/h. Na drugih cestah pa je bila itak kolona in smo se vozili med 70-80km/h.

To je bila moja do danes najbolj dolgo?asna in brezvezna vo?nja, a kot ka?e enaka kot pri vseh tistih, ki jim TDI kurijo 4 litre :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 Tempomat
Napisano

jok, jaz sem jih dodatno vgradil (v sprednje luci, najblizje dolgimi luci) ...prve serije nimajo serijsko meglenke.

sicer sem offtopic sam vseeno - kolko denarja so te stale meglenke z vgradnjo, ker resno razmi?ljam, da bi si jih vgradil in bi mogo?e dal ?ibkej?e ?arnice ter jih podnevi in dobri vidljivosti uporabljal kot dnevne lu?i namesto xenonov.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ideje za registrsko tablico
Napisano

poanta ni v tem da bi mi v lj po?kodovali avto zaradi reg tablice,tak texas pa tudi ni,upam :whatever:

doma?ini so precej bol nestrpni do tujcev ki cincajo skozi mesto in so kot izgubljeni in ovirajo promet.

sem se pa za novo leto zakopal v sneg na parkiri??u v be?igradu pred barom in notr sem videl kako so se usi krohotali ?e?:'glejga gori?ana z letnimi gumami kako se maltra' :hohoho:

ko pa je kolegu z lj reg tablicami isto za?elo kopat so usi iz bara sko?ili na pomo? :whatever:

sicer pa je to bol ali manj offtopic sramezljiv

s tem se pa absolutno strinjam - to je pa? lokalpatriotizem, ki je ?ist OK, ?e le ne dela ?kode

end offtopic

begin ontopic

MB-EAUTY

MB-EAST (ta mi je v?e?, ker ima dvojni pomen) ;)

MB-EAT ME (tud ta ni ?voh, samo se lahko zgodi, da bi kdo tole preve? zares vzel)

MB-SO FAST

MB-OR BUST (?e si dovolj lokalpatriota)

MB-BADBOY

MB-IMCOOL

MB-FLY HI (sam ne se ?udit, ?e te bodo konstantno vabili na odvzem krvi)

MB-LOW FLY (glede na naravo avta tole niti ni tako nemogo?e ;) )

MB-FAROUT

MB-I OWN :lol:

MB-SMOKEU

MB-WAS HIS (?koda, ker nisi bejba, ker tale bi bil :lol: )

MB-PEN15 (hihihihi)

MB-PIVO (kle je nevarno, da te zbijejo na?i pa ?e Srbi te lohka to?ijo)

evo, ?e se ?e kaj spomnim, pa napi?em

druga? je pa moj favorit tale tablic, ki je neko? obstajala v Ljubljani LJ-UBICA

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ideje za registrsko tablico
Napisano

ker ?tudiram u lj razmi?ljam dat lj tablice,ker ljubljan?ani nimajo lih radi gori?ane oz tujce na splo?no :D

tale izjava je pa res kr-neki... enaka tisti, ?e Ljubljan?an pride v Maribor (oz. kontra)in mu kar razmontirajo avto.. Pri prej?nji firmi smo imeli en avto z MB tablico in smo ga terenci ve?ino ?asa vozili in parkirali po raznoraznih parkiri??ih (tudi v Fu?inah ;) ) pa se v dveh letih kar sem bil tam ni na avtu zgodilo ?isto ni?.

Poznam pa en resni?en dogodek, ko sem ?e hodil na faks in imel kolega, ki je bil Maribor?an. Enkrat sva ?la skupaj na z njegovim avtom na en ?ur pa je bil kolega malce neroden in je pri vzvratni vo?nji zadel v kovinsko ograjo ter razbil lu? in malo skrivil pleh. Fora pa je bla pa namre? ta, da je zgodba ?ez ?as zokro?ila in sem jo sli?al ?isto spremenjeno, ?e? da so mu avto razbili v Ljubljani ker je imel MB tablice. ?e ne bi bil takrat zraven bi verjetno ?e celo verjel tej zgodbici in bi se zgra?al tako ko 99% tistih, ki niso bili prisotni ob dogodku.

Tolk o teh urbanih mitih, ki so verjetno resni?ni v zelo majhnem procentu dogodkov saj veliko bolje palijo zgodbice o ve?nem sovra?tvu LJ in MB ter drugih mest.

Bi se pa tisti, ki sem jim taki dogodki celo dogajajo, morali raje vpra?ati, ?e niso mogo?e sami vspodbudili nastanek nekega dogodka. Predvsem so to zadeve vezane na parkiranje, kjer nekateri pa? pu??ajo avte vsepovsod na plo?nikih (tako, da prepre?ijo hojo pe?cem) pred dovozi do hi? ipd... Tudi jaz sem bil enkrat v Ljubljani dele?en zvitih brisalcev ampak sem to?no vedel zakaj in sem bil jezen sam nase in ne na tistega, ki je to mogo?e celo "upravi?eno" naredil.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

?e ?e omenja? gume ne pozabit, da je eden najpomembnej?ih faktorjev, koliko so gume napolnjene. Premalo napolnjene gume lahko pove?ajo porabo za 10-15%.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Tribute 3.0 V6 ** mnenja
Napisano

Koliko je meni poznano se ta motor v Tributu ni ravno odrezal. Je namre? po?re?en in v povpre?ju bo? raje nad 13 litrov/100km kot spodaj, kar bo kar ?ok, ker si verjetno navajen na porabo DTI-ja.

Moje mnenje je, da raje poi??i dvo litrski motor, ki kljub temu, da ima 75 konjev manj nima toliko slab?ih performance kot trilitrski. Res da ni V6 ampak 2 litra manj?a poraba in izognitev najvi?jem zavarovalnem in cestninskem razredu pa tudi nekaj pomenita ;) .

Pa ?e en test - Mazda Tribute 2.0

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.