Skoči na vsebino
Gume
Napisano (urejeno)

Če ni bilo še objavljeno. Se pa seveda splača pogledat teste in reviews še drugje.

Screenshot_10.thumb.jpg.9017964629e4568f2558e74665f3017a.jpg

Bom naročil nasledni mesec okoli 10tega ko dobim plačo. Dimenzija 225/55/r17,.. sam na žalost še nimam sreče pr rabljenih feltnah, tako da bom moral nove uzet.

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
8 hours ago, Bini said:

Naročil sem pri "Gume na dom " in prišle so po 2-3 delovnih dneh,če se prav spomnim.👍

Poglej malo nazaj kjer sem malo več napisal.😊

Super, hvala. Cena je odlična. Sem šel par strani nazaj pa nisem nikjer zasledil kak DOT si dobil? Mogoče sem le slep.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)
57 minutes ago, scania said:

Med katerimi gumami se odločaš?

Nisem še prav pogledal, ker bi rad prvo platišča dobil jst rečem kar bo best P/P (price/preformance)

Do sedaj sem mel Pirelli Winter Sottozero 3 sam so bile 19" bi pa šel na 17" zdej

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)

To že dolgo ni več mazda forum ;)  meni se prav smilijo tisti ki pridejo na ta forum po kako uporabno informacijo

Drugače jaz še vedno iščem zimske platišča da lahko dam potem nove gume gor :(

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Kolk se je govorilo nedlogo nazaj so bili prolemi z gumami, ker so imele star DOT,  če se kej pošlihtali nevem.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.