Tole pomanjkljivost na oblogah poznam že odkar imam novo cx30, ko sem plastiko ptremazoval z zaščito sem to opazil in tudi pri Selmarju sem po enem letu pogledal v salonu in je bilo ISTO!
Lahko, da res ni pri vseh tako... 🤔 Je pa res, da ti pri sivi, ki ima manj kontrasta med plehom in plastiko pozneje pade v oči. Ne vidi se pa enako, včasih nič, včasih pa zelo, odvisno od svetlobe in čistosti avta! Tisto pri vratih so pa tako oblikovali pri Mazdi in nikakor ni napaka pri sestavi avta sem pa to tudi že zdavnaj opazil in ni niti malo moteče!
Glej, če bi bil slep nebi tegale zapisal.... 🤔
Ne se preveč igrat s takimi izjavami kar počez,veš življenje je lahko včasih tudi pestro in kruto.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vozom vse od A do Ž in mislim, da so že zdavnaj mimo časi, ko so bili dizli zaneslivejši od bencincev... 🤔
Lahko pa pogledate malo za nazaj kdo ima več težav. Od oka bi rekel, da je razmerje dizel-bencin(80-20)....
Plastiko okoli blatnikov pri CX-30 sem odštev.... 🤣😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani