Skoči na vsebino
Priprave na zimo in OBUTEV?
Napisano

Poky a ti ga ne vozi? s sabo...aparata???

Sicer je pa labi poznan po zelo dobri fotodokumetaciji takih in druga?nih zadev..... :bravo:

LP daVid

No sicer pa imam tudi sam zimske gume na drugih jeklenih plati??ih..... To leto bom sproval Marshalove gume.... da vidimo kako se obnesejo.....

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Teta Mazda
Napisano

Uf.....malo mu be?i ampak ej....POWER!!!! Tega je pa precej......

A je se ta po glasu, mo?i primerja z mazdo od Cruserja????

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

hitra vo?nja
Napisano

priam kako se voz po cest :D

Tomlc...za taka upra?anja kot je ta ki se ne nana?ajo na nobeno stvar je bolj?e da upra?a? preko osebnih sporo?il.....ker bo Mister Bosti spet norel....

:vesel:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dve leti zastonj!
Napisano

Torej Dando....pa si pomislil na to da obstaja mo?nost da ima? ?e v za?etku usa denar na kapu...torej 4 300 000 sit....sam ker je akcija se odlo?i? da avto useeno uzame? na 2+2 leta....in in drugo polovico recimo nalo?i? nekam....oziroma kakor ti pa?e....

Glej to kar ti pravi? je ?isto tvoje osebno mnenje, in vsak posameznik se odlo?a po svojih zmo?nostih....torej svoje mnenje si povedal ?e na za?etku te teme....in kot si opazil se dosti folka dejansko ne strinja s tvojo teorijo! Torej zakaj pritiska? naprej????? Kaj ho?e? dose?t????

Kakorkoli....brez zamere....tisto odzgoraj je tvoje mnenje...to je pa moje in in ?e od nekaterih...

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dve leti zastonj!
Napisano

Stro?ki lizinga so minimalni, mislim da tam okoli 5 tiso? sit....in se bolj spla?a dat ta denar na banko vezat....

Sej ve? kako reklama govori...pol zdej, pol ?ez 2 leta brez obresti....

:jupiii:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dve leti zastonj!
Napisano

To za bone prvi? sli?im...... ?zmeden?

Sicer sem se pa najprej pozanimal kake popuste dobim ?e bi ga ske?iral cel avto takoj...in in so mi na A-cosmosu rekli da mi spustijo ceno za 50 k sit??!!!!!!! Tako da sem se raj?i za drugo varjanto odlo?u!

Sicer pa bi te akcije mogle veljat za use avte...tudi ?e ni na zalogi, razen v primeru da popustov itd kjer ti v malem tisku pi?e da le ta velja samo za avte ki so na zalogi.....

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dve leti zastonj!
Napisano

No moja mazda je kupljena tako....torej pla?al sem na lice mesta pol avta,....zgleda pa tako, da? osebno, podpi?e? pogodbo po?aka? dva dni da po?ljejo na summit ki je lizingodajalec, dobi? klju?e in odpelje?...

Sicer ti pa na prometnem pod opombami pi?e lizing hi?a....bla bla bla...ime je pa tvoje...

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

626
Napisano

Glej stvar je taka....to mazdo je zamenjala mazda 6....zato tolko nizka cena! Kot lahko vidi? ?e malo pogleda? mnenja lastnikov Mazd na tem forumu, lahko opazi? da mazde slovijo po tem da se ZELOO malo kvarijo...je pa res da ko se pokvarijo je pa drago! Kot sam poznam mazdine dizela?e so precej dobri motorji z razmiroma dobrim razmerjem med porabo goriva in mo?jo motorja!

No najbolje pa da se kak?en ki pozna ta model iz prve roke oglasi...to bo znal dosti bolj natan?no povedat...

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plusi in minusi
Napisano

No pa dam ?e moji mazdi pluska pa minuske.... :danzoman:

+ Lega na cesti

+ Zmogljivosti motorja glede na te?o avta

+ zelooo lep design avta

+ Zelo natan?en menjalnik

- Poraba

- Precej glasen avto pri vi?jih obratih

- Manjka 6 brzina na avtocesti

LP dAVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zima je pred vrati - pomoc pri izbiri
Napisano

Cenovno precej ugodne pa zelo dobre gume so Marshal.... O?e jih ima na sicer na terencu in je zelooo zadovoljen z njimi....sam bom svojo mazdico tudi obul v take gume....Pravijo da so zelo dobre...ti pa ne morem s prve roke povedat...:)

LP DAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.