Novo sem vzel, ganz novo Ok, potem pa bom kr nabavil tole kartico, 500 ? Zagotovo ne mislim pla?evati... Objavim slike avta in prve vtise takoj, ko ga prevzamem!
Avto je ro?ni menjalnik, trojke G165 ni mogo?e dobiti z avtomatikom .....
Torej bo tvoja elektronika delovala zelo druga?e, predvsem tempomat, ne more sam zni?evati / zvi?evat prestav, tako da te bo samo opozarjalo. V bistvu bo bolje da ga spremeni? na klasi?nega ?e se da.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Poglavitno vprasanje je a je tvoja avtomatik? Verjetno je zaradi teh bonbonov.
Radarski tempomat meni osebno bomba se ga dosti poslu?ujem,.. avtomaski na?in preklapljana iz dolgih na kratke mi ni preve? posre?en,.. kdaj pri kakih ovinkih in odpri pokrajini ne prepozna snopa od avta zadost hitro in ne preklopi na krate...medtem pa un ?e ?iv?no blenda (l 2014)
Imas adaptive led? To je drugo kot samo snop lu?i on off - pri meni s xenonkam je enako je celoten snop v?asih premo?en in prepozno ugasne, ?e posebej ?e je un nasproti s slabimi lu?mi
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
508 je vredu, ampak pomanjkanje kakr?nekoli odlagalne povr?ine v notranjosti (kam naj dam telefon ali denarnico?!?!) in resni?no grozen infotainment me je ob kupovanju avta precej odbil. Pa ?e avtomatski menjalnik je bil najbolj ?uden od vseh preizku?enih (to govorim za model 2017, ne vem ?e je bil kak update medtem).
A seveda je. enako sem jaz mislil za 'pol avtomatski' robotski menjalnik, pa me je presenetil sedaj popolnoma avtomatski in ga imam. Ne bom tle limal slik, ni primerno, bom dal pod chat is back
Za mene je edina opcija karavan segmenta D. ?e odpi?em premium znamke ostane Mazda6, Passat in morda novi Peugeot 508. Opla no?em, ostalo ni primerljivo (glede mojih kriterijev).
Novi 508 tudi pri meni menja dososedanje mnenje o pezojih. Jebemti kak avto so naredili. Vendar baje v nemciji gredo na prestiz tudi s ceno....
Boks in nic drugega. Ce imas rad svojega psa in sebe. Ce je pes na zicu ali samo za pregrado v prtljazniku se bo peljal sem in tja, zabijal v stene.....prtljago ne mores dati nikamor, poleg tega spet nanjga pade, umazanonje vse.
Boks resi vse to + je edina varna zadeva.
Poleg tega boks resintudi zadevo ce moras kdaj psa pustiri v avtu, ga kje zapreti v kakem kampu, apartmaju itd itd.
Jaz imam Guluverja 6, mogoce bi bil zate 5-ka glede na sliko
Tonje plasticen box IATA certified.
Alu boks ima dva minusa- ne mores nanj nic naloziti, drugo tezek je ko vrag, ceprav je ALU.
danes sem pri moji cx 3 ob kontroli olja opazil da je nivo nizko pod spodnjo mejo. Avto ima skoraj 18000 km vo?en ve?ino po avtocesti okrog 130 kmh max star 10 mesecev. zanima me ?e je ?e kdo dugi opazil da izginja olje in kaj so vam rekli na servisu
lep pozdrav
Kdaj je bil servis in na koliko je interval?
Pa se eno butalsko vprasanje. Ali si pocakal ene 5 min po tem ko se je avto ugasnil za merjenje in seveda na ravnem? Mora ves olje priteci nazaj v karter
Najboljsa primerjava je lastna... da primerjas tisto, kar sam vozis... ker stil voznje je v tem primeru ponavadi podoben... sploh na daljse casovno obdobje ...
To pa itak. sem hotel obuditi poraba izziv....
pa se zadnje na off topic temo moj motor ima 100KM, ve?inoma imajo koleg ?e BMW GSe ki imajo 125KM in ve? navora zaradi bokser masine
na enaki poti v skupini je moj na AC 6,5 BMW 4,8 na zavitih cestah je BMW 4,5 moj 4,6 na celotni poti 4022km (Bolgarija preko Ancone) pa je bilo stanje 5,2 moj, 5,1 BMW
torej bottom line isto, a ce bi sli po AC kjer je zahtevana mo? (140 po stevcu vozimo) pa upor kufrov se pozna, je razlika ogromna med samimi bencinarji), torej kot je tudi jest rekel ne more? dveh razli?nih primerjati ker ne ve? sloga vo?nje.
Torek popoldne pred 15.8. Popolnoma prazna primorka, prvic letos in to na kateri dan. Truga, kolo na kliuki, roba tempomat na 120. Reci pisi sem prehitel na AC cca 8 avtov da sem mogel na levega in ob tem malo pospesil. Seveda je bil levi bolj zaseden, vendar hiter ( en za drugim kljub praznem desnem, a ni bilo potrebe se sekirat, s 120 sem kraljeval na desnem sam.
Povprecna 100 z mejo, z najvecjo 127. To se nisem dozivel.
5 min je pa tudi postanek in lulanje
Velik uporabnikov je ze samih nadgrajevalo verzijo ampak to bi ti res predlagal da naredi servis. Res da so to bile zacetne tezave s tem sistemom ko je sistem ven prisel ampak so bile. Nkol ne ves
Jaz in Boss sva vzporedno testirala staro masino 2.2 cd129 mazda II + powerbox in novo skyactive mazda III cd150
Ta test je tu na forumu
Do centilitra ista poraba, ceprav na papirju naj bi CD150 zrl liter manj kot CD129
Tudi skyactive X ne bo mogel podreti zakone fizike, za doloceno delo je potrebna moc, iz istega vira energije ne mores dobiti drugace moci z manj vira.
Zelo verjetno bo test po ravnini kot vedno
Jaz kot sem omenil resno razmi?ljam o TFSI oz TSIju v naprej, pa ne zaradi ekologije, pa nima veze s porabo. Ne vem zakaj, ampak osebno mi je bil bencin vedno ljub?i, a dizel primernej?i.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Torej bo tvoja elektronika delovala zelo druga?e, predvsem tempomat, ne more sam zni?evati / zvi?evat prestav, tako da te bo samo opozarjalo. V bistvu bo bolje da ga spremeni? na klasi?nega ?e se da.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani