Trojka 2.0GTA je ??isto spodoben avto na benz ne sme? lih gledat, sploh ?e ga rad pritisne?, ?e ga pa lepo pelje? pa tudi na 8 litrov pride? b.p. Je pa tako, za par sto oz. par dvesto evrov lahko pride? do kar nekaj konjev ve?, tako da potencial je, brezme so super, jih ni treba menjati. MPS je pa klasa zase, ?eprav trojka je samo sprednji pogon, ?estka 4x4 trojke MPS mislim da ni nobene na forumu, so pa cene okol 12t eur trenutno.
sej je avto za to narejen, je normalno na 5000rpm+ peljat ne bi rekel da bi bil na 7000+ ...sam sej nima? kej, pa? tankam, samo se vidi razlika med poletjem in zimo ko je tak?na temperaturna razlika, ?e bi me to tako bockalo bi si cliota 1.2 kupil..hehe
hahahahaha.....kater nateg, ?e pa kdo to kupi je bolan. Raje bi se zmenil da se popla?a ta leasing 6000 eur (in ne da se da denar prodajalcu) tako da mu ne bo treba ni? ve? ne bo potrebno pla?evati, pa je lepo avto tvoj on pa lepo vzame kredo pa odpre trgovino. Mogo?e res dobro ho?e ampak ni za verjet nobenemu, lahko da mu zagusti in ne bo ve? pla?eval, kaj pa pol...ode avto in tvojih 6000 eur.
Zgleda kot da je fake, mal preve? napak, da ne govorim o ceni, jaoo. Kaj jo je lih spoliral pred slikanjem, ?e dooolgo ?asa nazaj, ker ima brisalec ovit, pa zgleda da je bil tip top spucan, kaj bi druga?e delala rezetva v gepeku in ne tam ko bi morala bit, se vidi da je nerabljena.
sploh nvem zakaj tolk jamrate za z italije pripeljanimi avti? :ne vem:
Nima noben na?eloma ni? proti, ?e ga gre? sam iskat in vsaj ve? kaj ima?, in tudi pla?al ne bo? ni? kaj preve? manj kot pri nas, ?e ga pa kupi? pri teh znanih SLO PREprodajalcih bo? pa v 90% dobil zgonena jajca s prevrtenimi kilometri ipd., pa mora? vedet da oni ?e zaslu?ijo tako da....
Dizl te bo zihr navdu?u zaradi navora, najbolje da kupi? to kar potrebuje?. ?e ?e bo? trojko dizla, glej da bo SLO in ne iz Italije, vzemi VIN cifro in pojdi na poobla?enca za Mazdo, da ti povejo ?e je bila vsaj redno servisirana, ?e bo ?e tukaj lastnik oz. prodajalec kaj mutil, potem ve? kolk je ura.
Tale zna biti super nakup, ?e je vse tip top z avtom:
Ne vem no, bo ?as pokazal kako je s temi motorji z majhno kubaturo in turbinco. Sej vsi vemo kako je s tem da ?e ne zna? delat z avtom kateri ima turbino. Glede porabe pa....golfa 1.4 tsi, res da sem ga palil na polno, sem spravil na 17 litrov ...aja ?ez avto je bilo pa polimano Surova mo?, nizka poraba
...dejsto pa je da je pa? servisiranje bencinarjev cenej?e, sam druga?e nimam ni? proti dizlu, ampak ga zaenkrat niti ne potrebujem, imam tudi veliko kratkih relacij, pa? pije kot pije, tankam pa je. Grre? na 2 pira na teden manj pa je pa ?e neki zase naredi?,hehe.
Je pa 1.6 bencinc pri Mazdi 3 najbolj prodajan in neproblemati?en sploh. Po letu 2006 so ga ?e nekaj optimizirali in naj bi ?e 5% man porabil, so pa pri tem "remakeu" ?e par stvari po?lihtali.
?e kar 9,2 litra na 100 km/h ....ampak mi je v tola?bo to da sem v?eraj govoril z nekom ki ima EVO-ta, in je povedal da mu je nazadnje tank zdr?al celih 180km , ampak ?loveku ni dost in avto se trenutno nadgrajuje na cca. 500 konjev
Ker je uvoz, kak italijanski lizing.....tele lu?ke ob strani so neki sumljive
Sam sem tudi pomislil na lizing, samo potem bi lahko napisal tale prodajalec da je leasing. Tisto so kresni?ke, ne lu?ke, je 2.0 GTA mazdica, imam tudi jest to.
Telim pri avtogume prav dogaja, to vsakemu po?ljejo da nimajo in potem nekaj drugega ponujajo, poznam ?e 2 primera od letos. In enemu od njih so v drugo napisali da nimajo tistega kar ?eli, in mu ponudili nekaj tretjega, ko je nekaj od tega izbral je dobil spet mail da tudi tega nimajo in so mu ponujali neki jajc od jajca (pri njih je izbral zato ker v prvo so bili res najcenej?i pri gumah, katerih sploh nimajo)
Primer zakaj ni dobro imeti prevelikih ?eljusti, ?eprav v prvo ko pomisli? se ti zdi kot da je vulkanizer blesaav ampak potem sem videl luft med feltno in ?eljustmi...jao, kako grdo potem zgleda feltna z ute?mi na zunanji strani.
Jest ?e zdej ne vem zakaj se folk pijan fura, v bistvu me prav zanima kje so tele vse ustavili. Mislim pa da se je v ve?jih mestih stanje zelo izbolj?alo, vsaj za nas ki ?ivimo v LJ, taxija ?ez vikend skoraj nikoli ne dobim na klic v prvem ?usu, in ni bilo vedno tako, kot ka?e se folk zaveda. Evo v soboto smo se peljali ven ?urat in potem domov za 10 eur, se pravi 2,5 eur na osebo in te pripelje od vrat do vrat...skratka sploh ni za razmi?ljat....
Jah takolele, ko pride novi model ven, bo ta tako ali tako izgubil na ceni, novi model je v bistvu remake, malo kozeti?nih popravkov in popravkov notranjosti. Malo pokli?i tegale, klimo je pozabil dopisati, http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4110197&show=1 , imam ob?utek da je bila dobljena v nagradni igri novic, ker se je lih tisti ?as gor pojavila.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Trojka 2.0GTA je ??isto spodoben avto na benz ne sme? lih gledat, sploh ?e ga rad pritisne?, ?e ga pa lepo pelje? pa tudi na 8 litrov pride? b.p. Je pa tako, za par sto oz. par dvesto evrov lahko pride? do kar nekaj konjev ve?, tako da potencial je, brezme so super, jih ni treba menjati. MPS je pa klasa zase, ?eprav trojka je samo sprednji pogon, ?estka 4x4 trojke MPS mislim da ni nobene na forumu, so pa cene okol 12t eur trenutno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani