Skoči na vsebino
Vo?nja RX8ke!
Napisano

mene je (prijetno) presenetila, da jo lahko vozis 150-160 km/h na avtocesti in je cist tiha in mirna kot cista limuzina

Se mi je tak dopadlo,ko sn v eni slovenski reviji bral test RX8,pa je pisalo,da je to avto,s katerim se lahko pelje? po avtocesti 200 km/h,pa se ne rabi? bat,da bi sopotnica vre??ala,da zmanj?a? hitrost,ker se te ne ?uti! :P:D Je pa res,da do merilnika hitrosti niti ne vidi.... :hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

pa pravi da je pod njegovimi pri?akovanji glede na pospe?ke.

Hmm... <_< Zaj odvisno kaka pri?akovanja je on mel glede tega avta,je bla ta?vohna ali mo?nej?a verzija in pa seved kolko si je sploh upal pritisnit,glede na to,da ?e je ni navajen! :whatever: Jaz priznam,da je nisem upal pritisnit na polno,ker je ?e pred tem izpolnila moja pri?akovanja! :P:bravo:

@din

Morma se pol 1x v MB dobit,pa malo preimerjat stroje! :D

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

He he,pride k bajti,pride ja! :bravo: Samo 3ko morem ?e prodat,pa grem po RX8,ker me ?e ?aka,sn si jo zagarantiral! :D Ve? da pridem tudi na sre?anje z njo,pa ne da bo doma stala jaz pa tam med Mazda?i. :P

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

Glede na prve odzive pri omenjanju cifer stro?kov,mislim,da me je kr dobro poslu?ala in tudi registrirala! :P:D Ampak,to je ?e mimo,tak da spet mirno spim! :hohoho:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

a ti povem, da je njej oblika itd.itd. pri avtu ?e bolj v?e? kot tebi?! tak da bo tudi stro?ek za vzdr?evanje in registracijo spregledala....

Se sn reko,da se je ?e sprijaznila z avtom,to pomeni tudi z stro?ki! Seveda ji takih stvari kot pravi dedec ne morem zamol?at! :P:D Avtek pa tudi ji je ?e v?e?,?e bolj pa ji bo! :bravo:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

Zakaj sn se odlo?o za RX8?? Prva stvar,ki me je pritegnila je oblika avta,ki mi je SVETOVNA!! :rispekt: Ta avto bi kupo pa ?e bi ga dobo z 1.6 motorjem in 100KM,samo ga na ?alost (ali sre?o :P ) ni,tak,da z motorjem in porabo sn se mogo sprijaznit,pa tudi z ve?jimi stro?ki registracije..... :( Glede prostora nisn ?enkici ni? natvezo,ker ?e si se gdaj peljala s tem avtom,pol ve?,da se da zadaj normalno sedet,seveda,?e potniki niso dvometra?i! Tak da otrok pa sploh zadaj ne potrebuje ve? prostora,kot pa ga je! :bravo: Glede prtlja?nika pa ga je napram Mazdi 3 sport manj samo za nekje okrog 30 litrov,tak da neke ogromne razlike po tej plati spet ni. :D ?e pa ga bo premalo,pa kufer na streho pa gremo! :P Dirkat pa ne mislim s tem avtom po na?ih cestah,ker ga ne bom zaradi tega nabavo,ampak zaradi u?itka v vo?nji,ki je res nekaj posebnega! :bravo: Za dirkanje po cestah sn ?e prestar,poleg tega smo ponavadi 3.v avtu tak da....to odpade! :D

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

z 350
Napisano

No vidi?,jaz pa raj?i nisn tega tvegal,pa vzel 2+2 avtek! :bravo:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

Poky - sicer spo?tujem tut tvojo trojko, ?eprav le-ta je samo avto, RX8 pa je adio pamet :rispekt:

He he,se strinjam! :bravo: Glede piskanja pa,piskat za?ne pri 8500 obratih,pol pa vedno glasneje,?e se ne motim! :whatever:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

z 350
Napisano

dvosed, hvalabogu, se bom vsaj sam vozu, famili pa doma.

He he,blagor tebi! :bravo:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

Opa poky..zdaj si pa jebac B)

sam kako si lahko izdal najkulsko barvo?? :D

Ma kaki jeba???? :blink: Po?akaj,da pride najprej domu! :D Barvo sn pa itaq gledal najprej ?rno,samo po pravici povedano,mi pri RX8 ?rna ne sede tak.... :whatever:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

z 350
Napisano

Se stroj mi je totaln,samo kot sn ?e reko,mi takoj odpade ravno zaradi tega,ker je pa? 2sed! :whatever:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

z 350
Napisano

He he,prav ma?! :bravo: To sn tudi jaz reko,zato pa pride RX8 k bajti! :D 350Z meni ne pride v po?tev,ker je dvosed,?al.... :( pa tudi sicer mi je Mazda lep?a po obliki! :rispekt:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

3ko prodajam ja,saj sn povedal tudi na forumu,pa na MSNju si tudi opazo ne? :D Slike pa definitivno pridejo,ko bo avtek doma! Prej pa ni?! :P

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

Ma zaj se je ?e sprijaznila,?e ve?,celo v?e? ji je ?e tale avtek! :D Samo,da sn ji zagarantiral,da gre otro?ki sede? not,pa nekaj prtljage od zadi pa je vse cool! :bravo:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

Poky... pol gemo en krog po mb :vesel:

Ehh,MB je premali za tak hiter avto.... :P Si prehitro na koncu pol! :D Joke,ni blema,ve? da! :bravo:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

No,da povem ?e moje prvo mnenje o vo?nji RX 8! :D To ni avto,to je STROJ!!!! :bravo: Kaj dela motor nad 5-5500 obrati???? :blink: NORO!!! :bravo: Sicer tudi prej ni podhranjen,samo od tu naprej se pa dobesedno raztrga!! :rispekt: Govora pa je o mo?nej?i razli?ici z 232 KM! :lol: Skratka,upam,da ?imprej pride za stalno k meni! :vesel:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano

He he,kaki mini Isofix bi bil za njega! :bravo:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano

sicer ne vem a obstaja isofix pritrditev tudi na vozni?kem sede?u, ampak ?e je to mo?no pol Symon tud ti ne bo? imel problemov :D

:hohoho::hohoho: He he,dobra finta,Boss! :bravo: Sicer je Symon res bolj suhe sorte,samo za Isofix pa pomoje tudi ne! :P

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ve?er - test nakupa Mazade6
Napisano

Zgleda,da so ti testi res bolj "lokalni"! :P Ker sn se tudi sam prepri?al o strokovnosti njihovih prodajlcev! :( (pri ?erbineku mislim) Tak da me tam ne vidijo ve?! :D

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano

MPS 7l nikoli!

Se podpi?em pod to! :bravo:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.