Skoči na vsebino
rain-X preparat
Napisano

Jaz pa mislim da se preparat spla?a kupit ?e zaradi slede?ega:

Ko pri komu v de?ju brisalci je to en velik k.-urnk, ?e pa delajo in drgnejo folijo al pa celo ?ipo, pa je tut kurnk, tko da tale X rejn bi bil kar univerzalna Salomonska re?itev Gordijskega vozla! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prijetno presene?enje
Napisano

?e pa se bo ?e kdaj zgodilo da kak?en forumovc dobi letak zatakjen za brisalec, naj ga mirne du?e zatakne za kak?no nasledno mimoido?o mazdo, pa se bo s tem za?arani krog zadovoljnih mazda?ev nadaljeval! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

Jaz sem pred ?asom probal tut anti fog in res zadeva en cajt funkcionira, gor na fla?ki sicer pi?e tri tedne, zdej prov dni nisem ?tel, ampak razlika je bla o?itna pred in po! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

A je kdo kdaj probal to zadevo in ?e jo je naj pove kak?en je bil efekt! :D

Jaz sem pred leti ?e imel neko tako stvar, samo z drugim imenom in spomnem se, da sem lahko za nekaj ?asa pozabil da sploh ima avto brisalce, tut ko je fajn de?valo, ker kapljice so noro hitro oddrsele z vetrobranske ?ajbe! :blink:

Mika me kupit ta preparat, ?e zato ker mi brisalci skoz rajsajo po DTM foliji in se ji ?e fajn poznajo ?rte, baje pa da se da nekje zadevo kupit za 1,6 Pre?erna! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ko sem prabral od Bossanzza :D post, sem se spomnil na podobno prigodo pri meni! <_<

Stal sem v kri?i??u blizu dom?al, ko se pod kotom 45 vklu?uje? na glavno cesto, pred mano temno zelen Sakso, jaz zadaj v zelenem metelnem golfu (mal svetlej?i kot sakso) in gledam samo ?e na levo, ok cesta fraj, gremo po gasu, za moment ?e pogledam, Saxo je tut ?tartal in jaz ?e vedno gledam glavno cesto in ho?em ?imbl pospe?it, nakar vidm da kripa pred mano stoji oz. mu je crknla zarad prehitre sklopke najbr? in jasno ga nabijem, samo brzina je bla total minimalna, no vseen pa je neki en zelen del?ek odletel, pa stopva oba iz avta, nobenmu ni?, jaz malo skrivleno tablco, to je blo vse pa na tleh ta zeleni ko??ek neke plastike in on da to meni v roke: "to ti je zgleda odpadlo", se oba usedeva in odpeleva, pol pa jaz ta mali komad pogledam in opazim da barva niti slu?ajno ni moja, pa? pa njegova! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nasre?o zaenkat nimam nekih neumnih prigod, ?eprav v?as niti ne vem ke se me glava dr?i, zdej al sem zalubln al pa ?e tok v letih! <_<

Je pa lastnik ki mi je prodal golfa, ga glih pred tem butnil v drevo, kar pomen da je biv avto parkiran med 2 drevesi vnaprej in ko je dec ?el rikverc je kar kolesa navil in ful po gasu, no tko da sem dobil kar fajn butnenga v levi spredni blatni, ampak je biv pa tok cenej pol, glih za ?tudentski ?ep! :bravo:

Je pa moj kolega ful dobro povzro?il nesre?o, ko je sre?al svojga so?olca in se ?el z njim rokovat, pri tem pa pustil avto v leru in brez ro?ne, pri tem pa ga je torpediral v 20 m ni?je pakriranga polota, ki je lastnik ?e celo sedel v njem! Mojstrovina ni kaj! :rispekt: :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cene bencina
Napisano

Kolkor gledam po cest, se mi zdi da benz ?e ni dost drag, ker so skoz gu?ve po cest kadarkol se pele?, ne glede na uro, pa madona kot da smo narod trgovskih potnikov, pa skoraj v vsakem avtu samo po 1 oseba, tko da zgleda ni dost drag benz, da bi se jih za?elo ve? skupaj vozit! :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prehitra vo?nja
Napisano

Trenutn na odprtih cestah ?e mal treniram prtiskanje skrajno desnega pedala, tko da upam da ni kej dost radarjev do nedele zutri! :D

Pa ?e pr polcajih mam veze, tko da upam da mi nav hudga (bla sva glih z Wolfom na pja?i)! :mi pijemoo: :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prehitra vo?nja
Napisano

Lih prele (okol 21.30) sem videl kapse mal naprej od trzinske ind. cone (nasledni ?ist lokalni semafor?ek) proti ljublani ?e se peljemo od ?omdal, pa je polcaj enmu mahal, un pa samo po gasu, ampak je biv Meca A serija, tko da so se najbr? hit sre?al, ker ?kodilakov karavanov ni za podcenjevat! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prehitra vo?nja
Napisano

Mater milo - takale ura okol 22h al 23h med tednom je strup za mal prehitre ?ofije, ker nasre?o zdej ful po pol?je vozim ?ez naselja in pa tut prejle nam je zelo lepo blendal nasprot voze?, ampak pripelju sem pa vseeno 50 po ?tevcu in ne 25 tko kot nekateri, ko posumijo na policajsko zasedo! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prehitra vo?nja
Napisano

Za tablco mi ponavat n? ne te?ijo, mal jim povem da so mi glih u?eri udarli tist odbija? (ko sem ga takrat dal v rubriko vandalizem) in mi obenem ?e odlomili nosil?ek tablice in da bom v kratkem dobil druzga in bo ?la tablca na mesto, pol pa ni ve? debate o tem! :bravo:

Men pa so po mojem pri prekora?itvi kar malo pomagale tut "napa?ne" gume, ker sem pred tednom montiral 185/65/14 in mi zdej ?tevc raj? ka?e manj kot pa preve? glede na realno brzino, tko da prov sme?na scena vse skupi! :ne vem:

DRga? pa glede polcajev vsak dan mal napredujem, dons npr. v kamniku pred pol urce me niti ustavli ve? niso, pa so imeli patruljo za cesto, tko da maaaajka! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prehitra vo?nja
Napisano

Sre?anje s policaji - 2. del!

Skoraj ista ura, samo en dan kasneje, ampak vseeno popolnoma druga zdodba!

Ustavli me u Kamniku ker nimam prednje talbce (imam jo na armaturki) in pol vozni?ka prometna, homologacije itd, na koncu sva s polcajem kar udarla debato in je bil ful ok, tko da mi je tut svetoval, da prito?ba nima smisla (sem mel s sabo ?e uno od u?eri zadevco) in pa da naj na hrbtno stran tega polcajskega papirja zaprosim v roku 5ih dni za obro?no pla?evanje in to je to!

P.S. - RedWind, polcaj je najprej mislu da je to Mehan, pol pa je ?ele v prometni dojel da je Mazda, ker je rekel da se tut en tak megan tle okol vozi, le kdo bi to lahko bil? :P , ampak vseen ima pa mazda lu?i gor - ajoooj! :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prehitra vo?nja
Napisano

ja sej ma? prav, ker v OFFtopikih se ?e kak?en mo?nej?i od mene najde! :bravo:

Samo fakin kazen mi pa ne gre iz glave, ampak zaslu?u sem si jo in orng sem mogu garat zanjo! :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prehitra vo?nja
Napisano

Faaak, 9.5. je zgleda dan za mu?ke kazni in spoznavanje polcajev, ki ne vozijo mazd! :angry:

Glih pred pol urce sem pokasiral 30 kil kazni in 1 to?ko, pa ?e tok mi je tema na o?i padla da se mi je za?el total jeb.at za celo sceno in me je kar mikal da bi ful sprovociral polcaj?ka, pa da vidmo kaj kej obvlada, sej pol sem se nakako uspel kontolirat, ampak sem ga pa ene par minut nepremi?no gledal, tko da je vidu da sem ?iv?en ko prasec, no pa nakoncu koncev bi samo jaz naredil eno total pichkarijo, ki bi se me verjetno dr?ala preostanek ?ivlenja, samo tako pa? v?asih nanese - ko ti total pade tema na o?i! :whatever:

Mi je pa ful ?udno ker mi ni dal niti polo?nici, niti ni nikjer napisano kok moram pla?at, samo pred tem mi je ustno povedal kak?no nagrado sem dobil! :(

Pa moram re?t da mi je blo bol u?e? sre?anje z mazda polcajem! :o

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Ja no sej to pa res, za Mazde pa 5.000 rpm res niso neki obrati, pri men vidi 5.000 kosov samo dokler je mrzla, potem se nogo poja?a, pa verjetno nas je kar ve? tak?nih! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

nasledni? pridem v mazda salon ful zrihtan, pa s povnim kufrom (noter pa pisarni?ki material seveda), pa da vidmo ?e bom dobil klju? od srca RXke! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Dans sem opazil v Intr?paru v BTCju, da imajo QMI, pa je za 500 ml cena malo pod 5 KIL na?ga dnarja, tista 750 ml, pa je slabih 6 Francetov, tko da ?e koga mika, naj poskusi ta preparat! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.