Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 24 minutami je DonFelipe napisal:

Aja?

Te barva moti ?

Danes pa sploh zelo težko dobiš kaj brez turbine.

Kaj pa praviš na omenjeno legendico ki ima kodo 121?

Ja, barva mi ni...

Nikoli imel rdečega avta...

121 je pa stara šola.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 5 - mnenja, izkušnje…
Napisano

Evo. Vračam se iz dopusta, pa se s 165 konjiči bencinarjem čisto normalno peljem, pa še prikolico vlečem zadaj. Za vožnjo po omejitvah po lokalnih cestah je več kot dovolj. Ja, mazda 6. 

Predlagam probno vožnjo s takim avtom. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vlečna kljuka
Napisano

Na mojo 2013 sem montiral 18ga ta mesec v Socki pri Šeškotu. Montiral sem od auto-hak vertikalno. Ko ni gor, se ne vidi nič. Montiral sem 13-pinski priklop za elektriko. S homologacijo pride okoli 660€.

Glede nosilca za kolesa je pa takole. Sem ga na mazdi 08 letniku vozil za na morje, pa ni to to. Če je poln avto prtljage, pa strešni kovček na strehi, pa 4 odrasle osebe v avtu, NE nosi koles na priklopu. Za na morje sedaj uporabljam prikolico, na kateri so homologirane prečke, na njih se pa montirajo strešni nosilci za kolesa. Tudi 6 jih gre gor. 

Nosilec za na priklop se lahko uporablja za dnevne izlete, ko avto ni preveč naložen. 

To so MOJE izkušnje. 

IMG_20210625_085109.jpg

No, še to lahko napišem, zakaj ne nosi koles zadaj, ko je poln avto...meni je zaradi tega počila vzmet. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ti je ne moreš furat, ker je ne znaš...

Si pa spet nekaj posebnega. Ti kot penzionist boš kabrio vozil, za ostale modele so pa limuzine. Vedno moraš izstopat pred drugimi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Lej, eno je fušarija, drugo pa družinske potrebe. Jaz imam tak fuš, da lahko bicikl vozim. Za vožnjo tovornjaka ali avtobusa ne rabim karavana. Za fuš je pač lahko kombi. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Moja sporočila so bila namenjena SAMO Alexu. In stojim za temi besedami. 

Vsem ostalim se opravičujem. 

pred 53 minutami je Deeyan napisal:

Zaradi male odprtine

Česa ne spraviš v limuzino? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Alex, pa še to. Pol stvari ne spraviš v tvoj najlepši in najboljši avto, ki jih jaz v češko prikolico, ko grem na dopust. In ja, 4 gremo na dopust. Pa nimam zlate plačilne kartice. Imam pa vse na dopustu, da tistih 14 dni uživam. Če si ti dnevno morje privoščiš, si ga jaz ne morem. Opremo za smučanje pa tudi v strešni kovček spraviš. 

Pa ime si zamenjaj... 

Na forumu... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 22 minutami je Alex napisal:

Itak bi ti šla v ta tvoj mali prtljažnik najbrž le kitara. In bi se ustavilo. In potem bi moral dati ostalo v to češko prikolico. 🤗

Pa si ti pismen? 

Zakak bi JAZ moral met karavana za TVOJO opremo prevažat? 

Naj ti razložim, da JAZ ne mislim TVOJE opreme vozit. Zato imam limuzino. 

Čehi pa tvoje špile poslušajo in ti si vesel kot radio... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 17 minutami je Alex napisal:

... pa še zavesice na avto in je kompleten. 🤣

Če bi mi bila limuzina lep#a, bi si jo kupil. A ni logično. Seveda, sem se raje odločil za lepši avto. 😉

Oprosti, ampak si primitiven do konca. 

Ti si oh in sploh. Najpametnejši, vse imaš najboljše...vsaka ti čast. Zavesice pa glih na tvojo rit pašejo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

In zakaj bi jaz moral met karavana za tvojo opremo prevažat? Če ti je lepši, je pa to tvoj problem. 

pred 1 minuto je Gregster napisal:

Jah, če bi meu pa limuzino bi bila pa lepša kot karavan😉

Mazda 6 limuzina je MENI najlepši avto in zato ga imam. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Čakaj malo, no. A za družino ni limuzina? Jebemu sunce, če se družina v kliotu pelje, al pa v golfu, da se jaz v šestici limuzini ne morem. 18 in 21 sta otroka stara, pa žena in jaz, pa se povsod udobno s šestico limuzino peljemo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.