Evo. Vračam se iz dopusta, pa se s 165 konjiči bencinarjem čisto normalno peljem, pa še prikolico vlečem zadaj. Za vožnjo po omejitvah po lokalnih cestah je več kot dovolj. Ja, mazda 6.
Na mojo 2013 sem montiral 18ga ta mesec v Socki pri Šeškotu. Montiral sem od auto-hak vertikalno. Ko ni gor, se ne vidi nič. Montiral sem 13-pinski priklop za elektriko. S homologacijo pride okoli 660€.
Glede nosilca za kolesa je pa takole. Sem ga na mazdi 08 letniku vozil za na morje, pa ni to to. Če je poln avto prtljage, pa strešni kovček na strehi, pa 4 odrasle osebe v avtu, NE nosi koles na priklopu. Za na morje sedaj uporabljam prikolico, na kateri so homologirane prečke, na njih se pa montirajo strešni nosilci za kolesa. Tudi 6 jih gre gor.
Nosilec za na priklop se lahko uporablja za dnevne izlete, ko avto ni preveč naložen.
To so MOJE izkušnje.
No, še to lahko napišem, zakaj ne nosi koles zadaj, ko je poln avto...meni je zaradi tega počila vzmet.
Lej, eno je fušarija, drugo pa družinske potrebe. Jaz imam tak fuš, da lahko bicikl vozim. Za vožnjo tovornjaka ali avtobusa ne rabim karavana. Za fuš je pač lahko kombi.
Alex, pa še to. Pol stvari ne spraviš v tvoj najlepši in najboljši avto, ki jih jaz v češko prikolico, ko grem na dopust. In ja, 4 gremo na dopust. Pa nimam zlate plačilne kartice. Imam pa vse na dopustu, da tistih 14 dni uživam. Če si ti dnevno morje privoščiš, si ga jaz ne morem. Opremo za smučanje pa tudi v strešni kovček spraviš.
Čakaj malo, no. A za družino ni limuzina? Jebemu sunce, če se družina v kliotu pelje, al pa v golfu, da se jaz v šestici limuzini ne morem. 18 in 21 sta otroka stara, pa žena in jaz, pa se povsod udobno s šestico limuzino peljemo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne vem... Ni mi... Nobenem v družini...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani