O?itno ste me tukaj vsi narobe razumeli. Vsi se nekaj razburjate in v?igate brez veze. Jaz sem vam hotel samo dobro. Hotel sem samo, da bi privar?evali kak?en euro pri gorivu v va?ih jeklenih konji?kih in ga raje porabili za ga?enje ?eje v RAVBAR-ju ali pri FURMAN-u. Res ne vem zakaj me vsi tako napadate, ko pa sem vam hotel samo dobro in pomagati.
Lep dan ?e naprej
Sokol
Brez zamere, ?e mo?no da privar?uje? kak euro na gorivu. Ampak kak?en je pa rezultat na dolgi rok?
Verjetno je res zgledalo da se vsi v?igajo in napadajo, ampak Jures, Jest in ostali so stari ma?ki avtomobilizma, tako da so verjetno le ?eleli opozoriti pred mo?nim nategom, vse nas ostale... (se spomnete Fuel Sharka?) Trenutno je na trgu ogromno stvari, kjer hitro nasede? da ti pomaga, vendar dolgoro?no uni?i motor, cene delov za MX-5ke pa segajo v nebo. Zato ?e vedno raje preberem in vpra?am ta forum za nasvet preden se ?esa lotim
Jaz sicer ni?, je pa li?ar ?e mal posnel stvari Ter ugotovil precej stvari
Je bila kar hudo prislonjena spredaj, tako da je bil odbija? ?e ?vasan skupaj, tudi nosilci so popokal...vse skupaj je bilo kar ?lampasto skupaj dano, tko da s tem bo po tem ko smo popravili elektriko to urejeno. Se pravi, vezna bo ravnana, nosilci, koloteki zamenjani, ker sploh niso bili originalni gor, nosilci lu?i bodo po?vasani pa vsa rja vse okol bolj ali manj odstranjena.
Jaz sem imel zdej zadnjo turo preden sem ga dal barvati 6,8 l/100km...zgleda da se res da Je pa to tank z Lignana, se pravi mesto+regionalke+avtocesta brez strehe
Sel sem na ogled, in glede na to kar sem videl me zanima koliko mislite da je avto vreden.
Masina pusca olje, izgleda da pod glavo, in to kar dosti, vsi stirje diski in ploscice so cisto zanic, podvozje je zracno, pri pospesevanju gre avto v levo, pri zaviranju v desno, desna luc je iz nekega razloga nova, prednji odbijac je zelo porajsan in ima pocene nosilce, lucke za tablico so kar s silikonom noter prilimane ter neko hecno kitanje pod robom prtljaznih vrat na eni strani. Na avtu niso platisca kot v oglasu ampak neke lite kromirane feltne ki so tudi potrebne licanja, saj po porajsane po vseh robovih.
Jaz sem ocenjeval najmanj cca 1000? da bi se avto postimal, pa nevem ce bi bilo dost.
Ne vem ?e bi za 1000? popravil. Ma?ina je kar standard da pu??a, kot pri meni. Pa tu potem pride komplet menjava vseh gum in tega, ter bru?enje glave...
Mi je pa zanimivo da je notranjost od FL verzije, zunanjost pa ne. Zgleda je bil res zadet.
aja pa prodaja se ?e precej dolgo, ?e preden sem jzt svojo kupu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Brez zamere, ?e mo?no da privar?uje? kak euro na gorivu. Ampak kak?en je pa rezultat na dolgi rok?
Verjetno je res zgledalo da se vsi v?igajo in napadajo, ampak Jures, Jest in ostali so stari ma?ki avtomobilizma, tako da so verjetno le ?eleli opozoriti pred mo?nim nategom, vse nas ostale... (se spomnete Fuel Sharka?) Trenutno je na trgu ogromno stvari, kjer hitro nasede? da ti pomaga, vendar dolgoro?no uni?i motor, cene delov za MX-5ke pa segajo v nebo. Zato ?e vedno raje preberem in vpra?am ta forum za nasvet preden se ?esa lotim
lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani