Skoči na vsebino
Oldtimer
Napisano

Jaz imam oldtimerja rX7 pa niti slucajno ne vem o cem ta tema govori?

By the way je naprodaj

Kateri letnik pa? :blush:

Govorimo o redkih Mazdah.

??? A Rx-7 ni dost redek avto?

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAZENSKE PIKE
Napisano

Mlad vozniki oz. voznik za?etnik so od momenta ko si naredil izpit. Pa tudi ?e majo 40 let in delajo izpit tretji?.

Sej pravim. Ampak ?e si jih pri 40ih delu(prvi?, drugi?, tretji? ali n-ti?), ti velja 2 leti da si mladi voznik, ?e jih dela? pa pri 18.ih pa 3 leta.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Za bencince vam pa res ne morem potrditi, ker mislim da smo imeli od 11 renaultov doma samo cliota 1.4 :D

No...vsi so bili brez problema :) Lahko pa da je sam na? fotr tako dober kot Fitipalddi :aaaaa:

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Te ratkape so pa najlep?e med ratkapami :) Sem jih imel v 3 verzije na Kalosu, ene sem ?e pajsnu v ?rno :D

Druga? pa, sem se spravil pucat odto?ne kanale zadi za streho, pa zgleda da niti ni kej zama?eno, bom vseeno ?e bolj spucal ko se bo ?istilo avto, ker imam vseeno ob?utek da notri voda na mestih stoji in rosi notranjost...

?e ne se bom pa v Avstralijo preselu...de? je men fajn samo za spanje...

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PONAREDBA mazde6
Napisano

hehe ime podjetja je to :) zgleda pa ne prodaja samo karavane :hohoho: ampak ?e limuzine z zbitimi kilometri...pomoje je za to dejavnost moral priglasiti na ajpes :)

Sej vem, sej vem :D

To zbijanje je pa itak stalna praksa...nima? kej ve? v sloveniji.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.