Skoči na vsebino
EU vs SLO
Napisano

Opa :-) pa to bi bilo super. Ene 5litrckov bi vzel? :-)

Ej...bom se po zanimal koliko lahko zrihtam..ker letos ga je res malo..PS.lahko mi po?lj?e? na ZS tvoj GSM...la?je kontaktiramo.lp?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

E to ja. Po koliko je l?

Ej,.,normalna cena doma?ega olj?nega olja hladno stiskano je na obali po 12? liter...vem drago..to je zato ker letos ga je bol malo .za tebe lahko zrihtam pa 10?...veze .LP???
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda5
Napisano

Igorigor..lp jaz imam mazdo5 2.0 benz.Tx plus oprema plus montiran Avto plin.deluje vse ok.dovol mo?i in itd.prvi lastnik.sevda to je Dru?inski avto za 4.?lanko dru?ino..+redni servisi za benz kot za avto plin.sem zadovoljen .,,posebmo so full prakti?na bo?na drsna vrata elek.na hitro..v planu je zamenjava M5 za drugo mazdo...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LPG mazde
Napisano

Plin je poceni, ni pa trajen. Vsak ma svoje mnenje ampak na japonskih motorjih zna biti ob?utljiv in ne vpliva ravno blagodejno na delovanje motorja. Jaz imam izku?nje na Toyotinem motorju.

Ej...kak?ne pa so bile te izku?nje...problemi ?...?lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LPG mazde
Napisano

Ej...meni na moji mazdi 5 2.0 +LPG deluje sistem ok.montiran na G1.naredil ?e 75.000 km na Lpg sistem.res imam montirane mo?nej?e plinske injektorje +ra?unalnik in dodatno mazanje ventilov kot je imel Ga?per....seveda razlika je tudi od ma?ine in itd...plus redni servisi 20.000km -Lpg sistem.seveda kak?en krat tudi malo pocukne,to je odvisno od kvalitete avto plina in seveda redna kontrola kapljic dodatnega mazanje ventilov.res pa je SIGAS bolj?i sistem.tako je to ?e ne preverja ?e duge ponudnika avto plina..he he LP?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.