- jaz z ogroomno AC vožnje do 160kmh in relacije - 8.1 povprečje v zadnjih 15kkm prevoženih
- na relaciji do 100kmh z občutkom pridem tudi na 6 litrov
- če dam babi avto in se striktno vozi po omejitvah na AC ima med 6.5-7.5
Tako da jaz verjamem da realno je, sam takrat avto nikol ne vidi več k 2,5k obratov Tudi na AC ni zares problem koliko tiščiš, ampak za vsakih 10kmh ko se vozš bo pač žrl več
Točno tako je kot praviš, le kratke relacije do 5km so problem, ko se motor šele ogreva, to je le velik motor ne ne nek mlinček 1.0.👍😉
ČE ravno koga zanima, 12.1. se je Mazda 3 hatchback 12/2018, SkyActiv G 120 KM MT, prodala za 5.600€ +dražba +DDV +prevoz.
Tako da tele trojke pred MK4, torej MK3 (2017-2018) so kot kaže "best buy", vsaj če se mene vpraša. Ne vem, če kje drugje dobiš boljši avto ali pa več avta za tak denar.
Edino še kak Renault konkurira. Zadnjič sem enega Grand Scenica 1.3 AT (2019) opazoval - sicer je bil zanemarjen, ampak je šel za 5.800 + dražba +DDV. Tudi kupčija tedna.
Aja, tale dotična je šla za 9.550€ +DDV. Torej švoh 12 jurjev pa roka.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na tvojem mestu bi jo takoj dol potrgo, če bi me tako morila... 🫤
Men je pa to vredu, da imajo to vse ne samo moja.... 😁
Pri prodaji ne bo frke, da katera tega nima...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani