Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Ne odneha? kaj? Pa bi bilo bolje ker pazi zdaj to:  :jezicek: A si opazil, da ima Navara v linku 2,5 dizla, YD25DDTi, ti pa daje? link za 3.0 V6 dizla??

to js vem, ampak js sm reku, da u navaro dizla renaulta tla?ijo :D

A nisi imel ti francoskega dizla v Mazdi 3? Pa si kar pre?ivel.  :P

no?e? vedet kolk problemov sm mel s tem motorjem dokler ga nism u piko skupi spravu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Morate prebrati ?e quote. Deeyan je izjavil da je ma?ina v Navari od Renaulta ampak sme?no, da te ma?ine potem ni v nobenemu Renaultu in ima celo Nissanove oznake. Na kratko: Nissanova ma?ina je, da ne bo komu kaj pregorelo  :P

https://en.wikipedia.org/wiki/V9X_Engine

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Kolegi, a kaj priganjate svoje konjicke?

Jaz V6 doslej se nisem pelju preko dobrih 180kmh, naj bi jih pa imela se kake 40 do 50 na zalogi, vsaj ce gre tem lastnikom verjeti tule:

http://mazda626.net/topic/20302-top-speed/page-5

nevem, ?e sm ?e kdaj reku, js sm svojo 323f spravu na 230km/h po ?tevcu, pa je blo ?e lufta :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 3
Napisano

No tako: naro?ilo oddano: Cx-3 G120 z opremo Revolution (bela biserna) + sredinski naslon + vle?na kjuka (za nosilec koles) - dobava v marcu 2016.

Tako da bo treba po novem letu ?e Civica spravit v promet ...

Ko sem ravno omenil Hondo: malo sva ?akala ?e na predstavitev novega HR-V - ja pri Hondi in razen ve?je prostornosti (vsaj zadaj in v prtla?niku) proti Mazdi se mi zdi, da je povsod Mazda malo pred Hondo: oblika itaq, pa bencinski motor v Hondi (1.5) je slabotnega  navora, diesel (1.6) bi bil edina logi?na izbira, ampak je potem z neko srednjo opremo (pred)draga ... malo me moti tudi dejstvo, da je HR-V Made in mehika.

Daj kej vec podatkov o civicu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Googlam. Dobesedno so gor obesili eno maj?keno turbino z zeloo malo boosta (5 psi = 0,3-0,4 bar) kar je sme?no malo. Se mi je zdelo malo ?udno, da imajo le 217 Nm, kar je dobesedno isto kot nekateri malo bolj naviti 2.0 naturalci (RS konkretno, verjetno tudi kak Type R). 

No ja, vsak dan se kaj novega nau?imo. :D

Jp, pustil so full rezerve... Ni mi jasno zakaj, al niso mel jajc al kej drugega... :nevem:

Tale bi bila pa dobrodo?la v gara?ah ljubiteljev plo?evine in motornega zvooooka;

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=8559311&show=1&avto=Chevrolet%20Corvette

?e je ?e korveta vsaj naj nebo ta?voh varianta :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sem ?e ve?krat bral na tujih forumih da so kupili na odpadu od GT-jke motor, vrgli turbo gor in je precej ?asa laufalo tudi na 300 hp.

That's what I'm talkin about :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Spet en avto, ki ga "poznam" :D Dr?i, res je bil servisiran pri Krulcu:http://www.mojalbum.com/symon/280zx-spy-shots

?mego, ker se nisem nikoli poglabljal. Tale Mazdaspeed ima isti motor, kot na?a GT le z dodano turbino (torej ima ful rezerve "na?" motor) al je kaj drugega?

Popolnoma ista zadeva tako kot si reku, tak da pomoje ms ta motor kr potencial, glede na to da ga nekateri spravljajo preko 300hp :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.