Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

45 min btc-center zg....a s helikopterjem :)

Takrat smo se na kosarki dobro nasmejali, ker na via Michelin je podatek za 144km malenkost pod 2 uri, da ne recem da bi moral 1.6 TDI Cehinjo POVPRECNO peljat nad hitrostjo, ki jo najvisjo sploh uradno dosega.

Pa se eno je casovna teorija (kdor razume besedo povprecna hitrost), a v praksi te na tej poti caka kar nekaj prometa, tunelov, ozki Visnjegorski klanec, se aktualnih cestninskih postaj, CARINA in potem tudi v center HR prestolnice, heh

Vsa cast za zgodbico. ;)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pri oglasu za najem sem dobil 4 ponudbe za nakup...stanovanje 42m2 dvosobno - najnizja ponudba 152k najvisja 174k....

Doslej je imel le Cimerotic 3-sobno garsonjero, ostale garsonjere so bile pac zgolj garsonjere, niti 2-sobne :D

Nakljucni oglas garsonjere (niti ne, ker je dokaj v mestu) z obrobja prestolnice, da ne mlativa prazne slame, ker vcasih jo res pihnes kot tisto iz BTC z neko Skodo do centra Zagreba 45min, hehe

https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/rudnik-izanska-cesta-stanovanje_6160644/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

@Slivka, da ne bos res mislil kako se na LJ obrobju garsonjere prodajajo po 140 tisocakov ?. Ker v tem primeru dam z veseljem frendu nepremicninarju Juresov kontakt in bosta hitro naredila kupcijo ter oba zadovoljna, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano

Ker je na stari Bmw 3-ki Juresova kamerca precej neuporabna (vedno vtaknit in iztaknit iz vzigalnika, ker ima stalni vir napajanja ta vzigalnik), jo dam naprej po nabavni ceni :)

Vmes sem jo na kratko uporablju v Hyundaju in se lepo vklaplja in izklaplja skupaj z avtomobilom, pri Bmw ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda CX-5 (2017)
Napisano

Jah tle pri nas gre za rent a car in imas ljudi z razlicnimi zeljami. Totalno sovrazim francoske avte, npr. Citroen ima neke stible, ki je kar tezko razumet kako deluje vse skupaj in vsakic komaj cakam, da ga izrocim naprej. Opel je tudi en jajc na celi crti in prestavlja kot avtobus LPP. In tudi kadar imamo kako okvaro, zmeraj bo to Op(l)el, ne morem verjet! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda CX-5 (2017)
Napisano

Danes v sluzbi vozil aktualno Cx5 in me je navdusil menjalnik, ki je bil v osnovi avtomatski, ampak ga das na M ter potem z - in + prestavljas. Fajn zadeva :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mnenje
Napisano

Sumljivo mi je,zakaj se ta avto prodaja ?e toliko ?asa? Namre? na AvtoNetu je ?e precej ?asa in tudi oglas se nonstop spreminja. In tudi cena. ?e je avto res tak biser kot pi?e,bi se moral ?e zdavnaj prodati....Samo moje kme?ko razmi?ljanje :)

Moje mnenje je, da za 10 let star avto, od katerega sta ze nekaj let 2 novejsi generaciji zunaj, ni extra vroca zadeva, cena pa tudi ne neka tako zelo ugodna :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.