Skoči na vsebino

To bo ze precej bolj poskocno, ker ta 161 hoce bit kot malo sportna, pa zmogljivosti potem rahlo razocarajo (pogosto jo vozim v rentakarju ta miniWagen) :)

Zvok ima pa kar vsecen in nizka za popizdit :)

Bi pasal se kak T motor noter, to bi bilo veseli :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Pelka, mojstra Simona moram pohvalit, ker mi je zelo ugodno postimal tesnilo glave motorje in tudi poiskal mojstra za odlomljen vijak. Totalni podvig ta vijak :(

V nadaljevanju sem opravil tudi plinski servis in sicer pri Aljazu; Avtocona, Cajhen, Dol pri Ljubljana. Fajn poba in sicer dober prijatelj pokojnega Denisa za LPG.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Slivka, jaz imam kljub Benz+LPG zmeraj seboj tudi polno 5l kantico in sem z njo ?e ve? osebam pomagal. :)

Ti je nima? ali kako? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

V Freisingu vsak dan peljem mimo parih ?rpalk in spremljam cene. V?eraj je bil super ?e preko 1.5? liter, danes je le ?e 1.43?. Cene nihajo tudi tekom dneva, to mi je zanimivo napram domovini in zabetoniranim cenam vsake 14d :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Tudi tlak v gumah bi bilo za preverit, npr.ce ga ima prednja desna premalo oz.relativno manj kot leva kolegica, bo avto vleklo v desno :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Zmaj a se ti heca?... tukaj te res dobr prepiha, ker avto nima ve? ne motorja in ne menjalnika pa ?e volan je na napa?ni strani.

Pise da je mozen preizkus in motor ter menjalnik dobra ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.