To sm se tud js taprvo vpra?ala ka?en teden nazaj ko sem sli?ala to
Na kaj namigujete? Doma?ini naj naredijo golosek in najprej prodajo tiste smreke, potem pa ?e parcele pa je.
Jaz se vsem idejam o dirkali??u samo smejim in jim lahko za?elim veliko sre?e. Vedno se nekje zalomi. ?koda, da doma?ini v tem ne vidijo poslovne prilo?nosti. Gostilne, restavracije, kafi?i, apartmaji, spominki.... Vse to gre okoli kvalitetnega dirkali??a lahko v promet. Je pa res, da ?e sosed ?e ima gostilno in bi mu dirkali??e prineslo dodaten biznis je to treba ?ikanirati. Bog ne daj, da bi potem tadrug sosed ?e pokasiral ko bi prodal hektar nekvalitetne hoste.
Mi je pa zasnova tega dirkali??a v?e? ker omogo?a ve? poti oziroma tri lo?ene kroge. Na enem ima LoCo trackday, na drugem bi potekal drift trening, na tretjem bi folk gledal u luft in ?akal na vrsto.. ?e bi imeli nekaj tak?nega sem 105%, da bi imeli naval obiskovalcev iz tujine. Prec vlo?im v delnice.
Ni? ni?at tro?arin, Ivan mora ?rtomirja nafutrat! Sicer se pa strinjam, bolje, da nas tukaj privijejo kot pa ?e kake davke dodati pri pla?ah, odvzeti za malico, prevoze itd...
Da bi jaz imel 323 2,5 V6 bi takoj menjal za tole. Mazda 323F je le "?portna limuzina", Integra Type R je pa namensko zgrajen dirkalnik. ?e povem, da so ?li v take detajle kot je kam postaviti akumulator, da bo razmerje te?e v vozilu idealno na vsakem kolesu sem povedal pomoje dovolj.
Poleg tega ima najbolj?o lego svojega ?asa, serijsko ?pero in dosti rezerve pri mo?i motorja. S tem, da tale ?e nima ve? serijskega motornega prostora, je ?e nekaj denarja vlo?enega. Poleg tega ne gre za tipi?nega Civica ampak vseeno posebno rariteto.
Deeyaan rad bi videl bumbarja, ki bi menjal tvoj avto za Integro ampak, ?e lahko proda? 323F za 5 ali pa magar 4 jurje pa le prodaj. Ne bo ti ?al, ?e po prvi vo?nji Integre bo? videl zakaj je Integra dosti bolj spo?tovana po svetu kot 323F GT.
In ?e vedno vse tiho je bilo kljub nekim optimisti?nim idejam o dirkali??u na primorskem, v Lendavi......
Medtem pa so prebivalci v bli?ini biv?ega Mobikroga potola?eni, da ne bojo poslu?ali ropotanja dirkalnikov ampak jim bojo nad glavo brnela letala in helikopterji. To je pa dobro, prej so se pa prito?evali nad avtomobili.
Kakor ?e?. Toliko denarja za Fko ne bo nih?e nikoli ve? dobil, si dobil rekordno ponudbo. Potem bi brez te?av se fural nekaj ?asa z Galantom, ?paral in si ?e spomladi kupil ?e kaj novej?ega za daily in obenem za ?portnost... Recimo od Mazde bi dobil kako 3 GTA z bolj?o lego, bistveno izbolj?ano varnostjo, udobjem in z malimi predelavami pride? na 170hp in je to to.
Deeyan loterija je. ?koljka super, motor pa rabi malo ulaufavanja ?e res toliko ?asa stoji. Potem je pa le odvisno od sre?e.
Budalo, za 5k? samo prodaj! Toliko ti ne bo nih?e ve? dal, ?e pol manj ne! Ko bo? imel 5k? v ?parov?ku bo? tudi lahko ?e malo ?paral in kaj novej?ega gledal. Tako, da je tole ve?ja napaka kot to, da nisi kupil S13.
Ne govori, danes sem ?el gledat en avto. Preprodaja ga tak kreten, da ni vreden, da ima tak avto na dvori??u in nima pojma. Leta 2007 imel 145.000 km zdaj jih ima 155.000 km. Sem ga vpra?al kaj pa to? Je sam trokiral pa omenjal menjave motorja, na koncu je ?e on kao zamenjal motor. Sem reku dj cifro prej?njega lastnika (ker je baje ?e nanj pisan) je rekel, da ne rabim, da bo ?e on zrihtal. Na koncu sem mu omenil, da sem imel tak avto da vem skoraj vse o njih, se je spet tresel kot cucek. Testno sem komaj nafehtal, sem kar rekel, zih ima? akumulator kje (ga je dal iz avta), jaz imam pa kleme. Toliko neprijetnih vpra?anj sem mu zabil, da je na koncu rekel da se mu mudi pa kr odpikat me hotel. Vsaj v?gal je v prvo, in laufal presenetljivo lepo. Pa ?e na testni sem ga prestra?il ko sem probal bremze on je pa stal pa gledal kaj po?nem.
?e bi to?no ta avto prodaja kak lastnik direkt, da bi se fural z njim ?e vsak dan bi ga bilo takoj vredno kupiti. Je prakti?no brez pikice rje (pa govorim za tista skrita mesta kjer ponavadi res rjavijo ne o blatnikih).
Za probat je, mogo?e bi res zamenjal pa se nekaj ?asa z GTA fural. Druga?e ?a Mazdo 3 da? na avto.net pa tukajle jo ponuja? pa, ?e se MPS prej proda pa? jebiga, ?e ne se bo?pa fural kot guspot.
Sam res uro?, pri rabljenem avtu, ki je ?e malo bolj redek te barva ne sme motiti. Taprav dec gleda avte skozi ?tevilke oziroma tehni?ne specifikacije.
Kurc pa highline ?e ?e usnja nima pa tudi kilometri so ?e lepi. ?eprav pri teh zadevah roko na srce kilometri niso problem, ve?ina se jih vozi z manj na ?tevcu v resnici pa vsi ?ez 300.000 km.
Jaz sem imel LED namesto original meglenke in je bila sicer lepa svetloba (lepo je sedla k xenonkam) ampak slab?a. Tako, da sem dal kar navadne nazaj. Si mi pa dal misliti, ?e bi dobil res mo?ne LED za dolge bi izgledalo kar hudo.
Tista razlika v manj?i obremenitvi in porabi je pa tako majhna, da je bedarija, da se s tem proizvajalci sploh bahajo. Resni?na prednost je le ?ivljenjska doba (pri original dnevnih lu?eh, kitajska roba je ?e vpra?ljiva ).
Jaz prodana Renojevska du?a bi zdajle imel tega RS 200. Prvi lastnik je bil dostikrat v Morav?ah in sva celo enkrat ugotovila v praksi, da (vsaj) naravnost ne gre bolj kot moj. Avto je bil prototipen model za Akrapovi?a. Pa ?e feltne od dirkalnega modela ima.
RS 200 CUP je tako ultimativna verzija, v primerjavi z prej?njimi ima ful ve? navora v nizkih obratih (v praksi je dosti bolj odzive in hitrej?i), izbolj?ano podvozje (aluminijasta pesta, novi amortizerji in fedri, vsa vpetja v aluminijastih pu?ah), aerodinamika (sprednji odbija?, prej je imel le zadaj difuzor), skratko vsi detajli po?timani.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prena?am debato o dirkali??u sem....
Na kaj namigujete? Doma?ini naj naredijo golosek in najprej prodajo tiste smreke, potem pa ?e parcele pa je.
Jaz se vsem idejam o dirkali??u samo smejim in jim lahko za?elim veliko sre?e. Vedno se nekje zalomi. ?koda, da doma?ini v tem ne vidijo poslovne prilo?nosti. Gostilne, restavracije, kafi?i, apartmaji, spominki.... Vse to gre okoli kvalitetnega dirkali??a lahko v promet. Je pa res, da ?e sosed ?e ima gostilno in bi mu dirkali??e prineslo dodaten biznis je to treba ?ikanirati. Bog ne daj, da bi potem tadrug sosed ?e pokasiral ko bi prodal hektar nekvalitetne hoste.
Mi je pa zasnova tega dirkali??a v?e? ker omogo?a ve? poti oziroma tri lo?ene kroge. Na enem ima LoCo trackday, na drugem bi potekal drift trening, na tretjem bi folk gledal u luft in ?akal na vrsto.. ?e bi imeli nekaj tak?nega sem 105%, da bi imeli naval obiskovalcev iz tujine. Prec vlo?im v delnice.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani