Bolj?a svetloba od blue vision, bistveno ni?ja cena, 3 dni delivery time, pa upam da bodo trajale vsaj eno leto
Ja xenon kit je prepovedano imeti, ?e nima? urejenega pranja in avtomatske nastavitve lu?i. ?e ne prej ima? probleme na tehni?nem ?e stric opazi. ?e jih pa ?e montira kdo, naj ima pa vsaj lu?i z le?o, ne da sveti vse naokoli
A pride lepa plava barva od teh?? so res poceni in rabim ene tak komplet za dolge lu?i.
185KM/400Nm + zimske gume + visoke temperature + de? = dobitna kombinacija tega kar je na sliki
To ni vredno 500 eur, kaj ?ele 2 jurja.....se pa da zadevo ornk po?timati, daj je kot nova .....primer od kolega kleparja, je kupil BMW X5 za 1000 eur pa ?e za to mu je ?ena rekla da ga je prodajalc nategnu , ko sem jest to ?udo videl jaooo, no po?asi se bo avto zapeljal na cesto
Uklopko, ti ki si razmontiral ?e svojo Mazdo ...ima original radio priklop za cd charger?? Ker tole zadevo je treba zadaj vklopiti kot sem videl na strani. Poln k**** imam ?e teh cd-jev katerih je ?e poln predal. Jures komande na volanu pa verjetno ne delajo (?e si stestiral)?? ali pa??
Sem jo vozil velikokrat in avto je res ok (ta dvojka v dveh letih ni imela ni? problemov-samo redna servisa) vozi se lepo, skratka tip top, verjetno gledate 1.3 motor, pa ?e ta sta dva, eden 75km drugi pa 85km. Avto je kvaliteten in tudi udoben za svoj razred, ter res nezahteven, samo tanka se ga in to je to. Tudi razli?ni paketi opreme so. Tale mi je v o?i padel in ?e je vse ok z njim je res dobra cena http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4017443&show=1 ,malo ?udno glede na to da je ?e 2 lastnik ipd. ampak nikoli se ne ve dokler se ne pogleda, (je pa v za?etnem paketu opreme) in ?e h?erka ni pogoj kak?na avtomatska klima, elektri?ne ?ipe zadaj, lita plati??a, potovalni ra?unalnik in komande na volanu bi bila ta oprema ?isto dovolj.
Mene pa zanima kak?na je kaj razlika v 105 konjski in 150 konjski ma?ini. Nasploh kako se kak?na ma?ina vozi in ne glede neki porabe
Jah razlika je 45 konjev 150 konjska ima 2.0 motor, ter opremo GTA (na avto netu vidi? pa ?e zunanje razlike). Ma?ina se vozi odli?no. Sam sem ?el iz 1.6 na 2.0 in mi ni ?al...razlika v porabi, tudi ?e te ne zanima, je okoli liter, ?e GTA-jko res ti??im.
Hmmm avti so na?eloma ok, vsaj jest nisem imel z nobeno trojko nobenih problemov....sedaj imam ?e drugo. V tem oglasu me moti predvsem to, da glede nato da je Mo?nik serviser Mazd, bi lahko vedel da imajo teli motorji ketno, tako da ne vem kje je na?el zobati jermen???
hehe...jest sem gledal ?e tako malo bolj realno (?eprav cena mi je itak nedosegljiva), je pa res da ?e ?e je bmw naj bo vsa oprema, pa tanovi model oz. kmalu bo spet novi. Se kar pozna kvaliteta vo?nje v tistemu brez opreme in v tistemu s full opremom, ?e M paket je zmaga, skoraj 180 konjev navora pa tudi
1.4 motor rad pije olje ?eprav naj nebi bilo s tem ni? narobe, sem zvedel da so enemu ?e pod garancijo motor zamenjali, kako je bilo po tem pa ne vem. ?eprav ti ima? res enormno porabo in mora biti kaj drugega narobe.
SportMaxx te te se pa bolj kot je vro? asfalt bolje dr?ijo ..sem jih ?gal ko pra**** pa so se ?e kar limale, bomo vidli kaj bo danes ko bo kao najbolj vro? dan v letu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja xenon kit je prepovedano imeti, ?e nima? urejenega pranja in avtomatske nastavitve lu?i. ?e ne prej ima? probleme na tehni?nem ?e stric opazi. ?e jih pa ?e montira kdo, naj ima pa vsaj lu?i z le?o, ne da sveti vse naokoli
A pride lepa plava barva od teh?? so res poceni in rabim ene tak komplet za dolge lu?i.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani