Skoči na vsebino
H1 ?arnice
Napisano

Hm, a ni te xenonke prepovedano monitrati? Cene pri kitajcih so izredno nizke, a nebi rad, da me policaj postavi ob cesto.

Druga?e pa so tele blue vision ?e predrage.

Sem sedaj nabavil tole

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...e=STRK:MEWNX:IT

Bolj?a svetloba od blue vision, bistveno ni?ja cena, 3 dni delivery time, pa upam da bodo trajale vsaj eno leto :)

Ja xenon kit je prepovedano imeti, ?e nima? urejenega pranja in avtomatske nastavitve lu?i. ?e ne prej ima? probleme na tehni?nem ?e stric opazi. ?e jih pa ?e montira kdo, naj ima pa vsaj lu?i z le?o, ne da sveti vse naokoli :)

A pride lepa plava barva od teh?? so res poceni in rabim ene tak komplet za dolge lu?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

Ja,samo so pa Dunlop bolj?e v mokrem vremenu in pundri :P .In tega je pozimi 80%,ne?

Niti ni ne vem kak?ne razlike, glede na ceno...jest imam ?e druge UG 7+ in so zmaga. Sodelavki sem pa zrihtal Dunlopke in je tudi zelo zadovoljna.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

185KM/400Nm + zimske gume + visoke temperature + de? = dobitna kombinacija tega kar je na sliki

To ni vredno 500 eur, kaj ?ele 2 jurja.....se pa da zadevo ornk po?timati, daj je kot nova :) .....primer od kolega kleparja, je kupil BMW X5 za 1000 eur pa ?e za to mu je ?ena rekla da ga je prodajalc nategnu :hohoho::hohoho: , ko sem jest to ?udo videl :vskalo::whatever: jaooo, no po?asi se bo avto zapeljal na cesto :unsure::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Uklopko, ti ki si razmontiral ?e svojo Mazdo :) ...ima original radio priklop za cd charger?? Ker tole zadevo je treba zadaj vklopiti kot sem videl na strani. Poln k**** imam ?e teh cd-jev katerih je ?e poln predal. Jures komande na volanu pa verjetno ne delajo (?e si stestiral)?? ali pa?? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde2
Napisano

Sem jo vozil velikokrat in avto je res ok (ta dvojka v dveh letih ni imela ni? problemov-samo redna servisa) vozi se lepo, skratka tip top, verjetno gledate 1.3 motor, pa ?e ta sta dva, eden 75km drugi pa 85km. Avto je kvaliteten in tudi udoben za svoj razred, ter res nezahteven, samo tanka se ga in to je to. Tudi razli?ni paketi opreme so. Tale mi je v o?i padel in ?e je vse ok z njim je res dobra cena http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4017443&show=1 ,malo ?udno glede na to da je ?e 2 lastnik ipd. ampak nikoli se ne ve dokler se ne pogleda, (je pa v za?etnem paketu opreme) in ?e h?erka ni pogoj kak?na avtomatska klima, elektri?ne ?ipe zadaj, lita plati??a, potovalni ra?unalnik in komande na volanu bi bila ta oprema ?isto dovolj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 3
Napisano

Mene pa zanima kak?na je kaj razlika v 105 konjski in 150 konjski ma?ini. Nasploh kako se kak?na ma?ina vozi in ne glede neki porabe ;)

Jah razlika je 45 konjev :bravo: 150 konjska ima 2.0 motor, ter opremo GTA (na avto netu vidi? pa ?e zunanje razlike). Ma?ina se vozi odli?no. Sam sem ?el iz 1.6 na 2.0 in mi ni ?al...razlika v porabi, tudi ?e te ne zanima, je okoli liter, ?e GTA-jko res ti??im. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 3
Napisano

Hmmm avti so na?eloma ok, vsaj jest nisem imel z nobeno trojko nobenih problemov....sedaj imam ?e drugo. V tem oglasu me moti predvsem to, da glede nato da je Mo?nik serviser Mazd, bi lahko vedel da imajo teli motorji ketno, tako da ne vem kje je na?el zobati jermen??? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pro?nja MB
Napisano

A tale je ?rne matt barve, al se mi je dioptrija spet pove?ala? <_<:blush:

?rna matt je ja, samo prej zgleda kot da je slabo ?rno pobarvana (pomaran?asto), ni jim tako ratalo kot tipom na Discoveryu,hehehe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

hehe...jest sem gledal ?e tako malo bolj realno (?eprav cena mi je itak nedosegljiva), je pa res da ?e ?e je bmw naj bo vsa oprema, pa tanovi model oz. kmalu bo spet novi. Se kar pozna kvaliteta vo?nje v tistemu brez opreme in v tistemu s full opremom, ?e M paket je zmaga, skoraj 180 konjev navora pa tudi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kaj pa pomeni Komisija, ko ima spodaj napisano?

Dal ga je prodajalcu avtomobilov kateri ga ni odkupil od njega ampak avto tam stoji in ga prodaja za njega, za dolo?ene %.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2010
Napisano

SportMaxx te te se pa bolj kot je vro? asfalt bolje dr?ijo :bravo: ..sem jih ?gal ko pra**** pa so se ?e kar limale, bomo vidli kaj bo danes ko bo kao najbolj vro? dan v letu :bravo::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.