Ma daj no....se ne morjo tega naret..... :ne vem: To je protizakonit stalni nadzor,se nismo kriminalci! Se prislu?kovat tudi ne smejo brez dovoljenja! Pa glih tak to delajo....
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ma ne,nisn mislo,da bo motor pri recimo 100k km mrkno..... Zanima me pa?,?e se zato tolko zaj prodajajo ti modeli,ker majo vsi nekje 40-60k km. Pa da vem,?e se slu?ajno ?e odlo?im za nakup,da ne bom mel pol nekih astronomskih stro?kov ?e z obnovo motorja,se ve?,ziher je ziher!
Ti?a vun!!
Ne izzivam,samo govorim na splo?no. Ponavadi ?enske izberete avto,ker vam je pa? po zunanjosti v?e?,ne gledate pa na to,kak motor je not in se ponavadi zadovoljite ?e z manj?imi motorji-ponavljam PONAVADI! Mogo?e za tebe to ne dr?i!
Ti?a vun!!
Uu,ti si pa optimist,?e bi rad mel takega,kot je na sliki! Mislim,da bi ga vsak od nas rade volje vido v svoji gara?i,ampak,mislim,da vsi malo preve? gledamo filme tipa Fast & furious!
Ti?a vun!!
@Poky, vendar ra?unaj da motorja nima? celo leto registrirana, vsaj ve?ina motoristov ne....
No se zato pa mi ne ?tima.....Vuk je verjetno mislo to za celo leto! Ta cifra pa se pol razpolovi,zato pa mi je blo preve?.... Pri avtu pa nima? te mo?nosti,torej ostane samo da pla?a? celo leto zavarovanja! Itaq pa se z avtom pol tudi celo leto vozi?! Z motorjem je to malo bolj te?ko!
Ti?a vun!!
Ja to je z kaskom,pa pri obojem mam 50% popusta! Pri 3ki me full kasko pa osnovno zavarovanje z nekaj dodatki pride 160k SIT! Tak da bi blo pol skoraj 1x ve?,samo avto pa je res tapravi! ?e zaj se ne morem odlo?it,se ko mi ga bojo prodali,pa bom jokal....
Vuk,kolko da? ti za zavarovanje mopeda??? To mi nekaj ne ?tima...preve? se mi zdi!
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz mam na Mazdi 3 sport 17" felne in gume,pa mislim,da ni neke jake razlike v porabi,je pa razlika v kon?ni....
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani