Uff, bognedaj da se ReDevil poskusi vsest v (bolj NA) tole ma?inco, ker ded pa ima vseeno svojih 100 kg ?ive te?e , pa recimo da danes ne bi imeli glih pala?ink na baterije za ve?erjo!
Jah na ta na?in sva enkat pr?la s kolegom v Acosmos, pa sva hotela RX8 malo peljat, je niti (baje) niso imeli, potem sva ?elela tanovo MX5, je niso mel testne, pol so nama pa? "podtaknil" M6 120 traktor, o vtisih v njej pa sem itak napisal v temi pod splo?na debata! :ne vem:
Tko da zdej ko nasledni? odpelem iz mazda salona enga stroja, ho?em da je RX8, no al pa ?e imajo kje RX7 biturbo!
A je kdo od vas ?e vozil RX8ko, ker me ful mika, da bi ?el kam na testno vo?njo, zdej pa ne vem al se da to kje zmenit, al bo treba moje mo?ne zveze uporabit in kontaktirat Wildcat, pa da potem mogo?e ona kaj zrihta!
Ful bi se peljal en giro s takmu strojam!
Vem da Ap?ih je vozil RX8 od Manko?a, pa zdej glih Manko?a ne morem it fehtat ?e mi jo posodi za par minut!
Jaz sem iz dneva v dan bolj ponosen, da vozim Mazdo, to vam vse pove in pa veseli me, da v tej fabriki niso zaspali na lovorikah in zabluzili v kvaliteti!
Sej bi ?lovk dav mazdiću kej druza za jest (pit), ampak o?itno je na olje tako navezana, da brez njega enostavno ne more, ?e huj? naravnost obo?uje ga!
Ja Sirius, zadeva je prj k pa ne podobna kot dosedaj, va?no da pa tut ?e se slu?ajno poslab?uje, da se poslab?uje na bolj?, tko da kon?ni rezultat je v vsakem primeru bol?i kot 0!
Violeta, a si ti zihr da si ?enskega spola, ker ?e ?e si ?enska, ima? precej mo?kih hormonov, no ne hormonov, pa? pa nagnjenj, al pa sem se spet narobe izrazil!
Jaz sem ?e parkrat sli?al, da je lahko kak?en avto (npr. v ?vabi) ocenjen kot totalka in se kot takega ve? ne popravlja, pol pa pride k nam ali kako drugo balkan republic, pa kao ful ohranjen, 1. lastnik, kilometre pa ti itak ?e vsak "seljo" zna nastavit po ?elji oz. ala carte!
?imve? jih pejt sprobat, da bo? mal dobil vtis, kak?ne znajo bit problemi pri posami?nem avtu, ful mora? pazit pleh, ker na?i japon?ki imajo kar radi rjo - ammaaaamm!
Karkoli si omisli? od zgoraj omenjenih strojev, si zelo dobrodo?el na naslednem mazda sre?anju!
Glede izbire avta, pa se lahko odlo?i? (vizualno) ?e na podlagi tega kolk so ti v?e? dvi?ne oz. stacionarne sprednje lu?i, ker to je tudi ena bistvenih razlik med navedenima mazdam, medtem ko npr. armaturka je identi?na, motor in pa ?e kaj tudi! :ne vem:
BlackWolf - kaj se je danes okol pol 5h dogajalo na be?igrajskem koncu, polcajski avti so vozil kot nori naokol, okrogo FDV pa so celo postopali kapsi na biciklih!
Mal pred tem ste pa enmu mojmu kolegu ?kodo forman prestavili, ker je nekoga zaparkiral in je potem ful , ko je imel avto ?ist na drugem koncu parkiri??a, no ?e dobro da so mojo ostarelo krajlico pustil pr miru!
Zdej 1 dan moram prilepit slike na forum (je kolega slikal, ki se ni upal pribli?at), medtem ko sva se spoznavala s polcajem - Wolfom! Baje je ?e na del? zgledal da nebo n? dobrega iz nastale situacije!
Motorja se mi zdi sta noter itak enaka, drga? se je pa ful te?ko odlo?it na podlagi slik, najbol da si jih pobli?e ogleda? v ?ivo!
Glede delov bo? imel la?je delo pri 323 F, ker za MX3 se dolo?ene stvari (baje) dokaj te?ko dobi, drga? pa sm mogo?e mal pristranski, ker glih sam vozim 323 F, sicer mo?nej?i motor, ampak po dobrih 2 letih sem zadovoljen z zadevo! MX3 pa je pa? oblike tak?ne kot je, tko da ?e ti je v?e?, ne more? dost falit, kvaliteta je na nivoju v obeh primerih!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Uff, bognedaj da se ReDevil poskusi vsest v (bolj NA) tole ma?inco, ker ded pa ima vseeno svojih 100 kg ?ive te?e , pa recimo da danes ne bi imeli glih pala?ink na baterije za ve?erjo!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani