Skoči na vsebino
Vo?nja RX8ke!
Napisano

Uff, bognedaj da se ReDevil poskusi vsest v (bolj NA) tole ma?inco, ker ded pa ima vseeno svojih 100 kg ?ive te?e :P , pa recimo da danes ne bi imeli glih pala?ink na baterije za ve?erjo! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

Jah na ta na?in sva enkat pr?la s kolegom v Acosmos, pa sva hotela RX8 malo peljat, je niti (baje) niso imeli, potem sva ?elela tanovo MX5, je niso mel testne, pol so nama pa? "podtaknil" M6 120 traktor, o vtisih v njej pa sem itak napisal v temi pod splo?na debata! :ne vem:

Tko da zdej ko nasledni? odpelem iz mazda salona enga stroja, ho?em da je RX8, no al pa ?e imajo kje RX7 biturbo! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vo?nja RX8ke!
Napisano

A je kdo od vas ?e vozil RX8ko, ker me ful mika, da bi ?el kam na testno vo?njo, zdej pa ne vem al se da to kje zmenit, al bo treba moje mo?ne zveze uporabit in kontaktirat Wildcat, pa da potem mogo?e ona kaj zrihta! :P

Ful bi se peljal en giro s takmu strojam! :bravo:

Vem da Ap?ih je vozil RX8 od Manko?a, pa zdej glih Manko?a ne morem it fehtat ?e mi jo posodi za par minut! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Ja tko med vo?njo ?e ga po?teno pohodim se lahko vidi da kar malo pokadi (pri max obratih vsekakor), pa druga?e pod 0.5 l na 1000 km, nimam ?ans! :blink:

Sej tale moj motor je imel pomojem ?e po normativu ko je bil nov, kak?en deci na 1000 km da popije, zdej pa je dale? od novega! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda spet prva!
Napisano

Jaz sem iz dneva v dan bolj ponosen, da vozim Mazdo, to vam vse pove in pa veseli me, da v tej fabriki niso zaspali na lovorikah in zabluzili v kvaliteti! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Sej bi ?lovk dav mazdiću kej druza za jest (pit), ampak o?itno je na olje tako navezana, da brez njega enostavno ne more, ?e huj? naravnost obo?uje ga! <_<:hohoho:

Ja Sirius, zadeva je prj k pa ne podobna kot dosedaj, va?no da pa tut ?e se slu?ajno poslab?uje, da se poslab?uje na bolj?, tko da kon?ni rezultat je v vsakem primeru bol?i kot 0! :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda
Napisano

Violeta, a si ti zihr da si ?enskega spola, ker ?e ?e si ?enska, ima? precej mo?kih hormonov, no ne hormonov, pa? pa nagnjenj, al pa sem se spet narobe izrazil! :hohoho:

Kakorkol :rispekt: pr(a)va aktivna forumovka! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 iz Italije
Napisano

Jaz sem ?e parkrat sli?al, da je lahko kak?en avto (npr. v ?vabi) ocenjen kot totalka in se kot takega ve? ne popravlja, pol pa pride k nam ali kako drugo balkan republic, pa kao ful ohranjen, 1. lastnik, kilometre pa ti itak ?e vsak "seljo" zna nastavit po ?elji oz. ala carte! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem mazdo
Napisano

?imve? jih pejt sprobat, da bo? mal dobil vtis, kak?ne znajo bit problemi pri posami?nem avtu, ful mora? pazit pleh, ker na?i japon?ki imajo kar radi rjo - ammaaaamm! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ustavla me polcija
Napisano

Blackwolf, se mi je zdelo da so neke izredne okoli??ine v igri, a si tut sam kaj posredoval, s kakim judo strokovnim metom npr.! :P

Jaz pa vsaki? ko vidim polcaja na biciklu, prov pomislim kako bi reagiral, ?e me ustavi! :ne vem:

Po mojem, bi me tak smeh zgrabil, da bi dobil ?e kazen zaradi ?alitve uradne osebe al kej tacga, ker na kolesu je pa res mal ... preve? kolesarska ... :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem mazdo
Napisano

Karkoli si omisli? od zgoraj omenjenih strojev, si zelo dobrodo?el na naslednem mazda sre?anju! :danzoman:

Glede izbire avta, pa se lahko odlo?i? (vizualno) ?e na podlagi tega kolk so ti v?e? dvi?ne oz. stacionarne sprednje lu?i, ker to je tudi ena bistvenih razlik med navedenima mazdam, medtem ko npr. armaturka je identi?na, motor in pa ?e kaj tudi! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ustavla me polcija
Napisano

BlackWolf - kaj se je danes okol pol 5h dogajalo na be?igrajskem koncu, polcajski avti so vozil kot nori naokol, okrogo FDV pa so celo postopali kapsi na biciklih! :blink:

Mal pred tem ste pa enmu mojmu kolegu ?kodo forman prestavili, ker je nekoga zaparkiral in je potem ful ?zmeden? , ko je imel avto ?ist na drugem koncu parkiri??a, no ?e dobro da so mojo ostarelo krajlico pustil pr miru! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ustavla me polcija
Napisano

Zdej 1 dan moram prilepit slike na forum (je kolega slikal, ki se ni upal pribli?at), medtem ko sva se spoznavala s polcajem - Wolfom! Baje je ?e na del? zgledal da nebo n? dobrega iz nastale situacije! :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem mazdo
Napisano

Motorja se mi zdi sta noter itak enaka, drga? se je pa ful te?ko odlo?it na podlagi slik, najbol da si jih pobli?e ogleda? v ?ivo!

Glede delov bo? imel la?je delo pri 323 F, ker za MX3 se dolo?ene stvari (baje) dokaj te?ko dobi, drga? pa sm mogo?e mal pristranski, ker glih sam vozim 323 F, sicer mo?nej?i motor, ampak po dobrih 2 letih sem zadovoljen z zadevo! MX3 pa je pa? oblike tak?ne kot je, tko da ?e ti je v?e?, ne more? dost falit, kvaliteta je na nivoju v obeh primerih! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Zdej je tut Suicidal dobil svojo poskusno zadevo od Siriusa, tako da imam samo ?e za Pokija doma in mu bom zadevo predal takoj ko ga sre?am! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ustavla me polcija
Napisano

Blackwolf, jaz sem imel v mislih druzga nissana, ampak tut tale je vidt zanimiv! Simonu je zih v?e?! :bravo:

Violet, od zdej naprej bo? ti mazdin leksikon (v sodelovanju s kolegico z UE)! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.