Vse se da zrihtat in to za manj dnarja kot so teb ra?unal zamenjavo tesnila, ?e se je pa motor pregrel, pol je to povr?no zamenjano tesnilo, in dober ra?un. Zakaj se je pa motor pregrel pa je delno tud tvoja krivda, ker ne opzuje? kazalca za temperaturo, takoj ko je ?ez plovico je nekaj narobe. So pa ?e druge mo?ne nepake, ki jih mehanik verjetno ni niti iskal: manjka vode, ali pa je kaj zama?eno, za?tekan termostat, zabit hladilnik, vodna ?rpalka, ...
Je pa odvisno koliko se je pregrel, tako se ve koliko ?kode je na motorju, ?e samo vr?e vodo ven pol ni panike, ?e pa ?e potem piha para kot pri norcih pol pa je zadeva veliko huj?a, najve? ?kode pa naredi folk, ko se mu pregreje motor, pa gredo in nalijejo hladno vodo v motor.
PS.Pa nisem mehanik !!!
Si hotel napisat da nisi samo mehanik
Mehankarji so ?ist ql ?e jim ti seveda zna? povedat kaj se dogaja z motorjem in kaj si pri?el da ti popravi!!!
(?e seveda mehanik ve kaj po?ne)
Sm pa jaz imel izjemno izku?no z mehankarjem!!!!
(menjali smo tesnila ,olje, pa ?e par stvari na frtajlerju)
?lo je pa tkole!!
Pridem do njega ,mu povem kaj je narobe,on pa mi pravi ''PO?ASI''!!!
najprej je razdru use kar je bilo potrebno ,pol mi naredi tesnilo,in mi demonstrira zakaj do tega pride in kako tesnilo spusti,in da je narejena bol?a kot pa orginal!!!
med odtekanjem olja me je peljal z avtomatikom en krog.(seveda 2.2 VTEC VTI motorjem)
Po tem vse skupaj sestaviva nalijeva olje in to je to!!!
Na koncu greva ?e na drinko da pora?unava in tebi nekaj meni nekaj mi uzame nekaj jurjov PA ?E PIJA?O MI JE PLA?U!!!!
Pri?parav pa sem vsaj 20-30kSIT
NORO A!!?
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss mi je svetoval, naj nafilam gume (trenutno imam spredne 2.1), pa mi je svetoval da jih dam na cca. 2.5, pa naj bi mi avto tut manj pokuril (kar se mi zdi logi?), ampak ne vem pa ?e je idealno da jih tok nafilam, kaj pa drugi mislite!
js sm 1x nafilov vse 4 na 8barov pa sm se kumot po jezeru z avtom potlej vozil
js mam drga? nafilane na 2bara pozimi pa 1.8
lp
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
pardon popravljam!!!
Res je
materjal je ves zrihtal!!!!!!
Skratka kapo dol za takega kot je ta!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani