Ej g.Sirius to bi bilo super da se naredi.samo kot vidim ?e vedno cilja ta vlada na javni sektor in na upokojence.tle ni kaj ve? ni?at in jemat.?e ne bojo pizdarije.mislim da so mo?nosti ?e kje drugje za ?rpanje ...tega sranja mislim da imamo vsi dovolj...saj ne more? normalno ?ivet in itd.nekaj bo treba....naredit.LP?
Ej treba avto da sam testira? nekaj ?asa ...tista znana formula tanka? polnega naredi? 100km na ve? relacijah pol pa gre? tankat pa vidi? koliko litrov gre not pa si zra?una? porabo.to je tudi odvisno od drugih dejavnikov..vreme na?in vo?nje in itd...tako jaz testiral LP Ale? ?
Ej prvo pohvala za nakup nove Mazde 6..dobrodo?el med mazda?e.tiso drugo o blokadi radarja mi je full ?udno.bojo verjetno kaj drugi mojstri povedali ki se razumejo kaj na te stvari.LP Ale??
Ej videt je dobra ...samo treba dobro pogledat pa malo se zapeljat.za moje pojme je bolj?a 2.0 ma?ina za mazdo5..glede mo?i in navora...govorim o lastnih izku?njah.tudi kot dru?inski avto je super..posebno ?e ste 4 ?lanska dru?ina. Lp ale?
ne vzemi to dobesedno........ imej pri?gano kadar potrebuje?,in ne kompliciraj . Saj to ne crkne kar tako, odpove pa lahko tako kot karkoli v avtu
jaz pa sem porajtal v moji mazdi l.09 pri?gem gretje in se samodejno sklopi po cca 20minutah nisem glih ?topal,sem pa parkrat pogledal ?e mi je ?e pregorelo.
Ej mojster enako to deluje pri moji mazdurini ..LP ale?e
Tako nekako:) Smo se dogovorili za prepis v torek. Ker pa bo prepis v Lj in imajo tablice samo Kranj - Kranj me zanima, ?e lahko sama kje kupim jeseni?ki grb in prelepim al to se ne sme/ne dobi:)? Tudi za ceno smo se zmenili 12.400. Je en kamen?ek na vratih...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ej...samo snega pa je ...za sankat bi ?lo ne... lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani