Skoči na vsebino
mazda bt 50
Napisano

Slika vara. Ni tako strm naklon. Se rahlo spu??a, nato je kratka ravnina, nato se vzpenja in spet ravnina.

ej...samo snega pa je  :ouje: ...za sankat bi ?lo ne... :D  lp :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Krpanje prora?una RS
Napisano

Ej g.Sirius to bi bilo super da se naredi.samo kot vidim ?e vedno cilja ta vlada na javni sektor in na upokojence.tle ni kaj ve? ni?at in jemat.?e ne bojo pizdarije.mislim da so mo?nosti ?e kje drugje za ?rpanje ...tega sranja mislim da imamo vsi dovolj...saj ne more? normalno ?ivet in itd.nekaj bo treba....naredit.LP?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ej treba avto da sam testira? nekaj ?asa ...tista znana formula tanka? polnega naredi? 100km na ve? relacijah pol pa gre? tankat pa vidi? koliko litrov gre not pa si zra?una? porabo.to je tudi odvisno od drugih dejavnikov..vreme na?in vo?nje in itd...tako jaz testiral LP Ale? ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda5
Napisano

Ej videt je dobra ...samo treba dobro pogledat pa malo se zapeljat.za moje pojme je bolj?a 2.0 ma?ina za mazdo5..glede mo?i in navora...govorim o lastnih izku?njah.tudi kot dru?inski avto je super..posebno ?e ste 4 ?lanska dru?ina. Lp ale?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gretje zadnje stekla
Napisano

ne vzemi to dobesedno........ imej pri?gano kadar potrebuje?,in ne kompliciraj . Saj to ne crkne kar tako,  odpove pa lahko tako kot karkoli v avtu :)

jaz pa sem porajtal v moji mazdi l.09 pri?gem gretje in se samodejno sklopi po cca 20minutah  nisem glih ?topal,sem pa parkrat pogledal  ?e mi je ?e pregorelo.

Ej mojster enako to deluje pri moji mazdurini ..LP ale?e

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

Tako nekako:) Smo se dogovorili za prepis v torek. Ker pa bo prepis v Lj in imajo tablice samo  Kranj - Kranj me zanima, ?e lahko sama kje kupim jeseni?ki grb in prelepim al to se ne sme/ne dobi:)? Tudi za ceno smo se zmenili 12.400. Je en kamen?ek na vratih...

Ej ?estitke za nakup Mazdurine...LP?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

Avto je opravil test pri Pelkotu:) Samo optiko bo treba naredit ostalo b.p. Samo finance ?e na kup damo in drugi teden je na?a:)

Ej to je super....?e je Dr.Pelko tako ugotovil da je vse B.P.razen optiko bo treba nastavitev pol je Mazdurina v dobrtm stanju...LP Ale??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.